• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lucrini reglin 21. günü veriyorlar işte. Tam niye bilmiyorum o kadar detaylara girip kafamı bulandırmak istemiyorum. veriyor kullanıyorum işte :)))
İnşallah bu ay olur bizim doktorun istatistiklerine %47 tüp bebek tutma olasılığı bugüne kadar yaptırkları tüp bebeklerin tutma yüzdesi.
Bence gayet iyi yarı yarıya nerdeyse. belki bende o yüzde içine denk gelirim dime ama..

veriyolar kullanıyoruz işte desene :))
evet çok iyimiş yarı yarıya inşallah bende sana karşı bu aya büyük umut var inşallah boşa çıkmıycak sen kafanı rahat tut cnm .bence denk gelirsin o yüzdeye Şeniz

veriyolar kullanıyoruz işte desene :))
evet çok iyimiş yarı yarıya inşallah bende sana karşı bu aya büyük umut var inşallah boşa çıkmıycak sen kafanı rahat tut cnm .bence denk gelirsin o yüzdeye Şeniz

ayy ağzından bal damlıyor çok sağol tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız ne güzel olur vallaaa.
:teytey::teytey::teytey::teytey: ay düşününce bile acayip mutlu oldum.

elfkaya nerdesiinnopuyorumnanaktan

[QUOburda öğretmenimmmbilmiyorumkismileTE=godes;14216042]ayy ağzından bal damlıyor çok sağol tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız ne güzel olur vallaaa.
:teytey::teytey::teytey::teytey: ay düşününce bile acayip mutlu oldum.[/QUOTE]

hepberaber halayaaaa hoppaaaa gelsin bebişlerrrr:teytey::teytey:

[QUOburda öğretmenimmmbilmiyorumkismileTE=godes;14216042]ayy ağzından bal damlıyor çok sağol tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız ne güzel olur vallaaa.
:teytey::teytey::teytey::teytey: ay düşününce bile acayip mutlu oldum.

hepberaber halayaaaa hoppaaaa gelsin bebişlerrrr:teytey::teytey:[/QUOTE]

gelsin gelsin nufus patlaması olsun :))))

kızlar kaç tane çocuk düşünüyorsunuz

ben valla bir tane olsun yeter diyorum şimdilik belki sonradan olursa 1 tane daha yaparım o kadan

ya kızlar bişey sorucam bu iğnelerle birlikte bende incire başlasammı. Yada gerek yokmu. Zaten bir sürü iğne olucam falan.

bu arada kızlar söylemeyi unuttum cuma günü ahukushla tanıştım hastanede :))) Çok şeker biri. Onu tanıdığıma çok mutlu oldum. Çok sıcak ve candan biri.

Back
X