- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
Annesine soruyor sanırım annesi de nişanda bilezik takılmaz diyor çünkü kendisi adetleri hiç bilmiyor. Zaten borcunun yarısını beraber ödeyeceğimiz şeyde biraz da olsa fikrim olmalı diye düşünüyorum.o dediği bilezik kadar sadece nişanda takılır ama herkesin durumu farklıdır ama gelenekse öyle. 2-3 nişanda takarsın seti de takarsın sonrası düğünde takılır. Sizde anladıığm kadarıyla sonrası yok o yüzden takmak istemiyor
Şu ilk kez nişanlanıyorum tarzı laflara da hastayım ya. Sanki millet her ay nişanlanıyor. Erkek arkadaşınıza eziyet etmeyin derim. evlenince borçları beraber ödeyeceksiniz ve size de eziyet olacak. Mümkün merterbe az borçla evlenmeue çalışın.Merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım kredi çekip 2 tane bilezik aldı taksitle olduğu için birazını evlendikten sonra ödeyeceğiz. Diğer ay nişanım var ve set takacaklarını söylemişlerdi. Ben de setin fiyatına kelepçe ve kolye istedim setin fiyatını geçerse de kendim ödeyeceğimi söyledim. Ayrıca nişanda aldığı boşta duran bilezikleri de takmasını istedim. İlk kez nişanlanıyorum sonuçta ve takıp takıştırayım diye heves ediyorum. O ise bizde nişanda bilezik takılmaz diyor.
Eziyet değil ki ben git al yap demiyorum zaten kredi çekip aldı ve borcunu evlendikten sonra da ödeyeceğiz. Yastık altında duruyor bilezikler. Kural vardır diye söylememiştim.Şu ilk kez nişanlanıyorum tarzı laflara da hastayım ya. Sanki millet her ay nişanlanıyor. Erkek arkadaşınıza eziyet etmeyin derim. evlenince borçları beraber ödeyeceksiniz ve size de eziyet olacak. Kaldı ki şurda şu takılır burda bu takılır tarzı bir kural yok. Bana hiç set takılmadı mesela.
Ayrılık düşündükleri sanmıyorum 2 düğün olacak ve düğün salonlarını vs tuttular hep.Nisanda bilezik takmazlar ayrılık durumunda sizde kalırsa diye istemiyorlardır
Zor duruma mı sokuyorum sizceHeves edecek başka birşey bulamadınız mi
Bir bana mı saçma geliyor böyle şeyler
Nişanlıni zor duruma sokma bence.
Yani bilmiyorum genelde bu sebeple takılmazAyrılık düşündükleri sanmıyorum 2 düğün olacak ve düğün salonlarını vs tuttular hep.
Ben de hiç nişanlanmadım sabredin maddi imkan varsa düğünde kuyumcu vitrini gibi gezersiniz
Merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım kredi çekip 2 tane bilezik aldı taksitle olduğu için birazını evlendikten sonra ödeyeceğiz. Diğer ay nişanım var ve set takacaklarını söylemişlerdi. Ben de setin fiyatına kelepçe ve kolye istedim setin fiyatını geçerse de kendim ödeyeceğimi söyledim. Ayrıca nişanda aldığı boşta duran bilezikleri de takmasını istedim. İlk kez nişanlanıyorum sonuçta ve takıp takıştırayım diye heves ediyorum. O ise bizde nişanda bilezik takılmaz diyor.
Ben adetlere yabancıyım adet demiş yaOlan şeyi takmamakta ki düşüncesini merak ettim sadece
Düğünlerde takıcam sadece. Borca zaten girdi birikim yapamıyorum diye borca girip aldı birkaç ay önce.Takip takistiracagim diye heves ediyormussunuz ya gercekten onlari takip sokaga cikacak misiniz? Yoksa nisanda takilsin diye mi bu hevesiniz? Sokakta takmayacaksaniz o kadar borca girmeyin.
Annesine soruyor sanırım annesi de nişanda bilezik takılmaz diyor çünkü kendisi adetleri hiç bilmiyor. Zaten borcunun yarısını beraber ödeyeceğimiz şeyde biraz da olsa fikrim olmalı diye düşünüyorum.
Yani demek istediğim, bırak ne istiyorlarsa yapsınlar..Zor duruma mı sokuyorum sizceöyle olduğunu düşünmedim hiç. Çünkü zaten kredi çekip almıştı boş duruyor
Nişanda takılanları düğünde tekrar takmıyorlar mı zaten üzerine koyuyorlarsa koyuyorlar.Annesi adetleri biliyor. O bilezikler dugunde takilmak icin alindi. Nişanda takarlarsa geri isteyemeyecekler ya da isteseler de geri alamayacaklar, düğünde takacak birsey olmayacak ellerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?