- 12 Ocak 2021
- 5.043
- 21.806
- 298
- 31
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
biz söyledik artık gerisi konu sahibindeBen anlamadım arkadaşım maaşıniyi olan memur adam iki bilezik alamıyor sebebi boğazına çok gidiyormuş
İlk kez nişanlanıyorum ne demek ya,sanki başkaları haftada bir nişanlanıyor dkdkdkkdks bir kere de saçmalamayın be kardeşim
YaaaaaaaaaaaaaaBir de ben Türkiye’nin gelini olduğum için diye bir laf vardı
Aaaa yok artıkBir de ben Türkiye’nin gelini olduğum için diye bir laf vardı
Benim nişanımda 2 bilezik takmışlardı , bilezikleri almışsınız zaten takılabilir yani , takılmaz diye bişey yok ...Merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım kredi çekip 2 tane bilezik aldı taksitle olduğu için birazını evlendikten sonra ödeyeceğiz. Diğer ay nişanım var ve set takacaklarını söylemişlerdi. Ben de setin fiyatına kelepçe ve kolye istedim setin fiyatını geçerse de kendim ödeyeceğimi söyledim. Ayrıca nişanda aldığı boşta duran bilezikleri de takmasını istedim. İlk kez nişanlanıyorum sonuçta ve takıp takıştırayım diye heves ediyorum. O ise bizde nişanda bilezik takılmaz diyor.
Size tavsiyem simdiden kayin ailenizle boyle bir diyaloga girmeyin. Cunku daha cok basindasiniz, onlarin adeti boyleyse lutfen kendi iliskiniz icin soyluyorum adetlere uyun. Benim hicbir cikarim yok, iyiliginiz icin soyluyorum cunku cok yakin arkadasimin bu sekilde adetlere takilmasi vs baska sebeplerden nisan gunune birkac gun kala sozlusuyle yuzukleri attilar.Merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım kredi çekip 2 tane bilezik aldı taksitle olduğu için birazını evlendikten sonra ödeyeceğiz. Diğer ay nişanım var ve set takacaklarını söylemişlerdi. Ben de setin fiyatına kelepçe ve kolye istedim setin fiyatını geçerse de kendim ödeyeceğimi söyledim. Ayrıca nişanda aldığı boşta duran bilezikleri de takmasını istedim. İlk kez nişanlanıyorum sonuçta ve takıp takıştırayım diye heves ediyorum. O ise bizde nişanda bilezik takılmaz diyor.
Altin var altin var :) modern 22 ayar bilezikler çok şık duruyor. Charmli pandoralarin yanına 22 ayar ajda model bileziği çok yakistirmiyorum ve günlük takarım. Cartier model 22 ayar bilezikler,ajdalar,spor zincirler gayet hoş oluyor. Bilezik diyince,babanne modeli akla gelmesin. 22 ayar cok spor takilar var. Çakma bijuteri ürünü takacagima,altın takarımiki bilezik için kredi çekip para yönetimi yapamamak bana da garip geldi ama sizin tercihiniz bir şey diyemeyeceğim. umarım evlenince parayı yönetememesinden nasibinizi almazsınız.
onun dışında örfmüş adetmiş saçma buluyorum ama ne zaman takmak istiyorlarsa bırakın o zaman taksınlar. artık öyle altın takıp dolaşmalar eskide kaldı -yani inşallah kalmıştır- 3 buçuk yıllık evliyim, hiçbir yere altın takarak gitmedim, bu da evli ama tüh bileziği yok diyecek el alemin keyfi bilir
evlenme aşamaları zaten sıkıntı bir de böyle şeyleri düşünüp daha çok yormayın kendinizi.. akışına bırakın
ben düğünde takılan bileziklerden bahsettim ya aslında. yoksa benim iki pandoram dört altın spor bilekliğim var ayıptır söylemesi hep de kolumdalarAltin var altin var :) modern 22 ayar bilezikler çok şık duruyor. Charmli pandoralarin yanına 22 ayar ajda model bileziği çok yakistirmiyorum ve günlük takarım. Cartier model 22 ayar bilezikler,ajdalar,spor zincirler gayet hoş oluyor. Bilezik diyince,babanne modeli akla gelmesin. 22 ayar cok spor takilar var. Çakma bijuteri ürünü takacagima,altın takarım
Ajda bileziktir ama bileklik değil hem de isciliksiz.İp gibi ince olduğu için asla göze batmaz ve satarken de değer kaybetmiyorben düğünde takılan bileziklerden bahsettim ya aslında. yoksa benim iki pandoram dört altın spor bilekliğim var ayıptır söylemesi hep de kolumdalarama düğün bileziği, söz bileziği takmıyorum. bahsettiğim takıp takıştırma oydu.. bileklikleri bilezik saymıyorum.
konu sahibi model belirtmediği için benim aklıma kendi düğünümde takılanlar geldi, öyle yorum yaptımAjda bileziktir ama bileklik değil hem de isciliksiz.İp gibi ince olduğu için asla göze batmaz ve satarken de değer kaybetmiyor
Merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım kredi çekip 2 tane bilezik aldı taksitle olduğu için birazını evlendikten sonra ödeyeceğiz. Diğer ay nişanım var ve set takacaklarını söylemişlerdi. Ben de setin fiyatına kelepçe ve kolye istedim setin fiyatını geçerse de kendim ödeyeceğimi söyledim. Ayrıca nişanda aldığı boşta duran bilezikleri de takmasını istedim. İlk kez nişanlanıyorum sonuçta ve takıp takıştırayım diye heves ediyorum. O ise bizde nişanda bilezik takılmaz diyor.
Evet bende merak ettim kaç gram bilezikler ? 10'ar gram bilezik için kredi çektiyse sıkıntı büyük.2 bilezik için kredi çektiğine göre sıkışık ya da bileziklerin gramı yüksek. 50 gramdan aşağı değildir umarım 1 tanesi
Bizim burada tum altinlar nisanda takilir. Ne de olsa alinmis bilezik hazir. Nisanda takmak istiyorsan israr et tak.Merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım kredi çekip 2 tane bilezik aldı taksitle olduğu için birazını evlendikten sonra ödeyeceğiz. Diğer ay nişanım var ve set takacaklarını söylemişlerdi. Ben de setin fiyatına kelepçe ve kolye istedim setin fiyatını geçerse de kendim ödeyeceğimi söyledim. Ayrıca nişanda aldığı boşta duran bilezikleri de takmasını istedim. İlk kez nişanlanıyorum sonuçta ve takıp takıştırayım diye heves ediyorum. O ise bizde nişanda bilezik takılmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?