- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Canmm inşallah hepimizin gönlüne göre olan olur umutsuzluk etmeyelim 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende umutlanmak istemyrm ama bildigin hamile gibi hissediyorum kendimi tatlim yaa bende beklicem sonra yapcam.kan testi falan cok korkuyorm negatif cikar die ama benim sol kasigimda sanci var ve siskinligim var bugun neden.olabilir acabaa hele sabah yorgunluktan uyanamadm gec kaldm valla netten bakiom erken hamilelk belirtileri dio.ama umutlanmak istemyrm belkide psikolojktir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvaltı yaptm şmdi iş yerimde sabah uyanamadıkk bitürlü
aynen öle herşeyin bir yeri ve zamanı var ona inanıyorum rabbim ol dediğinde olucak bize düşen sabırla beklemek bol bol dua etmek... bir de bu aralar herşeye ağlayasım var ya biri dokunsa gözümden yaş akıcak gibi normalde de kolay ağlayan biri değilimdir.... sanırım kafayı yiyorum
Afiyet olsun tatlim bizde uyanamadk valla yaaa yorgunluk uyku halii hamismyz yoksaaaa
Kızzz daha ne yemesi 😂😂daha bebişlrimiz olck ondan sonraaa yicez dur daha erken
aynen öle herşeyin bir yeri ve zamanı var ona inanıyorum rabbim ol dediğinde olucak bize düşen sabırla beklemek bol bol dua etmek... bir de bu aralar herşeye ağlayasım var ya biri dokunsa gözümden yaş akıcak gibi normalde de kolay ağlayan biri değilimdir.... sanırım kafayı yiyorum
hehehe allahın izni ile o zamanlarda gelcek tabiki sen ne işindesin canım rahat sanırım işin nete rahat girebildiğine göre :)
Aynen tatlim Rabbim ol dicek olcak insllahhh ayy.ben cok zirlakim burda yorumlar okuyom ona bile agliom yaaaa
Aynen tatlim Rabbim ol dicek olcak insllahhh ayy.ben cok zirlakim burda yorumlar okuyom ona bile agliom yaaaa
hahaha bu aralar bende öleyim sulu göz oldum çıktım duygusallık taban yaptı sanırım bizde
Bankacıyım, ama ticari şb oldğu işin sakin oluyo çok şükür rahatım, kahvaltımı yaptm oturuom öle 😂😂
Yaaaaa çamaşır suyuyla oynamayınnnnnnn hassas gününüzde yumurta etkilenebilirrrrrrrr çok kızıyorum bakkkk !!!!
Bnde şebek gibi gülüyom sbh oynaya oynaya gldmm işe 😂
Ne biliyim tatlımmm hmn okdr belirti gösterirmiki blmyrmm 😊dahaaa 15 gün var öğrenmeme adet gecikmesi olmadan hç bişi yapmıcamn
hahaha bu aralar bende öleyim sulu göz oldum çıktım duygusallık tavan yaptı sanırım bizde
Ben oynamiyorumm bana kizmaaa korkuorum zaten yapamam canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?