Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

günaydın kızlar benim bugün kahverengi akıntım başladı sabah geldi ama şimdi yok ama sanki hasta olacakmışım gibi sancım var batım 10 nisandı bu ay sanırım erken olacam (

Ayy insallah guzel haberler alirsin canim benim ya rabbim isterse olur ona inancim tam o verecegi zamani uygunu kendisi cok iyi bilir ama iste nefis insan sikinti edemeden duramiyo yasim geciyo diye korkuttular beni isin asli daha yeni evliyim ama iste 25 ten sonra zor olur diyolar benimde yas 26 olunca sikinti basti beni :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yeni evliyim canim 9 ay oldu evleneli amannn zaten herkes herseyi soyluor emin ol 40 inda doguranlar var hem yasinda sanki cok yanii biz sabirsiziz ondan bole strese giriorz herseyn.iyisini Rabbim bilio sen bosa stres yapma yasin gec degil yani..

Dimi ya seninle konusmak iyi geldi suan moralim duzeldi :) yarin doktora nicin gidicen sen ? Bende persembe trabzona gitmeyi dusunuyorum parayi verince belki gusel kontrol ederler :)

Ohh ohh duzelsin moralin tabi yaa stresle olmaz valla canim doktorum bana klomenle inofolic vermsti onlari kullandim.klomen bitti iki gun olcak.iste.bakicak sanirim yumurtaciklarima :) parayi verince bakiolar zaten ne ilgi boll boll :)
Devlet hastanesine ben gittmde ordaki adam solediklerinle dunyam karardi buyuk konusmayaym ama ozelden sasmam bu konuda

Aradığım konuyu buldum :)

Umutluyum çünki;

Eşim altı aydır yurtdışında bu ay gelecek.
Martta pko olduğumu öğrendim 50 mm bir kistle mücadale ettim erittim.
Yumurta takibine başladım.
Reglimin 9. günü yumurtam tek ve 16 mm buna biraz canım sıkıldı.

Bu ay iki farklı doktora gitmek zorunda kaldım. Yumurta takibini başka doktor başlattı başkası takip etti. İlk doktorun dediğine göre adetin dördüncü günü başlayıp tek klomen kullanmak yeterli olacaktı. Yanında ecopirin ve folicasit verdi. Ki Artık ben yıllardır folic asit içiyorum :)

Klomen bitince gittim. Diğer doktora 16 mm yumurtan sınırda dedi az daha ufak olsa döllenmez derim dedi. Ama bana adetin 9. günü 16 mm iyi br rakam geldiki daha çatlatmaya var. klomeni günde bir az buldu. İki içmeliydin dedi.

Ama ilk doktorum klomen tek sana yeterli olur yumurtalık rezervin geniş ve temiz pcolu olmama rağmen nasıl oluyorsa :) Yumurtayı aniden büyütüp çatlamasına mani olmayalım tek kullan dedi.

İlk doktorun dediğide mantıklı geldi. Bir yandan kilo verme sürecindeyim 3 ay gibi bir zamanda 16 kg verdim. Dahada vermem lazım. Oğlum okula başlayacak. Onun koşturmaları vs çokta yanaşmıyorum bu ay bebek işine ama yaşım 27 eşimin bir dahaki gelişi yine altı ay sonra ve pco işte o yüzden olmaz diyemem.

Muallakta kaldım olmazsa üzülürmüyüm bilmiyorum olursa sevinirim. Hemde çook ama mantıklı düşününde şu zamanda gebe kalmanın ters zaman olduğunu düşünüyorum. Doktorum 16 kilo daha ver dedi. Regli olursan gelme regli olmazsan gel dedi..

Bu gönderiyi takip edeceğim. Benimde SAT 27 MART BAT 24 NİSAN

Hamilelik takviminin dediğine göre 10.04 / 15.04 hamilelik riski olan günlerim hayırlısı kızlar hepberaber bekleyelim bakalım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Merhaba canim aramiza hos geldin. Senin icinde herseyin hayirliaibolur insallah Rabbim gonlune gore versin.bendede pko var klomen.kullandim gunde iki tane ictm.gecen aali basladm bitti zaten yarn.doktora gtcem bakalim ne kadar olmus yumurtalarm :) umarim hayirli haberler alip hayirli haberler paylasiriz esinin disarda olmasi her geldiginde zamani degerlendirmek demek oglusunuda okula hazirlama gibi.bir telasn varms ama biliorsndr pko olunca hamile kalmak zor oluyorms...

Bende simdi dusundumde takribi persembe gunune denk geliyo yumurtlamam ben carsamba ozele doktora gidip kontrol ettiriyim kendimi diye dusundum sencede gidiyim mi ?

Bende simdi dusundumde takribi persembe gunune denk geliyo yumurtlamam ben carsamba ozele doktora gidip kontrol ettiriyim kendimi diye dusundum sencede gidiyim mi ?

Catlamasi mi persmbeye denk gelior olusmaya baslamasi.mi adetin kacinci gunundesin simdi

Malesef gecmiyo bendede olustu kist 4ay kullandim dogum kontrol hapi gecti sora

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin .bat ne zamndi

Catlamasi mi persmbeye denk gelior olusmaya baslamasi.mi adetin kacinci gunundesin simdi

Suan 15.gunundeyim canim 17 18 inde catlamasi lazim gibi ona gore diye herkes ole soyluyo

Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedim Benim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???

canım senle durumumuz birebir aynı
ben de 9aylık evliyim ve geçen ay PKO olduğumu öğrendim
benim adetlerim bazen düzenli bazen-ki çoğu zaman-düzensiz..
doktor o yüzdem hemen olabilir de olmayabilir de dedi
biz normalde yaz sonu düşünüyorduk ama şimdi hal böyle olunca korunmayı bıraktık...
zaten düzensizlik olduğu için de yumurtlama günlerini falan takip etmiyorum..
akışına bıraktık...bakalım ne olucak çok heyecanlı

Allah isteyen herkese aratmadan bebiş nasip etsin inşallahhh...

Ah canim.valla bizde yaza dusunuordk ama dusundm ya olmassa hemen dedik ben pko.icn dogum kontrol hapi kullaniordm onu biraktim 4 ay falan oldu benmde duzensizdi hatta az suruyor adetim ama biz.cokta denemedk diebilirm cunku bende prolaktnde cok cok yuksekti ancak duzeldi.martta simdide klomen kullandm bakalim yarin doktora gitcez bakalim ne olcak Amin canim hepimiz icin hayirlisii

Bu sayfadaki herkes insallah bu ay meleklerini göbüşlerine almış olur. bu işin en zor yanı beklemek.

** kırmızılar geliyor üzülüyorsun sonra diyorsun ki yeni ay yeni umutlar demek, sıva kolları
** sonra sıkı bir çalışma temposuna giriyorsun bu kısım eğlenceli kısımı
** ardından 10-14 gün beklemece geliyor en sıkıcısı burası..
** inşallah hepimiz bu beklemenin sonucunda ikinci pembiş çizgiyi de görürüz.,

Arkadaşlar bnmde bat 18 mart inş. bu nisan ayı uğurlu gelirde cennet kokulularımızı alırız :)

Suan 15.gunundeyim canim 17 18 inde catlamasi lazim gibi ona gore diye herkes ole soyluyo

Canim.kadinlar klubu forum sayfasinda araclari tikla orda.ovulasyon.tarihi hesaplama var ordada hesaplayabiliorsun onu ordanda bakablrsn tam zamanini yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…