Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canmm inşallah hepimizin gönlüne göre olan olur umutsuzluk etmeyelim 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öle herşeyin bir yeri ve zamanı var ona inanıyorum rabbim ol dediğinde olucak bize düşen sabırla beklemek bol bol dua etmek... bir de bu aralar herşeye ağlayasım var ya biri dokunsa gözümden yaş akıcak gibi normalde de kolay ağlayan biri değilimdir.... sanırım kafayı yiyorum

Umut iyidir iyi 😊

Kızzz daha ne yemesi 😂😂daha bebişlrimiz olck ondan sonraaa yicez dur daha erken

Afiyet olsun tatlim bizde uyanamadk valla yaaa yorgunluk uyku halii hamismyz yoksaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne biliyim tatlımmm hmn okdr belirti gösterirmiki blmyrmm 😊dahaaa 15 gün var öğrenmeme adet gecikmesi olmadan hç bişi yapmıcamn

Kızzz daha ne yemesi 😂😂daha bebişlrimiz olck ondan sonraaa yicez dur daha erken

hehehe allahın izni ile o zamanlarda gelcek tabiki sen ne işindesin canım rahat sanırım işin nete rahat girebildiğine göre :)

Aynen tatlim Rabbim ol dicek olcak insllahhh ayy.ben cok zirlakim burda yorumlar okuyom ona bile agliom yaaaa

hehehe allahın izni ile o zamanlarda gelcek tabiki sen ne işindesin canım rahat sanırım işin nete rahat girebildiğine göre :)

Bankacıyım, ama ticari şb oldğu işin sakin oluyo çok şükür rahatım, kahvaltımı yaptm oturuom öle 😂😂

Aynen tatlim Rabbim ol dicek olcak insllahhh ayy.ben cok zirlakim burda yorumlar okuyom ona bile agliom yaaaa

hahaha bu aralar bende öleyim sulu göz oldum çıktım duygusallık tavan yaptı sanırım bizde

Son düzenleme:
Ne biliyim tatlımmm hmn okdr belirti gösterirmiki blmyrmm 😊dahaaa 15 gün var öğrenmeme adet gecikmesi olmadan hç bişi yapmıcamn

Kizz benimde cok var 25 mart bat ama ne bilim bizimki umut sekercimm bende en az 10 gun beklicem yaaa dayancam

Aynı test karbonatlada yapılıyor çamaşırsuyunu ellemeyin kızlar

Ya şimdiiii lavaboya gittim bi sıvı uzadı gitti altımdan vallaha nerdeyse 15 cm ne olaki bu tertemizdi jel gibi ayyyy acaba yumurtam bugnmü çatlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…