- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Yapılanı hazmedemiyorum. az önce daha sakindim şimdi sinir krizine gireceğim çok şeyi sineye çektim hiç uğruna çıldıracağımSenden büyük muyum bilmiyorum ama 2 ay öncede ben ayrıldım.Aglayip üzüleceksin sonra iyiki olmamış dersin.
Hasta olursun ben oldum.Hic canını sıkma ben kendimi eve kapattım.Sen kapatma arkadaşlarınla vakit geçir.Yapılanı hazmedemiyorum. az önce daha sakindim şimdi sinir krizine gireceğim çok şeyi sineye çektim hiç uğruna çıldıracağım
Alan olursa giyerYa tek soru soracağım babet çorap giyiyor mu?
Ahahaahahaa valla yüzüm güldü şu haldeAlan olursa giyer
yaaaaa mükemmel çok ince espriAlan olursa giyer
Ben seni hep güldürürüm değer mi senin kıymetini bilmeyen biri için üzülmeyeAhahaahahaa valla yüzüm güldü şu halde
Benim eski nişanlimla da erzurumluyduSizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu
KIZ SİZİĞ HEP ERZURİMLİLER Mİ SEVİR HAABenim eski nişanlimla da erzurumluydusimdi iyiki bitmis diyorum
Hep buralardayımKızlar sayenizde sakinleştim biraz inşallah gece 4 gibi çıldırmamağzıma edildi henüz olayın şokundayım ama siz iyiki varsınız gerçekten...
Gene bir dramdan balkon muhabbeti çıkarmışsın kutlarımHep buralardayım
Canın tadı kaçmış sinekli tulum peyniri ister gibi olduğu an, alo monoi destek hattın başvuruyorsun okkkkeeeey?
Not: iyi ki varsınızı sadece kendi üstüme alınmadım kendi adıma konuştum ahdjdj
Hep buralardayım
Canın tadı kaçmış sinekli tulum peyniri ister gibi olduğu an, alo monoi destek hattın başvuruyorsun okkkkeeeey?
Not: iyi ki varsınızı sadece kendi üstüme alınmadım kendi adıma konuştum ahdjdj
Birazdan geyikte konu açıcam ya yok ben enerjimi atamıyorum agahshshGene bir dramdan balkon muhabbeti çıkarmışsın kutlarım
Rahat bırakın şu hayvanları2 kurban kes, bunların derdi insan soymakmış. Hayvana bak.
Onlar sevmemis biz sevmisizKIZ SİZİĞ HEP ERZURİMLİLER Mİ SEVİR HAA
Bugün plaka full 25
İçmemem lazım. On beş yıl tövbe etmiştim geçen ay içtim. Gene işledi kanıma ama bir daha içmedim. Karpuz keseyim bence serin serin yiyelimBirazdan geyikte konu açıcam ya yok ben enerjimi atamıyorum agahshsh
Kola içer misin soğuk
Swamp neden 4 gibiKızlar sayenizde sakinleştim biraz inşallah gece 4 gibi çıldırmamağzıma edildi henüz olayın şokundayım ama siz iyiki varsınız gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?