Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

cnm boşver çok az kalmış bekle bence çünkü yanlış bence kopuruk duruo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin tatlim Hayirli cumalar ben korkudan deneyemiyorummm yaaa

cnm boşver çok az kalmış bekle bence çünkü yanlış bence kopuruk duruo

:)) umut fakirin ekmeği lafı ne kadar doğru ya meraktan ne yapacağımızı şaşırdık resmen belki de doğrudur demekten kendimi alıkoyamıyorum o da ayrı

Gunaydin tatlim Hayirli cumalar ben korkudan deneyemiyorummm yaaa

aynen canım ya umutlanmak istemiyorum ama ya doğruysa kan testi vermeye de çekiniyorum moralim altüst olur negatif çıkarsa...ama dün uykumda böle belirli belirsiz hamileliğe ait rüyalar gördüm allah hayra çıkarsın sanırım çok takıyorum ondan oluyor

günaydın kızlar ya adetime bir hafta var sabah kalkınca yoğun bi akıntım vardı ve içinde kahverengi çok az leke vardı.
yine umutlanmak istemiyorum yerleşme olabilir mi

Bende umutlanmak istemyrm ama bildigin hamile gibi hissediyorum kendimi tatlim yaa bende beklicem sonra yapcam.kan testi falan cok korkuyorm negatif cikar die ama benim sol kasigimda sanci var ve siskinligim var bugun neden.olabilir acabaa hele sabah yorgunluktan uyanamadm gec kaldm valla netten bakiom erken hamilelk belirtileri dio.ama umutlanmak istemyrm belkide psikolojktir

günaydın kızlar ya adetime bir hafta var sabah kalkınca yoğun bi akıntım vardı ve içinde kahverengi çok az leke vardı.
yine umutlanmak istemiyorum yerleşme olabilir mi

inşallah yerleşme kanamasıdır canım ya bir doktora görün bakalım ama yinede her ihtimali düşün iltihapta olabilir yerleşme kanamasıda doktora görünmende fayda var.iyi haberlerini yaz bizede

aynıları bende de var canım ama bu yaşadıklarımız erken gebelik belirtileri gerçi benim kasık ağrılarım falan geçti ne hikmetse ama inşallah senin bu bahsettiklerin gebeliktir.ayyyy rabbim inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşturur bu cuma gününün yüzü hürmetine...

inşallah yerleşme kanamasıdır canım ya bir doktora görün bakalım ama yinede her ihtimali düşün iltihapta olabilir yerleşme kanamasıda doktora görünmende fayda var.iyi haberlerini yaz bizede
bi sonraki hafta içi inşallah görüncem doktora.
yerleşmeden kaç gün sonra idrarda çıkar acaba
üfff ya her ay bi belirti çıkıyo ama hep boş çıkıyor çok moralim bozuk

bi sonraki hafta içi inşallah görüncem doktora.
yerleşmeden kaç gün sonra idrarda çıkar acaba
üfff ya her ay bi belirti çıkıyo ama hep boş çıkıyor çok moralim bozuk

bozma moralini arkadaşım kimisinde adet gecikmesinde çıkıyor kimisinde adete 3 4 gün kala çıkıyormuş idrar testinde ama bence en güveniliri kan testi haftaya kadar da en azından netleşir birşeyler doktora gittiğinde kan testi ver daha güvenilir...çok da içinde kalmaması açısından adetine 3 4 gün kala idrar testi yap negatif çıkarsa da moralini bozma kan testi ver bence...

canım ben zaten çok kullanıyorum malesef aliskinim yoksa içim rahat etmio

Yaaaa çok kızdım sanaaaa yapma bisüre kullanma yaa yumurtalıklaro kurutuyomuş kayınvalidem hayatta izin vermez bana kendi yapıo gelinler oynamaz diyo çamaşır suyu ile , sakın oynamaaa başka deterjan dökk lütfennn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canımmm

Nolur negatifi çağırmayalım umutsuz olmayalım bak herşey doğru yönde gidiyo sende Allah'tan iste ve tevekkül edip bekle Allah bize kısmetimizi elbet verecektir

Insallah canim benim yaaaa bu mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olsun.insallah icim pir pir nasil dayancam bilmyrm yasadiklarm psikolojiktir diede korkuyorum yaa Rabbim yardim et bizeee

amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Yaaaaa çamaşır suyuyla oynamayınnnnnnn hassas gününüzde yumurta etkilenebilirrrrrrrr çok kızıyorum bakkkk !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…