Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

canım canım hayirlisi diyoruz ve geri sayıma başlıyoruz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kan testi yaptirsakkk :):):)

heyecanla ve tevekkülle bekliyorum. Rabbim her şeyin en iyi zamanını bilir.. Ama işte bu ay sanki o zaman gibi :))

Merhabalar pat diye boluyorum muhabbetinizi ama ben de bir sey danisabilir miyim sizlere benden daha tecrubelisiniz belli ki :)

Merhabalar pat diye boluyorum muhabbetinizi ama ben de bir sey danisabilir miyim sizlere benden daha tecrubelisiniz belli ki :)

tabikide buyrun :))

Offf basladikk geri sayimaaa nasil geccek ya bisi bulmak lazim 10 gun gecmez bole

cnm bana ne hissettiğini hala soylemedin

Kan testi yaptirsakkk :):):)

Kan testi daha kesin tabi ama ondada erken yaptırdığı için negatif sonuç alanlar oluyor..oğlumda adet günümde yaptığım testte silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün sonra kan verdiğimde de pozitif sonucu almıştım.. arkadaşlar birde sonradan çıkan silik çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz o şekilde çıkıp hamile olanlar gördüm bu sitede ama sağlık ocağındaki hemşire yarım saat sonra çıkan sonucu dikkate almayın dedi...

tabikide buyrun :))

Ikinci cizgim golge gibi duruyor cok cok silik ve reglime 1 hafta var ama soz konusu topice sebep olan kaza iki hafta once yasandi daha once de boyle cikmisti ama kanda negatifti :26: ne yapsam bilemedim :26: ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ayrica gecen sefer ortaligi ayaga kaldirmistim artik akillandim

Bende yarim sonraki testleride dikkate almamamiz gerktigini biliorum hemen cikiomus zaten varsaa iki uc dk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…