Nişanı attım....

Babana da söyleyeceğim diye tehdit ediyor da kusura bakmasın o lafı bi babaya söylemek g.t ister.Tehditleri çok boş ya gelip kökünü kazıyacakmış madem öyle de iki gündür niye icraata geçmiyor da bık bık konuşup duruyor.Valla sinirlerim tepeme çıktı Allah sana sabır versin

Bende konuyu takip edenlerim ilk kez yorum yazicam. O kadar sasirdim ki 'bunlar gercek olamaz' diyorum kendi kendime hala. Üstelik telefonda annene 'bi kari koca olmadigimiz kaldi' demesi bu insanin nasil bir insan oldugunun göstergesidir. Annen buna karsilik sana ne dedi acaba?

Ben bile nisanlima bahs ettim bu konudam. Böyle böyle dedim kiza en fazla 500TL vermisler gelinlik icin filan dedim...

Sana namussuz derken kendisi ne oluyor peki? Madalyonun iki tarafi vardir, ama o hep tek tarafina bakmis. Yaziklar olsun böyle erkeklere.

Atesle barut yan yana durmaz. Seven insan sevdigine dokunmak onu hissetmek ister. Bu ama dogru ama yanlis böyledir iste. Kim yasamamis nisanlisiyla özel anlari? Kim dügün günnüe kadar eli eli eline dudagi dudagina degmeden beklemis? Beklemeyi basaran varsa ha yine helal olsun. Ama biseyler yasayanlari da direk namussuz olarak adlandirmak hangi akla mantiga sigiyor?

Bu kiz bunlari tek basina yapmadi! Seninle yapti be adam. O kadar sinirleniyorum ki anlatamam.

Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah. Kendini ezdirme. Ve bir daha sana namussuz diyecek olursa kendisinin de ayni derecede 'namuslu' oldugunu hatirlat.

Son düzenleme:

Arkana bakmadan kaç derim bennnnn

unutma tatlım. unutma ki bidaha böyle hatalara düşme. Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin, hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı etsin inşaAllah.. oldu bitti artık. kurtuldun çok şükür. 1-2 hafta belki gene rahatsız eder ama son çırpınıslar onlar. dimdik durun karsılarında.

Seviye anca bu kadar yerlerle düşer!
Sen gerçekten paçayı son anda kurtarmışsın bu insanlardan :26: şaka gibi hangi birine yorum yapıyım bilemedim şuan
Nasıl bi insan bu kadar düşer ya 'bitek karı koca olmadıgı kalmış'mış ahlaksız nası söyler bunu annene bide gerçekten bişeyler yaşasaymışsın bu adamla nolurmuş bilmem allah kurtarmış

Geçmiş olsun, geleceğin kurtulmuş.
İnsanın ne olduğu güzel günlerde değil, işte böyle günlerde belli olur.
O kadar sevmiş ki ve hala seviyor ki, namusunuza kadar dil uzatıyor,
birde ailenize kadar söylüyor bunları, bu nasıl bir terbiyesizliktir.

Canım yaa kıyamam sana, bugün okudum bütün yazdıklarını, çok üzüldüm ve şok oldum, allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun bu çirkef insanlardan.. İnşallah herşey düzelir güzel haberlerini alırız. Aranızda bişey geçmemiş ki neyin tehtidini yapıyo, hem yakınlaşsanız ileri gitsenizde bu ikiniz arasında kalmalı kimse bilmemeli mahrem kavramından bi habermiş bu adam, hiç öyle rezillik olur mu... Anlatılır mı hiç yaşananlar, yazıklar olsun onun erkekliğine...

bütün arkadaşlar içimden gecenleri yazmış..bu aile ile ilgili başka da bir yoruma gerek yok. Allahın sevgili kuluymuşsun canım..geçmiş olsun

cnm çok ucuz anlatmışsın ve gerçekten bu kadar ucuz atlatabildiğin için şanslısın. burada senin güzel düğün haberlerini de alıcaz inşallah.

Hadi gelmiş geçmiş olsun, artık ailen dimdik arkanda durur, bundan sonrası senin için hayırlı olsun canım

oh valla ben rahatladım
eminim snnde üzerinden büyük bi yük kalkmıstır ,
one be onunnla ömür mü geçer şimdiden sepetlemen
senin için en güzeli oldu..
zararın neresinden dönsen kar tatlım
tebrik ediyorum seni tehditlere kulak asmadın aldın aileni
arkana dimdik ayaktasın

Söz kıyafetım adlı konuna baktım.
Eski Nişanlına bakanda onu adam zanneder...
İnsanlar kendılerını nasıl bu hale getırıyorlar anlamıyorum ..

Ama senın balık bastan kokmuş, dıger bır konunda 15 yasındakı kızla bırlıkte oldugunu yazmıssın ya reesmen cocukla ılıskıye gırmıs bırınden bahsedıyoruz
ben bunu duydugum an arkama bakmadan kaçardım.. şoka gırdım resmen ..

Demek artık hayatımızı paylasmaya nıyetlendıgımız ınsana bıle guvenmıcez..
Ama senın gercekten verılmıs sadakan varmış : bırde bu ığrenc ınsan musfettesıyle evlenseydın Allah korumuş..
Ama yapman gereken bısey var : Hemen savcılıga dılekce verıp sıkayet etmen lazım bu senın bence gorevın..
Başka ınsanların canını yakmaması ıcın bu ıgrenc herıfın durdurulmsı lazım.

seni heö aldattı bide affetmen için tehdit mi etti puşt!!!!! artık bu adama sövülür kızlar kusura bakmayın lütfen

Evet olmaz olurmu.Hafta sonu c.tesi günü öğlen babamı aramış babamdan allah razı olsun başkası olsa yakama yapışır adam aradığını bile anlatmamıştı dün öğrendim.Babama utanmadan siz namussuzmusunuz demiş o benim karım demiş salak salak konuşmuş babamda biz şrfsiziz oğlum işim gücüm var canımı sıkma benim demiş kapatmış telefonu. Bana güvendiği için sorguya bile çekmedi ne diyo bu diye.

Babası yine aradı anneme sen ne pislik kadınsın demiş annemde defolun gidin artık diyip kapamış.Bende bunları dün öğreniyorum annemden.Söylememişler cnm sıkılmasın diye.
Dün öğlen bana msj attı " Sen ne gurursuz onursuz namussuzmuşsun Allah sana ve ailene gün yüzü göstermesin.Nasıl evleneceksin bilmiyorum ama evlenememen için elimden geleni yapıcam" dedi.

" Ya onurunla gururunla gelirsin yada allah şahidim olsun millete bakacak yüz bırakmam " yazmş
" Sana 2 saat mühlet iyi düşün " yazmış

Abimin pek haberi yoktu bunlardan söyledim.Ona bi kaç bişey yazdı gönderdi dahada msj atamadı bana.Halbuki 2 saat sonrası saat 17:00 di.Ama atmadı halada msj gelmedi kurtuldum sanırım.Bu akşam iş çıkışı yeni hat alıcam.Bu hattıda yarın savcılıkta kullanıcam.

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı canım, işi savcılığa taşıyacaksın ama inşallah abin de karşılık vermemiştir, başınız ağrımasın.:26:

Hadi hayırlısı canım, işi savcılığa taşıyacaksın ama inşallah abin de karşılık vermemiştir, başınız ağrımasın.:26:

işte sorun oda pek sağlıklı cevaplar yazmadı gitmekten vazgeçsemmi? ama sonuçta o haddini aştığı için abimde öyle konuştu kibar laftan anlamıyolarki yoksa ben bozardım ağzımı ama anlamıyolar.Abimden sonra sesi kesildi. Şimdi ben gitmiyimmi savcılığa sizce? ne yapmalıyım

Danışacak kimsen yok mu canım, avukat falan.Elbette abinin yaptığını o adamınkiyle bir tutmazlar ama işte, bir şeyler söylenmiş neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…