Hayır yetmiyor. Kesinlikle yetmiyor. Yetse millet ayrılık acısı çeker mi? çünkü severek ayrılıyorlar genelde

Bak canım ben 40 yaşındayım. Bu süreçleri hep geçirdim. Ukalalık olarak algılama sakın tecrübe de gitsin çünkü gerçekten yaşadım bunların hepsini. Eğer alıngan ve kırılgansan yandın.. O nişanlıyla bundan sonraki hayatını duygusal olarak ve ruhen kendine zarar vererek geçireceksin. Sana ayrıl demek çok kolay. Offf ayrıl da kurtul daha gençsin, analar ne yiğitler doğuruyo dicem amaaaaa bundan sonra yaşayacaklarında da farklı bişey olmayacak ki. Erkekler böyle . Hele de bu modelleri iyi biliyorum. Daha pandoranın kutusu açılmadı. O kutunun içini evlendikten sonra göreceksin net olarak. Bi kere Aileci diyosun. Ben orda kopuyorum zaten. En ufak tartışma ve huzursuzlukta arkanda ve yanında duracağına inanıyosan, sana sahip çıkacağına inanıyosan evlen . Ama gerektiğinde aileye rest çekip ailesinden bağımsız olarak da yaşayabilecek bi insan değilse sakııınnnnn...
Sen çok hassassın.. Çok da duygusalsın. Mantıklı karar vermeyi becerebilirsen iyice bi düşün tart. Mahvetme hayatını. Sevgi tek başına hiç kurtarıcı değil hem de hiç..
Çok çirkin.. Açık ve anladığım gibi yazıcam. Nişanlın kuzeninde gözün olduğunu düşünmüş. Bunun başka açıklaması yok. Çok çok çok çirkin bi durum. Ve daha 3 aylık nişanlılık. Ve sana yakıştırdığı şeye bak. Senden bekleyebildiği şeye bak.. Ahlak da yok.. Güveni yok sana. Kendine de.. Kendine güvenmeyen bir erkek karısına hiç sahip çıkabilir mi??? Evlendikten sonra o kuzeniyle oturup bi kahve içsen bi muhabbet etsen demek...