- Konu Sahibi mnspapatya
-
merhaba kızlar
bu ay bende de ayrı bir umut var nedense
içimden bir ses bu ay olacağını söylüyor. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur Rabbim bize de ver
Yemessinnn sen yicem die dusunme yesekte kirmizi karti mayisa yine umut etcez isticezzz.biz isticez Rabbim vercek insallah tatlim bnde yarin doktora gtcem bakalim simdiden heycandan midem kivrilio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy insallah guzel haberler alirsin canim benim ya rabbim isterse olur ona inancim tam o verecegi zamani uygunu kendisi cok iyi bilir ama iste nefis insan sikinti edemeden duramiyo yasim geciyo diye korkuttular beni isin asli daha yeni evliyim ama iste 25 ten sonra zor olur diyolar benimde yas 26 olunca sikinti basti beni :)
Bende yeni evliyim canim 9 ay oldu evleneli amannn zaten herkes herseyi soyluor emin ol 40 inda doguranlar var hem yasinda sanki cok yanii biz sabirsiziz ondan bole strese giriorz herseyn.iyisini Rabbim bilio sen bosa stres yapma yasin gec degil yani..
Dimi ya seninle konusmak iyi geldi suan moralim duzeldi :) yarin doktora nicin gidicen sen ? Bende persembe trabzona gitmeyi dusunuyorum parayi verince belki gusel kontrol ederler :)
Aradığım konuyu buldum :)
Umutluyum çünki;
Eşim altı aydır yurtdışında bu ay gelecek.
Martta pko olduğumu öğrendim 50 mm bir kistle mücadale ettim erittim.
Yumurta takibine başladım.
Reglimin 9. günü yumurtam tek ve 16 mm buna biraz canım sıkıldı.
Bu ay iki farklı doktora gitmek zorunda kaldım. Yumurta takibini başka doktor başlattı başkası takip etti. İlk doktorun dediğine göre adetin dördüncü günü başlayıp tek klomen kullanmak yeterli olacaktı. Yanında ecopirin ve folicasit verdi. Ki Artık ben yıllardır folic asit içiyorum :)
Klomen bitince gittim. Diğer doktora 16 mm yumurtan sınırda dedi az daha ufak olsa döllenmez derim dedi. Ama bana adetin 9. günü 16 mm iyi br rakam geldiki daha çatlatmaya var. klomeni günde bir az buldu. İki içmeliydin dedi.
Ama ilk doktorum klomen tek sana yeterli olur yumurtalık rezervin geniş ve temiz pcolu olmama rağmen nasıl oluyorsa :) Yumurtayı aniden büyütüp çatlamasına mani olmayalım tek kullan dedi.
İlk doktorun dediğide mantıklı geldi. Bir yandan kilo verme sürecindeyim 3 ay gibi bir zamanda 16 kg verdim. Dahada vermem lazım. Oğlum okula başlayacak. Onun koşturmaları vs çokta yanaşmıyorum bu ay bebek işine ama yaşım 27 eşimin bir dahaki gelişi yine altı ay sonra ve pco işte o yüzden olmaz diyemem.
Muallakta kaldım olmazsa üzülürmüyüm bilmiyorum olursa sevinirim. Hemde çook ama mantıklı düşününde şu zamanda gebe kalmanın ters zaman olduğunu düşünüyorum. Doktorum 16 kilo daha ver dedi. Regli olursan gelme regli olmazsan gel dedi..
Bu gönderiyi takip edeceğim. Benimde SAT 27 MART BAT 24 NİSAN
Hamilelik takviminin dediğine göre 10.04 / 15.04 hamilelik riski olan günlerim hayırlısı kızlar hepberaber bekleyelim bakalım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Ohh ohh duzelsin moralin tabi yaa stresle olmaz valla canim doktorum bana klomenle inofolic vermsti onlari kullandim.klomen bitti iki gun olcak.iste.bakicak sanirim yumurtaciklarima :) parayi verince bakiolar zaten ne ilgi boll boll :)
Devlet hastanesine ben gittmde ordaki adam solediklerinle dunyam karardi buyuk konusmayaym ama ozelden sasmam bu konuda
Bende simdi dusundumde takribi persembe gunune denk geliyo yumurtlamam ben carsamba ozele doktora gidip kontrol ettiriyim kendimi diye dusundum sencede gidiyim mi ?
kizlar merhaba benimde adetim gecikti hamileyim sandim kan testi yaptrdm cikmadi kontrlde yumurtaligimda 8cm kist grdu ymurtaliklarin polikistik yapida o yuzden adet gorememisin dedi adet sokturucu verdi adetliyken gttim 7cm olmus kist ama dogum kontrol hapi verdi baska turlu bu kist gecmezmi bende hamile kalmak istiyorum
Insallah tatlim banada bu ay ole gelio bisi oluo bole hamileymsm gibi gelio gayri ihtiyari bir his bu ay cok yogun ama iste daha vaktimz var ogrenmek icin bakalim artik.insallah hayirlisi neyse o olsunnn
Catlamasi mi persmbeye denk gelior olusmaya baslamasi.mi adetin kacinci gunundesin simdi
senin .bat ne zamndi
Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedimBenim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???
canım senle durumumuz birebir aynı
ben de 9aylık evliyim ve geçen ay PKO olduğumu öğrendim
benim adetlerim bazen düzenli bazen-ki çoğu zaman-düzensiz..
doktor o yüzdem hemen olabilir de olmayabilir de dedi
biz normalde yaz sonu düşünüyorduk ama şimdi hal böyle olunca korunmayı bıraktık...
zaten düzensizlik olduğu için de yumurtlama günlerini falan takip etmiyorum..
akışına bıraktık...bakalım ne olucak çok heyecanlı
Allah isteyen herkese aratmadan bebiş nasip etsin inşallahhh...
Suan 15.gunundeyim canim 17 18 inde catlamasi lazim gibi ona gore diye herkes ole soyluyo
Bu sayfadaki herkes insallah bu ay meleklerini göbüşlerine almış olur. bu işin en zor yanı beklemek.
** kırmızılar geliyor üzülüyorsun sonra diyorsun ki yeni ay yeni umutlar demek, sıva kolları
** sonra sıkı bir çalışma temposuna giriyorsunbu kısım eğlenceli kısımı
** ardından 10-14 gün beklemece geliyor en sıkıcısı burası..
** inşallah hepimiz bu beklemenin sonucunda ikinci pembiş çizgiyi de görürüz.,[/QUOTE
Amin insallah canim benim biz sabirsiziz heycanliyiz ama.beklicez bakalim.neler olacak.kac hamis haberi alicaz insallah bizimle birliktee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?