- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.201
diyorum ya geçen ay ben çok kafayı taktım abartısız 7-8 test yaptım ve hepsindede bekletildikten sonra silik çizgi çıktı ama adet günümden bir gün sonra adet oldum boşuna umutlanmışım
garip bi renkti valla anlamadım ki canım göğüs uçlarım kopuyor gbiydi ama geçti anlamadım valla ama zaman zaman iri iri damar çıkıyor göğüslerimde
evet canım biz geri sayımdayız bakalım artık beklioruz
şu belirtilerin onda biri bende olsa kesin hamileyim diyecem ama yok ya kendimi de dinliyorum hiç birşey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın fıstıklar; nasılsınız?.
Bu ay heyecanla bekleyenlerdenım bende. DOktor herşey normal 1 seneden önce müjdeli haber dışında kapımı çalmayın dedi..
Uzun doktor arayışları sonunda doktorumu buldum
Açıklayıcı-şen şakrak- hemen ilacı dayayan tiplerden değil
Birde benden önce çıkan hastaya dediğine tav oldum. Durumu olmayan bir hastaya( doktorum özelde) 'tahlilleri devlete yaptır buraya boşuna para verme' dedi.
folic verdi kullanıorum bakalımbu ay 25 ınde kan vericem bekleyemem ben 30 una kadar
Hemen gormus ya suna bak
Kalkip gitsem mi acep yav teste korkuyorum da
Insallah bi an once kavusursunuz canim bebislereben beklemiyorum bisey seytan durtmesi tamamen
canım senden hayırlı bir haber alacakmışız gibi geliyor bana tanımıyorum seni ama nedense öyle bir his geldi içimden yanılmam inşallah hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin...
Benim her yerde gözüm kulağım var
Korkma ya git bi merkeze yaptırt gel :) kanda silik de olsa cıktıysa ya vardır ya da sana jinekologun yolları tastan
şu belirtilerin onda biri bende olsa kesin hamileyim diyecem ama yok ya kendimi de dinliyorum hiç birşey yok
Tamam ogleden sonra izin alip gidicem uf kanima girdin yine
Ama 1 hafta kala cikar dimi elmik eminsin ? Jinekolgun yollari tastani anlamadim gec yumurtlama muhabbeti mi
Bendede belirtiler var ama psikolojik olabilir diyorum ben ümitlenmek istemiorum korkuyorum ama söz verdim olmasada üzülmicem üzülmicez
Nsil gidiyo kuzum ? Senin gogus ve kasiklarinin durumu nedir?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Değer cok kücük de olsa cıkar ama tabi bunu idrar testine dayanarak yazıyorum.
Dediğim gibi hamile değilsen geç yumurtlama vs olayı vardır, sen bi smear yaptır bi detaylı kan örneği falan ver jinekoloğa giderek
:)) teselli teselli aman olmuş ki öbür aya birdaha konu açarız bizde :)
Ayyy şekerimm ben çok heycanlıyım göğüslerim bildiğin değiştii uçlara doğru damarlar çıktııı rüyama bile girdi dün akşamm Sol kasığımdada böyle ağrı gibi ama sanki bir ağırlık gibi bişi var sızlıo arada ama psikolojik olabilir yaaa bilmiorummm ben çok heycanlıyımm sen nasılsın var mı değişiklikler
Cok silik sekerim ama olsan gorursun sen de
Gidip yine adami delirteyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?