Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ayy kim deneye bilir ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim is yerinde cok kiz var aslinda ama utaniorm solemeye simdi abrtma olmaz bekle sen ne alaka camasir suyu derler die kavga ederm sonraa siz birini bulun pleaseee

Allah senin ne guldum kizz bende korkudan yapamiorm yaaaaa

Günaydnnn cnmmm 😊çok açımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı bol kopuk bılemedım ya bn camasır suyunumu fasla koyuyom acaba

canimcimlar bn sadece bir damla damlattim ama domestos damlattm hastanede de adını bilmedim bi marka çamaşır suyuyla yaptım bol bol kopurmedi ama alttan böyle kabarcıklar çıktı kapardı 1 cm falan oldu köpük

Fazla koklama ya zararlıı içine kimyasal almaaa Allah korusun uğraşmayın sabırla bekleyelim 😊😊 kendinizi riske atmayın

Offfssss cok heycanli yaaaa birini bulun yawww denetinnn kizlarrr

Fazla koklama ya zararlıı içine kimyasal almaaa Allah korusun uğraşmayın sabırla bekleyelim 😊😊 kendinizi riske atmayın

canım ben zaten çok kullanıyorum malesef aliskinim yoksa içim rahat etmio

Yani tabi canim.koklamayin sakin o cok kimyasal bisi ama sabirsiziz sekerm napalim heycan yaptik hepimizz gecmio snki vakittee

ılmıom susun kafam gttı ııce

Arkdaslr simdi hastanedeyim dr muayne oldum yumurtaliklarin fistik gibi dedi tertemiz rahmi duvarin cok guzel kalinlasmis dedi bunun nedeni ya gebelik ya disari atilcak dedi kan verdim simdi 1 saate cikacak sizce hamilemiyim ?

Arkdaslr simdi hastanedeyim dr muayne oldum yumurtaliklarin fistik gibi dedi tertemiz rahmi duvarin cok guzel kalinlasmis dedi bunun nedeni ya gebelik ya disari atilcak dedi kan verdim simdi 1 saate cikacak sizce hamilemiyim ?

Ayy cok heycanli amaaa bilmiyorum ki canimmm

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun adete son 4 kaldı..aslında şu çamaşır suyunu bende mi denesem doğruluk payı nedir ki acaba?2 gün önce hassas erken gebelik yaptım yine negatif çıktı korkuyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…