Nişanda takı

Benim nişanımda 2 bilezik takmışlardı , bilezikleri almışsınız zaten takılabilir yani , takılmaz diye bişey yok ...

Size tavsiyem simdiden kayin ailenizle boyle bir diyaloga girmeyin. Cunku daha cok basindasiniz, onlarin adeti boyleyse lutfen kendi iliskiniz icin soyluyorum adetlere uyun. Benim hicbir cikarim yok, iyiliginiz icin soyluyorum cunku cok yakin arkadasimin bu sekilde adetlere takilmasi vs baska sebeplerden nisan gunune birkac gun kala sozlusuyle yuzukleri attilar.

Neden mi?

Kimse en bastan sorun cikaran, uyum saglamayan birini istemez. Hatta simdi boyle yapan dugunde neler yapar diye konusulur. Ha insanlar konussun umurumda olmaz dersiniz ama kayinvalidenin kulagina su kacti mi esiniz olacak beyefendi de bunlardan illa etkilenir. Zaten sıkıntili bir donem oldugu icin herkes gerginken, hele bu pahalilik zamaninda her sey ates pahasiyken, bence birakinda nasil diliyorlarsa oyle yapsinlar.

Belki dugunde ayri taki takamayacaklar, bundan dolayi takmak istemiyorlardir. Dugune ayri taki alinacak mi onu yazmamissiniz ben de yazdiginiz yazidan bunu cikarim yaptim.

Yeni gelin olacaksiniz, ben de altin cok cok severim. Takip takistirip dugunlere, cemiyetlere gitmeyi de cok severim. Bu yuzden yerinizde olsam kayinvalideme bu istegimi soylerdim. Bir yere giderken ozellikle esimin tarafinaysa, cemiyette takip geri ona verirdim. Elbette diyeceksiniz ki ona niye geri vereyim taki benim takim, onu ne ilgilendirir... Allah korusun nisan bozuldugunda altin vs asiri derecede olay oluyor. Bazi taraf nisan atilsa dahi bilezikleri vs geri vermiyor. Ne yazik ki boyle de dusunuyor olabilirler.

Tek tavsiyem, bu sureclerden asiri zor yollarla gecmis deneyimli bir arkadasin olarak; lutfen sakin ol, fevri olma, o altinlarda, takarlarsa dugununde takilacak olanlarda, hepsi senin. Sadece az daha sabret insallah yanlis anlamamissindir. Mutluluklar :)

iki bilezik için kredi çekip para yönetimi yapamamak bana da garip geldi ama sizin tercihiniz bir şey diyemeyeceğim. umarım evlenince parayı yönetememesinden nasibinizi almazsınız.
onun dışında örfmüş adetmiş saçma buluyorum ama ne zaman takmak istiyorlarsa bırakın o zaman taksınlar. artık öyle altın takıp dolaşmalar eskide kaldı -yani inşallah kalmıştır- 3 buçuk yıllık evliyim, hiçbir yere altın takarak gitmedim, bu da evli ama tüh bileziği yok diyecek el alemin keyfi bilir
evlenme aşamaları zaten sıkıntı bir de böyle şeyleri düşünüp daha çok yormayın kendinizi.. akışına bırakın

Saçma muhabbetler...Durumu varsa taksin, altın takacağım diye kredi çekmesin:/ nişanda bilezik takilmaz diye bir kaide yok. Benim nisanimda bilezik takıldı,düğünümde ekstra takılmıştı. Ben talep etmedim, insanlar isteklerine göre taktılar yani

Nişan da bilezik takılır neden takılmasınki? Bana nişan da takmıştı nişanlım, düğün zamanı aynı bilezikleri tekrar taktı.
Birde bileziğin parası setten fazla olursa ben öderim muhabbetine girmeyin bence. Hiç hoş değil. Insan kendisine alınacak hediyenin üstünü tamamlarmı?

Altin var altin var :) modern 22 ayar bilezikler çok şık duruyor. Charmli pandoralarin yanına 22 ayar ajda model bileziği çok yakistirmiyorum ve günlük takarım. Cartier model 22 ayar bilezikler,ajdalar,spor zincirler gayet hoş oluyor. Bilezik diyince,babanne modeli akla gelmesin. 22 ayar cok spor takilar var. Çakma bijuteri ürünü takacagima,altın takarım

Nişanımda takıp takıştırayım diye girdiğiniz borç harç evlilikte hep sorun olarak çıkacak karşınıza biliyorsunuz değil mi?

ben düğünde takılan bileziklerden bahsettim ya aslında. yoksa benim iki pandoram dört altın spor bilekliğim var ayıptır söylemesi hep de kolumdalar ama düğün bileziği, söz bileziği takmıyorum. bahsettiğim takıp takıştırma oydu.. bileklikleri bilezik saymıyorum.

Ajda bileziktir ama bileklik değil hem de isciliksiz.İp gibi ince olduğu için asla göze batmaz ve satarken de değer kaybetmiyor

Ajda bileziktir ama bileklik değil hem de isciliksiz.İp gibi ince olduğu için asla göze batmaz ve satarken de değer kaybetmiyor
konu sahibi model belirtmediği için benim aklıma kendi düğünümde takılanlar geldi, öyle yorum yaptım
hafif kalın normal bileziklerdi, nişanımda da kelepçe takılmıştı. düğün derneğe vs onları takıp hiç gitmedim
genelde ip gibi ince olduğundan düğünde ajda takmayı tercih etmezler. her neyse ben yorumumda düğün bileziklerini kastettim yoksa spor altın severim ve kullanırım

2 bilezik için kredi çeken memur para yönetimini yapamıyordur kaç derim yoksa kocam sürekli borç içinde ühü diye konu açarsın ben de memurum şuan 2 bilezik her türlü alırım ne kredisi ayol :)

Bir de 2 düğün yapıyorlar para yönetimi tinne önce 2 bilezik parası biriktirsin :) işiniz zor

Ayrıca şunu takın bunu takın üstünü ben tamamlarım muhabbetleri çok itici yapmayın derim ne isterlerse onu takarlar, üstünü tamamlayacaksanız kendiniz alın takın memurmuşsunuz madem

2 bilezik için kredi çektiğine göre sıkışık ya da bileziklerin gramı yüksek. 50 gramdan aşağı değildir umarım 1 tanesi

Valla herkesin adeti farklı nişanımda bana hiç bişey takılmadı. Ben eşimden sadece pırlanta yüzük istemiştim onuda kendim seçtim, kayınvalidem de nikahta bilezik taktı onlarıda beni kuyumcuya götürüp bana seçtirmişti. Eğer borçla harçla olucaksa bence nişanlını böyle şeyler için hiç üzme. Tabi niyetlerini en iyi sen anlarsın.

Bizim burada tum altinlar nisanda takilir. Ne de olsa alinmis bilezik hazir. Nisanda takmak istiyorsan israr et tak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…