- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Kabullenmemiş olsa şuan telefonum susmazdı.Aramıyo sormuyo.Zaten geçenlerde demişti Düğün yapmak fln çok zor işlermiş sıkıntılı fln diye.Komik ya cidden komik biz ne yaptıkki ne masraf yaptı bana.Söz yaptık kendi elbisemi kendim aldım ayakkabımı fln herşeyimi.Yüzükleride birbirimize aldık.O gün bugündür hiçbişey verilmemiş alınmamıştır bana.Ailesiyle birlikte oturmaya bile tamam demişim.Düğünde kredi çekicekler vs diye zaten kiracılar ama zengin gibi yaşantıları var para harcama yönünden.Bende sıkıntı çekmeyelim diye beraber oturmaya tamam demiştim.
Bide annesni çok tutuyo.En son geldiğinde ona dedimki maaşım 1200 oldu gel burda oturalım birikim yapalım.Yok diyo annem tamam derse gelirim yok derse gelmem.Sen bulunursun ama annem bulunmaz dedi bana.Şok oldum.Ya ikisinin yeride ayrıdır dengeyi kurmalı.
Ben yüzüğümü çıkardım.Aracı olan eniştemde kız kardeşini yani annesini aradı dün.Artık ne yaptılar bilmem.Ben istemiyorum dedim enişteme.Beni arayan soran yok şimdi.
Enişteminde onlara borcu var bi miktar.O yüzden pek görüşmüyo o gün beni aradığında ben olayı kabaca anlattığımda onları aricağnı söylemişti ama aramamış.Araya babamda girerse celallenir diye düşünüyorum bide bu yeni gelişmelerden terbiyesizlerden haberi yok bugün olursa ne yapar bilemiyorum ama şu bi gerçekki kimsenin kimseye böyle kötü zamanda iyilği pek dokunmuyo.Baştan teyzeme demiştim teyze daha yeni konuşmaya başladık iyimi çocuk diye.İyi çok efendi ailesi çok şakacı fln demişti.He belki çocuğun iç yüzünü bilemeyebilir çünkü dışarıya olan davranışıyla özel işleri bir olmaz çoğu insanın.Ona saygısından iyi gelmiştir.Sonra bu konular olunca teyzemde annesi için ondan kaynanamı olur bilmem ne dedi.kırıldım biraz.E madem öyle birileriydi baştan uyarsaydı çocuğun ailesi kendisi sakin efendi diye şans verdim tanıştık.Üf ne bilim artk bu kabusu unutmak istiyorum çok tatsız şeyler :85:
yazdığınız herşeyde çok haklısınız benimki bi salaklık o zamanda tehtit ediyodu isteyerek barışmamıştım seviyodum o ayrı ama sevmem beraber olmamı gerektirmiyodu bitmişti.Ama aynı şimdi yaptığı tehtiti o zamanda yapmıştı bende salak gibi korkmuştum aptal kafa işte canınımı alıcak alsın böylesi dahamı iyi oldu sanki.Tek kabahatim salaklığım ondan korkmamdan oldu.İsteyerek barışmamıştım.Şimdide aynı zorbalığı yaptı ama bu sefer ne pahasına olursa olsun kurtulmak istedim.Çok kötü bi sınavdı
Evet olmaz olurmu.Hafta sonu c.tesi günü öğlen babamı aramış babamdan allah razı olsun başkası olsa yakama yapışır adam aradığını bile anlatmamıştı dün öğrendim.Babama utanmadan siz namussuzmusunuz demiş o benim karım demiş salak salak konuşmuş babamda biz şrfsiziz oğlum işim gücüm var canımı sıkma benim demiş kapatmış telefonu. Bana güvendiği için sorguya bile çekmedi ne diyo bu diye.
Babası yine aradı anneme sen ne pislik kadınsın demiş annemde defolun gidin artık diyip kapamış.Bende bunları dün öğreniyorum annemden.Söylememişler cnm sıkılmasın diye.
Dün öğlen bana msj attı " Sen ne gurursuz onursuz namussuzmuşsun Allah sana ve ailene gün yüzü göstermesin.Nasıl evleneceksin bilmiyorum ama evlenememen için elimden geleni yapıcam" dedi.
" Ya onurunla gururunla gelirsin yada allah şahidim olsun millete bakacak yüz bırakmam " yazmş
" Sana 2 saat mühlet iyi düşün " yazmış
Abimin pek haberi yoktu bunlardan söyledim.Ona bi kaç bişey yazdı gönderdi dahada msj atamadı bana.Halbuki 2 saat sonrası saat 17:00 di.Ama atmadı halada msj gelmedi kurtuldum sanırım.Bu akşam iş çıkışı yeni hat alıcam.Bu hattıda yarın savcılıkta kullanıcam.
Hadi hayırlısı canım, işi savcılığa taşıyacaksın ama inşallah abin de karşılık vermemiştir, başınız ağrımasın.:26:
işte sorun oda pek sağlıklı cevaplar yazmadı gitmekten vazgeçsemmi? ama sonuçta o haddini aştığı için abimde öyle konuştu kibar laftan anlamıyolarki yoksa ben bozardım ağzımı ama anlamıyolar.Abimden sonra sesi kesildi. Şimdi ben gitmiyimmi savcılığa sizce? ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?