Nişanda takı

Evet para biriktiremediği için kredi çekti kredi taksidini ödüyor böylece harcayacak parası azalıyor. Anlatamadım sanırım
Parası yok işte olsa harcamamak için altına yatırırdı neyi idrak edemiyorsunuz

Düğünlerde altın şovu yapmak için kuracağınız yuvayı zora borca sokuyorsunuz bu cahillik değilde ne

Siz bu gösteriş kafasıyla daha çok kredi çektirirsiniz e malum o da para biriktiremiyor nasıl biriktirsin zaten ömür boyu borç öder durursunuz aman ne mutlu evlilik gıbta ettim

10 yıl önceki alım gücüyle şimdiki aynı mı? Annem emekli olduğunda bir ev alındı. Babam emekli olduğunda ise sadece borçlarını ödedi. Az biraz gündemi takip edin.

Bu arada erkeklerin yabancı kadın tercihini şimdi daha iyi anladım. Bu takılara tüm birikimlerini harcamaları gerekir. Kelepçe bilezik nedir onu da anlamadım.

Maşallah ya nişanda bu kadar takiliyorsa düğünde ne kadar isteyeceksiniz.
Oha.diyorum şu türkiyede olan şartlara göre .
Almanyada bile insanlar artik 2 bilezik yada bir tuğrali kolye takiyorlar .
Hayat sadece altindan ibaret değil

Canım ben 28 yaşındayım. 2019dan bahsediyorum. Fi tarihinden değil.
Alamıyorsa almasın zaten kim neye gücü yeterse onu yapsın ama konu sahibi istememiş kendisi gidip almış onuda krediyle böylede hiç almasın bir zahmet.

Çok korkutucu bir durum çünkü. Yolda karşılaştığınız hatta sizin görmediğiniz insanlar dahi potansiyel olarak sizi ya gasp edecek ya da kolunuzdaki bilezikler uğruna kolunuzu kesmeye hazır insanlar.

Ama instagramda göstermesi lazım ablası. Anlamıyor musunuz? Anne sözünden çıkamayan bir erkek bebe daha.

Bence ne taktıklarına karışmamalısınız, tesettürlü değilseniz setin yeri de kullanılışı da çok rahat bence. Gelinliğin üzerine de set yakışıyor. Düğünden sonra istediğinizi bileziğe çevirebilirsiniz.

Özünde şu an size "ne istiyorusun" diye sormuyorlarsa çok da fikir beyan etme hakkınız yok. İstediklerini takarlar

Bu ilk kez nisanlaniyorum ilk kez evleniyorum yok set yok kelepce yok bilezik.. nisan dugun altindan mi ibaret takilmazsa takilmasin o gun eglencenize bakin ya zaten sizin

İki bilezik için bile borç harç krediye girilen ilişkide nişan mı yapıyorsunuz? Böyle gereksiz organizasyonlarla para israflarına girmeyin, evlendiğinizde borç harç derken huzur bulamazsınız, birbirinizi yersiniz. Ayrıca nişanda öyle takı makı dizilmez. Evlilik olmazsa alamama ihtimalleri de var. Millet enayi değil.

Yöreden yöreye, durumdan duruma değişen bişeydir bu.
Biz göçmeniz, nişanda takarız altınları. Ya da takardık diyeyim. Eşim güney doğulu. Nişanda set takarlar. Gerisi düğünde.
İnsanlar ayrılma durumunuzu düşünüyor olabilir. Üzgünüm ama hak da vereceğim. Bi bilezik olmuş 25bin lira. Geçimini sürdür para arttır bi de milletin kızının kolunu doldur sonra da iş bozulsun adına pişmanlık densin altınlar gitsin. İnsan üzülüyor. Devir zor.
Bırakın ne istiyorlarsa onu yapsınlar. Heves falan demeyin, onların da oğullarıyla ilgili hevesleri olur altından kalkamazsınız. :) Herkes kendi heveslerinin peşine düşsün. Parasını milletin verdiği şey heves olmuyor üzgünüm. :)

Banada takılmadı kibarca isteyebileceğiniz isteyin. Bana bir kolye küpe ile geldi.Kv teyzemi bahane etti.Annem olmadığı için konustular.Sozde teyzem bilezik takılmaz demismis takmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…