Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

evet bak sende dedim deliyim ben valla hem ümitliyim hem temkinliyim tatlım gell 25 nisann gelllll şafak sayıoz resmenn yawww . ooo benim arada midemde bulanıoo ne diosun senn kesin psikoljik aanam benimki kesinn

Insallah degildir ya oyle deme ya olucak bu ayy umudumuz tamm :) erkek olursa adini umut koyalim :)aslinda kanda hemen cikmazmi yaf sadece erken husran yasariz eger yoksa dimi ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Sen napiosun bakim ? Ovulasyon testini yapiomusun hala ? Benim hala silik cikiyo bu testin amaci beni delirtmek olabilir mi :)

aman kuzum ben saldım gitti hiç birşey yapmıyorum biraktim valla napim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

😂😂alemsin bebeğim ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o zaman kan testi yaptır seninde aklında şüphe kalmasın belkide pozitif çıkar çıkmazsada en azından eşinin umudu kesilir sende biraz daha rahatlarsın ama inşallah hamilesindir öyle umut ediyorum ben geçen ay ve bu ay erken testlerden ağzım yandığı için hemen yaptırma diyorum

çok uykum oluyor geçen sefer ki deneme de 2 ay adet olamadım. Doktora sordum psikolojik olarak hazır olman rahmin de hazır olması anlamına gelmez gebelik yoksa sorunda yoksa ve bebiş deniyorsanız adet geçikmesi rahmin kendini hazırlamasına işarettir dedi
bilginiz olsun anniş adayları

İnşallah olur üzülmezsin kuzum, pozitif ol üzülme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa kızlar acaba bende mi sorun var anlamadm ya yaklaşık .bat tarihimiz yakın ken bende neden tik yok bunalima girdim yine kırmıZı kart gorcem bu ay of

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BENM son 3 aydır allak bullak oldu canm ya hep geç olmaya başladım düşün bu ay ne zaman olacağımı bıl bılmıyorum ne olucak böyleee (( iyiye işratmi şimdiiii

Ay elmik yanlis hatirladim ya pardon 1 hafta once oldu o kaza yine de cikar mi cok erken olmaz mi :26:

bu söylediğin beni mutlu etti çünkü benim adetlerim düzenlidir bu ay böyle bir gecikme oldu gebelik testi negatif çıkmıştı

Insallah degildir ya oyle deme ya olucak bu ayy umudumuz tamm :) erkek olursa adini umut koyalim :)aslinda kanda hemen cikmazmi yaf sadece erken husran yasariz eger yoksa dimi ?

inşallah değildir tabi canım umut bolll :):) yaa ben korkuorum en erken 25 nisanda yapacam testleri sanırım ama belkide dayanamam eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığı olur tabiki az daha beklicezz dayannn topic dayanışmasısıııııı

BENM son 3 aydır allak bullak oldu canm ya hep geç olmaya başladım düşün bu ay ne zaman olacağımı bıl bılmıyorum ne olucak böyleee (( iyiye işratmi şimdiiii

tabi canım doktor iyiye işaret dedi.Bende bana sor birde dedim. Araştırmalara göre böyle geçikmelerden sonra gebe kalanlarda düşük riski daha azmış. Doktorun anlattıgı kadar anlatıyom kızlar kınamayın bak
Şimdi yumurta döllendükten sonra vücüt bir sıvı salgılar ve diğer bütün spermler ölürmüş. Bu sıvı rahim duvarını kalınlaştıran tüpleri koruyan kısacası zigotu koruyan birşey aynı zamanda. Zigot olmadan gebelik sinyali alınarak vücüt bu spermleri öldürmek için bu sıvıyı bırakırmış. bu da geçikmelere aslında rahmin hazırlıgına işaretmiş

doktor bana şemalı anlattı ama siz bunla idare edin kuzucuklar

o zaman dediğin gibi ben kan testi yaptırayım ay inşallah dediğin gibi olur vallahi içim azıcık rahatladı acaip heyecan yaptım ellerim titriyor resmen Allah razı olsun canım benim konuştum açıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…