Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

kızlar kafayı takmayin bu ay da olmadı diye. sadece dua edin. şu ovulasyon testleride sadece aracı. bakmayın aslında kafa karıştırıyor. Kendinizi serbest bırakın. vakti gelince mutlaka nasip edecektir yaratan

Sagsaglim kucaginiza alirsnz umarm :) bn bi kere ovulasyon kullsndm stres yapti bnde bidaha kullanmadm bu ay bnde biraktm kendimi sizn dediginz gibi insallhh rabbim en takin zamnda bizede nasip eder.....

Gunaydinnn sekerlerrrr nasilsiniz bakalimm bugunnnn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyim canım evime yeni geldim :) bu arada o idara çamaşır suyu olayını yaptım

gunaydın tatlım sonuc ne bn yıne yaptım bugun bol kopuk senn :)

benim adetim 15 gün var ama biraz köprdu bol bol değil ama 1 cm köprüdü anlamadim açıkçası bence ben hamile değilim çünkü

benim adetim 15 gün var ama biraz köprdu bol bol değil ama 1 cm köprüdü anlamadim açıkçası bence ben hamile değilim çünkü

hmm bnmkı nıe ole kopurdu ıdrr falan kalmadı kopuk oldu hepsı ya uffff gne stres yaptım sımdı nasıl oldukı sennkı

9 tatlım
gerı sayım basladı
kanda cıkar ama korkuom bn
sen camasr suyunu ne kadar koydun

canım benim daha 15 gün var belki ondandir ay yoksa bende de varmı birşeyler ki off

canım benim daha 15 gün var belki ondandir ay yoksa bende de varmı birşeyler ki off

bılmıom ya kafam gttı bnm bn adet bttı hemen yaptık arkadsın ole tutmus deneyımdedım acaba tutmusmukı ya

bu olayı hamilelik düşünmeyen birine yaptirmak lazım

Bende dun.soledim.hamilelik olmayan birine denetelim bence bnde denicemde korkuom yapmaktannn

Bende dun.soledim.hamilelik olmayan birine denetelim bence bnde denicemde korkuom yapmaktannn

ayy kim deneye bilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…