- 9 Mayıs 2015
- 163
- 63
- 18
- Konu Sahibi yenigelincik
-
Sonucta altin alinacak zaten. Ama ne bileyim gereksiz denince moralim bozuldu. Bilemedim. Sizce gereksizmi bos masrafmi?Olabilir. .
Bu sizin tercihiniz olacak. .
iyi bir nişan mı?
Çok altın mı?
Tesekkur ederm canmBiz nisanimizi evde yaptık Yakın arkadaşlarımızla çok eglendik.. Hem en sevdiklerin yanında olur eğer kesmezse evdeki eğlencenizden sonra dışarıda devam edersiniz.. Nişanı zaten kız tarafı yapar.. Salona vereceğiniz paranin yarısına evde yakınlarınizla çok güzel de eğlenirsiniz. .
Biz hazırlık yaparken her gelen yakınım kurabiye börek çörek çeşit çeşit şey getirdi her biri.. Bide güzel nisan pastası yaptirdik..
Nişaniniz hayırlı ugurlu olsun..
Tesekkur edermHiçbir zaman büyük bir yerde nişan yapmak fikri bana cazip gelmez nedense.
Düğünün bir alt versiyonu gibi.
Aile arasında güzel olur. Hem adam mantıklıymış salon parası vereceğine bir bilezik alır sana işte :)
Hayırlı olsun şimdiden.
Hic keske dedin mi pekiAman ne önemli..
Biz evde yapmıstık
Him aslinda doğru tsk edermHerkesin zevki farklıdır elbette ama bana nişanlıklar da dışardaki nişanlar da çok abartılı ve gereksiz geliyor naçizane. Sizden başka herkesin eğleneceği bir salon nişanı yerine kendi aranızda samimi ve sade bir tören yapıp akşam eğlendiğiniz arkadaşlarınızla kutlama yapsanız daha çok eğlenirsiniz.
Nişan yerine de daha düzgün bir düğün bence daha mantıklı.
Ha herkesin zevki farklı. Ben tuvaletler, abiyeler de sevmem o kadar nikah şahidi oldum kuzen evlendirdim birinde bile de abiye giymedim tamamen zevk meselesi bu. Nişanlıklar da bana çok hoş görünmüyor. Sade ama şık bir elbise daha cazip bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?