- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Yaaa işte, siz bile demeyi bilmiyorlardı ilk sen dedikleri zaman bitirmeliymişimOkuduğumda ilk aklıma gelen bu yorum oldu, hemen de yakalamış çat diye yapıştırmıssiniz
Ahahahaaa babaannem de diyor bunlar gavurdan beter diyeDedigim gibi Erzuruma yakin bir memleketim var. Babannemle dedem yilin 4 ayi bizim yanimiza Antalya'ya gelir tek ekmek almazlardi. Halalarim ev yapiyor diye onlara yollarlardi sizin durumunuz iyi diye. Biz kiradayiz o zaman. Neyse babannemle dedem iyice yaslaninca o halalarim dedemin parasiyla yapilan evlerine sokmadilar. Ikisi de olunce bu sefer babannemle dedemin evine annemle babami sokmamaya calistilar. Ustelik anne babalarinin mezarinda vicdan azabindan her gun aglarken. Ustelik annemle babam kuzen. Bunu halalarinin kizina yaptilar.
Kisaca verilmis sadakan varmis. Allah kurtarmis. Git Yunanla evlen daha hayirlidir doguluyla evlenmekten.
Demek ki sizin aileniz düğün yapsın, masrafları çeksin diye bekliyormuş eski nişanlınız. Olmayınca da sizi terk etmiş.Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
SöyledimDemek ki sizin aileniz düğün yapsın, masrafları çeksin diye bekliyormuş eski nişanlınız. Olmayınca da sizi terk etmiş.
Hiç boşuna kendinizi suçlamayın, eksik aramayın. Sebep bence tamamen bu.
Bunun karşılığında siz de diyemediniz mi senin ailen de yapmadı diye? Niye tek başına benim ailem masraf edecekmiş demediniz mi?
Sinirle soylemistir.bariisn bence.The end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Insanin hem annesi hem babasi ogretmense ne diye gider Erzurumlu hadsizin biriyle evlenir ki? Hadi benim annem garibandi kuzeniyle evlendi.Söyledim
ailelerimizin durumları aynı değil senin babanın evi var annen de hala çalışıyo dedi ayy ne diyebilirim ki kadın gelmiş 49 yaşına öğretmen, hala liseli ergenlerle uğraşıyo aldığı para damada laf oluyoat sahibine göre kişnermiş..
50 yaşında kadın çalıştığını sana mı yedirecek? Senin anan da bu yaşta işe girsin, her sabah erkenden kalkıp karanlıkta yola düşsün madem deseydiniz.Söyledim
ailelerimizin durumları aynı değil senin babanın evi var annen de hala çalışıyo dedi ayy ne diyebilirim ki kadın gelmiş 49 yaşına öğretmen, hala liseli ergenlerle uğraşıyo aldığı para damada laf oluyoat sahibine göre kişnermiş..
Sizin hikayenizi okumustum bastan sona. Kocaniz bosanmak istiyordu siz istemiyordunuz ama iki yildir cok mutsuzdunuz.Sinirle soylemistir.bariisn bence.
Sanmıyorum ama eğer dönerse 3 şeritli otoban yolu vereceğimHer yerden engelle ulaşamasın sana afedersin köpek gibi dönecek yalvaracak sana affetme önüne bak derim
Oğlanı bedava evlendirmek istiyorlarmış ama olmamış, ona bozulmuşlar hep beraber. Oh ne güzel ya, oğlan evlendireyim cebimden para çıkmasın. Yeri gelince de kızın babası elini cebine atmadı diye hır çıksın. Düğün de başkasının zaten kp konu mankeni.İş ciddiye binince konuşmaları ve tavırları çok sivrileşti. Ailesinden 1 kuruş destek yok, ben şunu alalım dediğim zaman paran varsa alalım bana yardımcı ol falan demeye başladı. Ben de ailen neden bir şey yapmıyor diye üsteledim bu da güya babasına anlatmış durumu babası da canımı alın siz onu istiyorsunuz falan demiş ve araları bozulmuş.
Erzurumun kışı 8 ay sirüyor ne 3ünden bahsediyorsun senYahu bunlar sizi ve ailenizi köle niyetine kullanacakmis adam size iyilik yapmış resmen . Evi baban dizsin sende ailesine yılın üç ayı hizmet et. Olmadı çocuklarını da yanına okutmaya gönderirlerdi. Modern köleliğin tillahı bir hayattan sağ çıkmışsin
Oha seni yiyip borca sokacakları için uyarıyorduk bu yetmiyor ailenin parasına da çökecek ..yok artıkSöyledim
Neresini sevebildin bu adamin ya. Yat kalk dua et kurtulduguna. Bu ne yuzsuzluk ya, ne istiyormus ailenden? Acgozlulugunu gizlemeye bile zahmet etmiyor. Kayinpeder parasiyla Erzurumda dugun yaparak ele gosteris yapmakti herhalde derdi?Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Ohaa yuhh artk yaaa. Midem bulandı bu insanımsı şeyden. Oturup üzelecek değilsn heralde şükür et gerçek yüzünü göstermiş.Söyledim
Heeee kadın da damada para yetiştireyim diye çalışıyordu zaten. Sen üzül üzül de ayrildiginiz için değil bu adamı nasıl seçtim diye üzül. Zararın neresinden donulse karmis.Söyledim
Başlarda böyle değildi ya. sonra bir şey istediğim zaman(şu düğün salonunu beğendim dediğimde) paran varsa yap o zaman, çalışıyosun işte ailemden bir şey isteme dedi. Ki param da var ben çok iyi bir kolejde okul öncesi öğretmeniyim ama niye yapayım? ne bileyim büyü mü yaptı nedir akıllı da bir insanım aslında..Neresini sevebildin bu adamin ya. Yat kalk dua et kurtulduguna. Bu ne yuzsuzluk ya, ne istiyormus ailenden? Acgozlulugunu gizlemeye bile zahmet etmiyor. Kayinpeder parasiyla Erzurumda dugun yaparak ele gosteris yapmakti herhalde derdi?
Ailen de cok anlayisli, modern insanlar. Cok cok sanslisin. Karsina sana layik biri cikinca anlarsin ne demek istedigimi.
Valla doğru ay korku filmi resmenErzurumun kışı 8 ay sirüyor ne 3ünden bahsediyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?