- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Seni el üstünde tutması gerekirken şu triplerine bak ya. Koca koca kadınlar derdide inanmazdım çok şey isteyince kök söktürünce değerli oluyorsun erkek milleti için. Sessiz sakin anlayışlı olanı üzüyorlar. Onlar kaybetti gerçekten sende yol yakınken kurtulmuş oldun.
Sanırsın silah zoruyla evleniyorlar ya. Sorumluluk alamayan adamlar nişanda ayrı evliyken ayrı baba olunca sorun çıkarıyor. Altından kalkamayacaklarsa hiç niyet etmeseler keşkeThe end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Düğün isteyen beyzadeNe istemissin ki bozulmuşlardüğün isteseydin düşüp öleceklerdi demek ki
Saka bir yana bu zamanda böyle makul kızı nah bulurlar, kafalarını taşa çok v7racaklar
Harcama yapacak para yok ki düğün Erzurumda olsun şöyle şöyle olsun diyorlar da para vermiyorlar katkı yok..Sizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu
The end
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Her şer de vardır bir hayır, yürüyüş size hayır olarak dönmüşAy valla şoktayım kimseye yazamadım söyleyemedim buraya yazdım direkt. Bi yürüyüşe çıkalım dedi terk etti geldim bu nasıl iş ya
Evet imkan olur bu istegi anlarim ama imkan yoksa ve siz zorlanacaksaniz çok sacma. Hayatıma sictin diye topu size atması da kotu olmus, muhtemelen kolayca doldurulusa gelen biriHarcama yapacak para yok ki düğün Erzurumda olsun şöyle şöyle olsun diyorlar da para vermiyorlar katkı yok..
Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..Ailesi de çok cahilmis diğer konuya yazmış Şimdiden kabul edemedigin şeylerin savaşını sonra veremezdin o aileye..kurtuldun diye şukretmen lazım
Beyzade geri döner sen daha çok taviz verir senelerin borç ödemekle geçer yapma bunu kendine..gelirse affetme
O cümlede içten içe kin var ailene farkındaysanAy yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Yani görünen köy klavuz istemez ki. Adam b.k gibi bir adam. Omur gececek biri değil, ailesinin ağzına bakıyor, konu sahibini ciddiye alıp da 'sen nasıl istersin' demiyor, ataerkil kafada birisi.Ailesi de çok cahilmis diğer konuya yazmış Şimdiden kabul edemedigin şeylerin savaşını sonra veremezdin o aileye..kurtuldun diye şukretmen lazım
Beyzade geri döner sen daha çok taviz verir senelerin borç ödemekle geçer yapma bunu kendine..gelirse affetme
2 kurban kes, bunların derdi insan soymakmış. Hayvana bak.Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Kültür farkından daha kötü bu. Son dönemde sık goruyoruz. Kız-kızın ailesine güvenip erkek tarafının çevreye hava atma isteği. En sevmediğim insan tipi el .... ile gerdeğe girmek denir buna. Damat buna mi guvenmis? Bu adam dönecek. Bu sana had bildirme. Dönme bu lafı diyen adama.Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Bu nasıl çirkin, nasıl seviyesiz bir cümle..Hem suçlu hem güçlü herife bak.Adam yolmaya calismak böyle bişey işte.Geriye dönüp baktığında iyiki bitmiş diyeceksin boşver ...Üstündeki yük gitmis oldu en azindan, hakkında hayırlısı olsun..SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK
Simdiden senin ailen benim ailem savas modunu acmis ve bence cok saygisica bir laf etmis. Hani ne gördük ne ya. Bir şey gormedin evet ama en azindan yardimci olmayacaklari halde düğün bekleyip zora sokmuyorlar bizi deseydinSENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Giden 2 yıl olsun 20 yıl cekmektense.. sakın ama sakın pişman olursa affetme.The end
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?