Nişan gitti kavga bitti

Ahahahaaa babaannem de diyor bunlar gavurdan beter diye

Demek ki sizin aileniz düğün yapsın, masrafları çeksin diye bekliyormuş eski nişanlınız. Olmayınca da sizi terk etmiş.
Hiç boşuna kendinizi suçlamayın, eksik aramayın. Sebep bence tamamen bu.
Bunun karşılığında siz de diyemediniz mi senin ailen de yapmadı diye? Niye tek başına benim ailem masraf edecekmiş demediniz mi?

Söyledim
ailelerimizin durumları aynı değil senin babanın evi var annen de hala çalışıyo dedi ayy ne diyebilirim ki kadın gelmiş 49 yaşına öğretmen, hala liseli ergenlerle uğraşıyo aldığı para damada laf oluyo at sahibine göre kişnermiş..

Sinirle soylemistir.bariisn bence.

Insanin hem annesi hem babasi ogretmense ne diye gider Erzurumlu hadsizin biriyle evlenir ki? Hadi benim annem garibandi kuzeniyle evlendi.

Oldu olacak siz ona 2 bilezik taksaydiniz. Tobe ya. Erkeklerde de gurur kalmadi.

50 yaşında kadın çalıştığını sana mı yedirecek? Senin anan da bu yaşta işe girsin, her sabah erkenden kalkıp karanlıkta yola düşsün madem deseydiniz. Hayatında bir gün çalışmamıştır annesi eminim. Kendininkine kıyamıyor, sizinkine gelince o yaştaki kadının omuz emeğine konmayı hak görüyor. Ben olsam utanırım o yaştaki kadının parasına göz dikmeye.

Her yerden engelle ulaşamasın sana afedersin köpek gibi dönecek yalvaracak sana affetme önüne bak derim

Oğlanı bedava evlendirmek istiyorlarmış ama olmamış, ona bozulmuşlar hep beraber. Oh ne güzel ya, oğlan evlendireyim cebimden para çıkmasın. Yeri gelince de kızın babası elini cebine atmadı diye hır çıksın. Düğün de başkasının zaten kp konu mankeni.

Erzurumun kışı 8 ay sirüyor ne 3ünden bahsediyorsun sen

Oha seni yiyip borca sokacakları için uyarıyorduk bu yetmiyor ailenin parasına da çökecek ..yok artık

Neresini sevebildin bu adamin ya. Yat kalk dua et kurtulduguna. Bu ne yuzsuzluk ya, ne istiyormus ailenden? Acgozlulugunu gizlemeye bile zahmet etmiyor. Kayinpeder parasiyla Erzurumda dugun yaparak ele gosteris yapmakti herhalde derdi?
Ailen de cok anlayisli, modern insanlar. Cok cok sanslisin. Karsina sana layik biri cikinca anlarsin ne demek istedigimi.

Ohaa yuhh artk yaaa. Midem bulandı bu insanımsı şeyden. Oturup üzelecek değilsn heralde şükür et gerçek yüzünü göstermiş.

Heeee kadın da damada para yetiştireyim diye çalışıyordu zaten. Sen üzül üzül de ayrildiginiz için değil bu adamı nasıl seçtim diye üzül. Zararın neresinden donulse karmis.

Başlarda böyle değildi ya. sonra bir şey istediğim zaman(şu düğün salonunu beğendim dediğimde) paran varsa yap o zaman, çalışıyosun işte ailemden bir şey isteme dedi. Ki param da var ben çok iyi bir kolejde okul öncesi öğretmeniyim ama niye yapayım? ne bileyim büyü mü yaptı nedir akıllı da bir insanım aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…