Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

şu aşamada sadece beklemn gerekio ama kanda negatif cikmissa idrar da pozitif çıkmasının mantığı yok canım çünkü kanda yükseldikten sonra idrara gecio tatlım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki canimm

Canim yukarda da yazdim ikinci cizgi cok cok silik ama gordum orda bi golge gibi ya yok isıktan dicem diyemiyorum gecen de boyle oldu negatifti napayim bilemedim reglime 1 hafta var iki hafta once bi kaza olmustu olduysa o zaman olmustur herhalde :26:

Bende yarim sonraki testleride dikkate almamamiz gerktigini biliorum hemen cikiomus zaten varsaa iki uc dk ya

o zaman kafa karıştırmamak için yarım saatte pozitif çıkmazsa direk imha etmek çöpe bile atmayacaksın yoksa aklın takılıyo gidip çöp karıştırıyosun birşey varmı diye mesela ben

Hayir kastettigimi yanlis anladiniz. Gecen sefer dedigim 3 ay once falandi. Yine silikti sonuc negatif olmustu kanda. Peki ne zaman yaptirmam lazim ya da tekrar ne zaman yapayim?

Biraz zor beklemek ama bence bekle derim kendine dikkat et ve bekle biraz daha daha bir hafta varmis adetine

canım regline bir hafta varsa ve silik çizgi gördüysen hiç inanma derim bendede 2 ay erken test yaptığım için silik çizgi çıktı ama sonuç hüsran adet önceside bazı hormonlar yükseldiği için testte yanlış sonuç verebiliyormuş dikkate alma bence

Hayir kastettigimi yanlis anladiniz. Gecen sefer dedigim 3 ay once falandi. Yine silikti sonuc negatif olmustu kanda. Peki ne zaman yaptirmam lazim ya da tekrar ne zaman yapayim?

adetten önce yaptırcaksan 2 gün sonra falan yaptır ama olmadı beklerim diyorsan bekle adetin geçsin ole yaptir

o zaman kafa karıştırmamak için yarım saatte pozitif çıkmazsa direk imha etmek çöpe bile atmayacaksın yoksa aklın takılıyo gidip çöp karıştırıyosun birşey varmı diye mesela ben

Ayy bende bekletiom.nedense biliorm gecersiz sonuc gec cikarsa ama insan beklio demek :):)

Justcım regline bir hafta var, eğer hamileysen ve bugün kan testi yaptırsan da cıkar ama hamile değilsen ve gec yumurtladıysan o yüzden ikinci cizgi cıkmıs olabilir.

Yani ya bekle bir hafta daha ya da kan testi yaptır sen

Evet gecen sefer de boyle olmustu ki esim baya hoplayip ziplamisti sevincten sonra yikildi o zaman ben de siz gibi gun mu sayicam regle kadar

Adetini bekle ve kan testi yaptir o zaman belli olur idrar testleri bazen yanls.sonuc verebiliorr

Ayy bende bekletiom.nedense biliorm gecersiz sonuc gec cikarsa ama insan beklio demek :):)

diyorum ya geçen ay ben çok kafayı taktım abartısız 7-8 test yaptım ve hepsindede bekletildikten sonra silik çizgi çıktı ama adet günümden bir gün sonra adet oldum boşuna umutlanmışım

adetten önce yaptırcaksan 2 gün sonra falan yaptır ama olmadı beklerim diyorsan bekle adetin geçsin ole yaptir

Doktorlar da bi birlige varamadigi icin o konuda size sorayim dedim tamam bir guncuk bile gecse yapicam elim de eczaneye uzaniyo test alip alip yapasim var hatta ozele gitmek daha iyi gibi orda 40 tane soru sormuyolar

Hemen gormus ya suna bak

Kalkip gitsem mi acep yav teste korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…