- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi mnspapatya
-
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun adete son 4 kaldı..aslında şu çamaşır suyunu bende mi denesem doğruluk payı nedir ki acaba?2 gün önce hassas erken gebelik yaptım yine negatif çıktı korkuyorum bu yüzden
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun adete son 4 kaldı..aslında şu çamaşır suyunu bende mi denesem doğruluk payı nedir ki acaba?2 gün önce hassas erken gebelik yaptım yine negatif çıktı korkuyorum bu yüzden
cnm boşver çok az kalmış bekle bence çünkü yanlış bence kopuruk duruo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin tatlim Hayirli cumalar ben korkudan deneyemiyorummm yaaa
Ayy cok heycanli amaaa bilmiyorum ki canimmm
dur canım şimdi gidip biraz fazla koycam bakalım nolcak
cnm biraz koydum fos fos kpurdu valla nerden baksam 8 cm falan
aynen canım ya umutlanmak istemiyorum ama ya doğruysa kan testi vermeye de çekiniyorum moralim altüst olur negatif çıkarsa...ama dün uykumda böle belirli belirsiz hamileliğe ait rüyalar gördüm allah hayra çıkarsın sanırım çok takıyorum ondan oluyor
günaydın kızlar ya adetime bir hafta var sabah kalkınca yoğun bi akıntım vardı ve içinde kahverengi çok az leke vardı.
yine umutlanmak istemiyorum yerleşme olabilir mi
Bende umutlanmak istemyrm ama bildigin hamile gibi hissediyorum kendimi tatlim yaa bende beklicem sonra yapcam.kan testi falan cok korkuyorm negatif cikar die ama benim sol kasigimda sanci var ve siskinligim var bugun neden.olabilir acabaa hele sabah yorgunluktan uyanamadm gec kaldm valla netten bakiom erken hamilelk belirtileri dio.ama umutlanmak istemyrm belkide psikolojktir
bi sonraki hafta içi inşallah görüncem doktora.inşallah yerleşme kanamasıdır canım ya bir doktora görün bakalım ama yinede her ihtimali düşün iltihapta olabilir yerleşme kanamasıda doktora görünmende fayda var.iyi haberlerini yaz bizede
bi sonraki hafta içi inşallah görüncem doktora.
yerleşmeden kaç gün sonra idrarda çıkar acaba
üfff ya her ay bi belirti çıkıyo ama hep boş çıkıyor çok moralim bozuk
canım ben zaten çok kullanıyorum malesef aliskinim yoksa içim rahat etmio
aynıları bende de var canım ama bu yaşadıklarımız erken gebelik belirtileri gerçi benim kasık ağrılarım falan geçti ne hikmetse ama inşallah senin bu bahsettiklerin gebeliktir.ayyyy rabbim inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşturur bu cuma gününün yüzü hürmetine...
aynıları bende de var canım ama bu yaşadıklarımız erken gebelik belirtileri gerçi benim kasık ağrılarım falan geçti ne hikmetse ama inşallah senin bu bahsettiklerin gebeliktir.ayyyy rabbim inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşturur bu cuma gününün yüzü hürmetine...
Gunaydin tatlim kiyamam hemen ye bisi bakalimm
Insallah canim benim yaaaa bu mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olsun.insallah icim pir pir nasil dayancam bilmyrm yasadiklarm psikolojiktir diede korkuyorum yaa Rabbim yardim et bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?