- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi mnspapatya
-
ben gümüşhanede mecburen devlet hastahanesine gittim basından atmak için mi bılmıyorum artık bana yapamayız bir yıl beklemelisin dedi olsun beklerim yeterki sorun olmasın da
ayy allah aşkına bulsun artık ilk başlarda bilmiyodum işte sonra dayanamayıp yengemle dertleştimdan net bi cevap alamayınca artık ama oluyo yine o sorunum gitmedi 1 saat kalmıyorum gece zaten uyuyorum ama sabah kalkınca yine aynı artık ışık hızı felan adresine ulaşsın lütfen :))
inşallah inşallah o kadar çok istiyorum ki basladn mi kullanmaya canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bende bu ay bebek istyrm 😊bende varım, doktora göründüm bir sorunn yok dedi 😊hadi hayırlısı folik plus kullanıyorum 2 haftadır, haberlerinizi bekliyorummm 😊son adet 27 mart bakalımm nolcak 🙆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrrr ben bu ay saldimm dusunmucemm hic Rabbim ne zamn nasip ederse ins. Ozamn gelicektir ...:)) herkese saglikli hayrli bebisler bu ay :)
bende varım arkadaşlar...bu ay klomen kullandım ayın 15.de adet olmam lazım ama bakalım sonuçlar ne olacak içimden bir ses bu ayda olmucak diyor ama bakalım hayırlısı...ilk hamile haberini kimden alıcaz
bende varım arkadaşlar...bu ay klomen kullandım ayın 15.de adet olmam lazım ama bakalım sonuçlar ne olacak içimden bir ses bu ayda olmucak diyor ama bakalım hayırlısı...ilk hamile haberini kimden alıcaz
Hayir tabikide baslayamadim :-( alamadim yaniii maalesefff
kızlar bi sorum olacak adetim bitti 10 gundeyim sabaha karşı kırmızı ama baya açık kan geldi ovulasyon testi yapıyorum ama negatif çıktı oda sizce neden olmuştur birdaha da gelmedi devamı olmadi kanın
bu çok normalmiş gibi gelmedi bana. belki bi kist filen vardır o patlamıştır. belki de biraz zedelenmiştir biraz takip et tekrarlarsa dr gitmen faydalı olacaktır.
hayirlisi olsun inşallah bu ay olack ruyalarima girio bugün okul gördüm evlata işarettir diyo ayyy inşallah allahın izniyle
bende ikinci bebeğimi bu ay istiyorum, ilk doğumum ağustos ayıydı şimdi de kış istiyorum. ama sanki ilk gebeliğimi bekliyormuş gibi heyecanlıyım. BAT 20 NİSAN..
birbirimize dua edelim..
Yoktur sorun Allahin izni ile canim sen icini ferah tut iyi dusun iyi olsunn insallahhhhh :)
Ulasir ulasirrr sen merak etme canim herseyde vardir bi hayirrr :)
Oyle mi dersin ulassin artik bu ay 26 sinda kirmizi kart yemek istemiyorum :)
merhaba kızlar
bu ay bende de ayrı bir umut var nedense
içimden bir ses bu ay olacağını söylüyor. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur Rabbim bize de ver
Merhaba canim insallahh umutlarimiz yerini bulur benimde senin gibi bildigin hamile kalicam gibi gelio hazirliorum kendimiinsallahh amin canimm
İnşallah bizde buradan hamile olduğumuzu duyurmak nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?