Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

bende varım arkadaşlar...bu ay klomen kullandım ayın 15.de adet olmam lazım ama bakalım sonuçlar ne olacak içimden bir ses bu ayda olmucak diyor ama bakalım hayırlısı...ilk hamile haberini kimden alıcaz

ben gümüşhanede mecburen devlet hastahanesine gittim basından atmak için mi bılmıyorum artık bana yapamayız bir yıl beklemelisin dedi olsun beklerim yeterki sorun olmasın da

Yoktur sorun Allahin izni ile canim sen icini ferah tut iyi dusun iyi olsunn insallahhhhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ulasir ulasirrr sen merak etme canim herseyde vardir bi hayirrr :)

Hosgeldin canim hayirli haberleri bekliyoruz hep birlikte insallahh

Kizlarrrr ben bu ay saldimm dusunmucemm hic Rabbim ne zamn nasip ederse ins. Ozamn gelicektir ...:)) herkese saglikli hayrli bebisler bu ay :)

Cogu kisidede bole salincaa dusunmeyince oluyormus insallah sanada denk gelir canimm :)

bende varım arkadaşlar...bu ay klomen kullandım ayın 15.de adet olmam lazım ama bakalım sonuçlar ne olacak içimden bir ses bu ayda olmucak diyor ama bakalım hayırlısı...ilk hamile haberini kimden alıcaz

allahtan umut kesilmez inşallah olmazsın hayırlı haberler alırsın

Hos geldin arkadasim hersyin hayirlisi olsun artik biz bu ay cok isteyip talep ediyoruzz :) insallah Rabbim isteklerimizi dualarimizi duyar bakalim kac hamis haberi alicaz

Hayir tabikide baslayamadim :-( alamadim yaniii maalesefff

hayirlisi olsun inşallah bu ay olack ruyalarima girio bugün okul gördüm evlata işarettir diyo ayyy inşallah allahın izniyle

bende ikinci bebeğimi bu ay istiyorum, ilk doğumum ağustos ayıydı şimdi de kış istiyorum. ama sanki ilk gebeliğimi bekliyormuş gibi heyecanlıyım. BAT 20 NİSAN..

birbirimize dua edelim..

hayirlisi olsun inşallah bu ay olack ruyalarima girio bugün okul gördüm evlata işarettir diyo ayyy inşallah allahın izniyle

Insallah tatlim banada bu ay ole gelio bisi oluo bole hamileymsm gibi gelio gayri ihtiyari bir his bu ay cok yogun ama iste daha vaktimz var ogrenmek icin bakalim artik.insallah hayirlisi neyse o olsunnn

bende ikinci bebeğimi bu ay istiyorum, ilk doğumum ağustos ayıydı şimdi de kış istiyorum. ama sanki ilk gebeliğimi bekliyormuş gibi heyecanlıyım. BAT 20 NİSAN..

birbirimize dua edelim..

Allah bagislasin canim Rabbim gonlune gore versin insallah dualarimiz tum hamisligi bekleyen istyen arkadaslarimizlaa insallah

Yoktur sorun Allahin izni ile canim sen icini ferah tut iyi dusun iyi olsunn insallahhhhh :)

Insallah canim benim ya hepimizin olur :)

Ulasir ulasirrr sen merak etme canim herseyde vardir bi hayirrr :)

Oyle mi dersin ulassin artik bu ay 26 sinda kirmizi kart yemek istemiyorum :)

merhaba kızlar
bu ay bende de ayrı bir umut var nedense
içimden bir ses bu ay olacağını söylüyor. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur Rabbim bize de ver

Oyle mi dersin ulassin artik bu ay 26 sinda kirmizi kart yemek istemiyorum :)

Yemessinnn sen yicem die dusunme yesekte kirmizi karti mayisa yine umut etcez isticezzz.biz isticez Rabbim vercek insallah tatlim bnde yarin doktora gtcem bakalim simdiden heycandan midem kivrilio

merhaba kızlar
bu ay bende de ayrı bir umut var nedense
içimden bir ses bu ay olacağını söylüyor. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur Rabbim bize de ver

Merhaba canim insallahh umutlarimiz yerini bulur benimde senin gibi bildigin hamile kalicam gibi gelio hazirliorum kendimi insallahh amin canimm

Merhaba canim insallahh umutlarimiz yerini bulur benimde senin gibi bildigin hamile kalicam gibi gelio hazirliorum kendimi insallahh amin canimm

İnşallah bizde buradan hamile olduğumuzu duyurmak nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…