- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.221
Bendede belirtiler var ama psikolojik olabilir diyorum ben ümitlenmek istemiorum korkuyorum ama söz verdim olmasada üzülmicem üzülmicez
Ayy benide heyecanlandırıyorsunuz 😊😊böyleee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben geçen ay aşırı kafaya takmıştım sürekli kendimi dinlediğim içinde bütün gebelik belirtilerinin bende olduğunu düşünmüştüm olmadı kısmet değilmiş ama bu ay bir nebze daha rahatım allahtan hayırlısını diliyorum zaten 2 aydır çalışıyoruz bebek konusunda
Ayyy şekerimm ben çok heycanlıyım göğüslerim bildiğin değiştii uçlara doğru damarlar çıktııı rüyama bile girdi dün akşamm Sol kasığımdada böyle ağrı gibi ama sanki bir ağırlık gibi bişi var sızlıo arada ama psikolojik olabilir yaaa bilmiorummm ben çok heycanlıyımm sen nasılsın var mı değişiklikler
Cok silik sekerim ama olsan gorursun sen de
Gidip yine adami delirteyim ben
ben geçen ay aşırı kafaya takmıştım sürekli kendimi dinlediğim içinde bütün gebelik belirtilerinin bende olduğunu düşünmüştüm olmadı kısmet değilmiş ama bu ay bir nebze daha rahatım allahtan hayırlısını diliyorum zaten 2 aydır çalışıyoruz bebek konusunda
:)) teselli teselli aman olmuş ki öbür aya birdaha konu açarız bizde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anamm ikimizinde mi psikolojisi ayni canim benim goguslerim hala feci sis sag tarafimdada sanki bi agirlik var gibi bole tuhaf bi agrisi var ama bulanti yok
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kızlar benim adet normalde her ayın onbirinde olurdu geçen ay onbirinde kahverengi lekeler başladı tam 16sında kanama başladı bu ayın 14 olmasına rağmen ne bir akıntı ne de adetle ilgili bir belirti yok yalnızca göğüs uçlarım dokununca acıyor.. bebek istiyoruz 7 aydır test alıp yapmaya da korkuyorum ama heyecandan da yerimde duramıyorum napsam sizce test yapsam mı yoksa bir iki gün daha beklesem mi? negatif sonuçtan korkuyorum
kızlar benim adet normalde her ayın onbirinde olurdu geçen ay onbirinde kahverengi lekeler başladı tam 16sında kanama başladı bu ayın 14 olmasına rağmen ne bir akıntı ne de adetle ilgili bir belirti yok yalnızca göğüs uçlarım dokununca acıyor.. bebek istiyoruz 7 aydır test alıp yapmaya da korkuyorum ama heyecandan da yerimde duramıyorum napsam sizce test yapsam mı yoksa bir iki gün daha beklesem mi? negatif sonuçtan korkuyorum
ilk hamileliğin mi olacak inşallahBende aynı şekilde cnm daha bu 2.ay. 😊hayırlısı olsn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyyy sendede mi varr bu kadarda denk mi geldii yaa bilmiorumm ümitlenmek istemiyormm daha çok var tatlım benim çok yemek yiesim var sabah kahvaltı yaptım güzelce ama açım hala ben değiştim bayağı psikolojim bozuk sanırım bakırköye randevu alcam bu gidişle
Adet bugünse eğer olmadıysan ben olsam yapardım canım negatif çıksa bile kan testi yaptırırdım ama karar senin canım istersen yarına kadar bekle evet insan korkuyor haklısın ya negatifse die ama belkide pozitiftir inşallahhhhhh
Delisin sen :) ay benimde varki daha bende umitlenmek istemiyorum evet ama elimde degil malesef :)
Evet ya goguslerimk cok buyudu ve sizliyo. Agiriyo ya bildigin bide kusarsam tam olucak :) aman kismet ya oluirsa olmazsa artik mayiss :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
her ay adet günümden önce kahverengi lekelenmem olur 2 ya da 3 gün geçtiğimiz ay yine öyle oldu bu ay lekelenmeyi bırak tam kanamanın olmasına iki gün kalmış olmasına rağmen hiç leke yok kan testi mi diyorsun idrar testi yapsam çıkmaz mı ki
Canım 2 gün daha bekle bence benimde göğsüm ve göğüs uçlarım acıyor test yaptım negatif çıktı adet olmazsam 2 gün sora tekrar yapıcam yinede sen bilirsin
Ayy canim ayni laflari bende solemistm kocama evlendk bi ay gecti kayinvalidem surekli beni ario hamile olanlari anlatio ayni ortama giriorz biri.hamile mesela ayy bak.ne guzell ben bigun onada dedim anne yeter yeni evlendik borc var zamani gelince olcak.surekli ustume gelme baktm degismedi kocama soledim o hepsiyle konusms hele gorumcemi parcalicaktm onun ikizi var.kizlari bana dioki sana cok nazar degio senn dusuk olabilir hamile kalirsan dikkat et bogazlicaktm o gun onu yalnz degilsn yani tatlim
günaydın canım benim kaynanam durup durup allah sizi çocukla sevindirsin diyor dua edeceksen içinden et neden durup durup bunu söylüyorsun ve ben bu psikoljiyle her adet olduğumda hüngür hüngür ağlıyorum en son işte eşimle konuştum artık yeter dedim kendimi kısır gibi hissediyorum dedim öyle diyince hemen annesini arayıp dua edeceksen içinden et dedi her kafadan bi şey çıkıyor zor valla bu durumlar görümceler öyle canım değişmezler
yaaa alıkoyamıorum kendimi içim pır pırrr napımmm böle olaylarda olunca insan daha heycanlıo kuzumm
yaa ben o idrar testlerine pek güvenemiorum nedense canım ya o zaman sen bugunu atlat bakalım daha sabah yarın bakarsın ama tabi sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?