• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlanmak için can atıyodum, şimdi nişanı atmak için..

Ben konuş derim. Yaptığı kuzen olayı gerçekten iğrenç olmuş.. var mı bşr savunması bir dinle kafasının içinde neler dönüyor bir öğren..

Askerlik dönemi iyice cozutur bu gibime geliyor zaten, bak biraz duruma ama kendini de yıpratma çok... zihniyet kuzeni sana yakıştıran bir zihniyetse sen üzülürsün çünkü...
Bunun nasıl bir açıklamsı olabilir diye düşünüyorum ama bir yol bulamıyorum. Bana da zor geliyo tırnaklarımla kazıdığım ilişkime dönüp bakmak hatta yıkmak. Ama şu an korkuyorum daha kötü olmasından. Beni merak eden adam aramaz mıydı pişman olan adam affettirmez miydi kendini. O yüzden bugün onunla gitmek istemiyorum. Ben ona mecbur değilim görsün istiyorum.

neden sizi suçlu biliyor .bi şeyler mi oldu ki. herşey normal değil mi ki şu an . nişanlınız ve sizin aranızda değil mi problem. aileler duydu mu bi şeyler
ailesi neden sizi suçluyor
Yok suçlamıyor şu anda. Sonuçta ben oğullarıyla kavga etmiş bir gelinim. Nişanlım olayı farklı anlattılarsa şu an hepsi bana düşman kesilmiştir.

kaza ile nişanlınız uğraşır iken hemen bi sıgara yakıp muhabbete dalmış gibi olmuşsunuz.
orada haklı gibi duruyor nişanlın kusura bakma .
adam strese girmiş olabilir ama sen de onu düşünüyormuş gibi olmamışsın. ben olsam ben de kızardım .
nişanlım benim kuzenimle sigara içse gülüşse . ve ben orada uğraşsam . çok kızar ortalığı katardım birbirine.
delirir bırakırdım bile adamı.
Ben sigara içerken o geldi ve ben içeriğide anlattım. Olayın o boyutundan bakarsak elbette haklı. Ama kendiside gülüyodu

Dün geceden beri ölü gibiyim. Ben nasıl böyle bir yanlış yapabilirim..
2 sene içinde yeterince tanıyamamışım. Yada onun değişebileceğine inanmışım, evet değişti beterdi bin beter oldu.
Hastalıklı ruh hastasının teki ama bunu bana yansıtıyor. Aileme ailesine karşı o kadar iyiki. Gerçi bana da iyi ama kendi istediği zamanlar. Dün yaşadığım olayı anlatıyorum..
2 gün önce iki kuzeniyle birlikte beni almaya geldi (3ü aynı yerde çalısıyor)
Onların geleceğini telefonda söylemişti tamam hayatım dedim, arabaya binince de öğleden beri sigaraya çıkamadım ay bi tane yakıcam dedim.
Ben yaktıktan hemen sonra, hafta sonu arabanın içinden senin sigara çöplerini topladım dedi onların yanında:eek: Ne alaka dedim her şeyi yere dökmüşsün dedi. (arabada 3 kişiydik onlar önde sigara içti camları açtılar arkaya uçtu, çöp dediği kül toz, ya isterse bıraktığım *ok olsun bana bunu nasıl diyebilir ? Tabi ben o anda hiç aldırmadım hatta espri yaptı sandım güldüm bile..
Dünde aradı beni 'geliyorum' dedi. Tamam hayatım tek misin dedim.
Sormamın sebebi annemi alacaktık yanında arkadası da olabilir kuzenleri varsa annem kendi imkanlarıyla gitsin diyeydi.
Neden sordun dedi hiç hayatım dedim. İşteydim uzun uzun konusamazdım yanında anlatırım diye düşündüm.
Bu 5 dk sonra aradı beni. Sert bir şekilde geldim dedi.
Tamam canım iniyorum dedim.
Ama suratı görseniz 5 karış.
Önce gercekten anlamadım. Sonra dedim ki ben sigara içicem, içme annen binecek dedi (yanıma gelmeden önce içmiş araba kokuyodu) Ya nolcak dedim.
Bundan sonra arabada sigara içilmeyecek dedi. Tamam canım içmem sen içiyosun diye içiyodum dedim. (Amaç sinirini çıkarmak konu sigara değil) Senin araban snein kuralın dedim.
Bu arada dün de kuzenlerinin yanında bana neden öyle söyledin ben kırıldım, o kadar pis biri miyim dedim.
Demez olaydım bana demediği laf kalmadı. Ne varmıs dediğinde (özellikle bi kuzenının ismini çok söyledi) o benim de kuzenim değil miymiş, ne dmeek istiyomuşum, ondan çekinmemin ayrı bir sebebi mi varmış direksiyonu yumruklamalar o sinirle hatırlayamadığım bir çok şey.
Bi an düşündümm, şimdi anladım ben yanında biri var mı tek misin diye sorduğumda sen kuzenini sordum sandın, bunun için surat astın dimi dedim.
Evet sen onu neden soruyosn ne alakan var senin ben sana yetmiyor muyum, neden onu merak ediyosun.
Tam annemin okuluna geldik ben arabadan indim Allah ıslah etsin sakın peşimden gelme dedim.
Geldi zorla arabaya bindirmeye çalıştı, kolumu sıktı, beni bu arabaya son kez bindiriyosun dedim zorla bindim.
Annem gelince uzatmadım kavgayı ağlaya ağlaya eve geldim.
O bakarken içim eriyen adamın bi anda yok olmasını istedim, bunu düşünürken de zerre kadar içim acımadı.
Diyeceksiniz ki bu bu kadarlık bir şey değil altında farklı nedenler var, hemen onu da söyliyim.
Nişanlanmadan önce annesi ve babası dediki biz ev alıcaz onlara. Babamda dediki ev zaten mutlaka alınmalı bu devirde geçinemezler dedi. Ben yeni mezunum kendi mesleğimi yapamıyorum bu yüzden, oda taşeron olarak çalışıyo.
yani diyeceğim şu ki nişandan önce attılar attılar, nişandan sonra tutmadı.
Ailesine sürekli boyun eğiyo, ya *ıçma deseler yapmaz öyle bir şey oldu.
Maddiyatın onu zorlamasıyla birlikte içindeki ruh hastası ortaya çıktı.
2 sene de onu nasıl tanıyamamışım yazık bana.
Sabahları işe beraber gidiyoduk onla gitmedim. Bana nerdesin yazmış, cevap vermedim.
Şimdi mi geldim aklına ?:KK34:
Ne karar verirsin bilmiyorum ama 2 senemi verdim diye dusunme giden 2 sene olsun gelecegin sende kalsinda

Ne karar verirsin bilmiyorum ama 2 senemi verdim diye dusunme giden 2 sene olsun gelecegin sende kalsinda
Ailemi ikna edicem soran herkese açıklama yapıcam gerçi bi ilişki bittikten sonra bunlar çok da koymaz bana. Ya ben bundan 20 gün önce heycandan deliye dönüyodum ne haldeyim şimdi

Ya bana eşim nişanlım senin çöpünü temizledim dese ben dalga geçerm işin me temizlicen tabi diye takılmam yani bana nasıl bunu der diye
Birde insanların düşüncelerini açıkça konuşması taraftarıyım. Yani arabada tek mi olacaksın dedikten sonra annemi alalım ondan sordum demen kaç saniyelik kayıp olur ki.
Bu arada nişanlın zaten öküz o ayrı

Ne guzel kadina sucu bindirmissiniz masallah. Soylemedi diye mi suclu oldu? Cani istemedi soylemedi diye mi kuzenine goz dikmis oldu?
E valla pes!

Ailemi ikna edicem soran herkese açıklama yapıcam gerçi bi ilişki bittikten sonra bunlar çok da koymaz bana. Ya ben bundan 20 gün önce heycandan deliye dönüyodum ne haldeyim şimdi
Onemli olan senin yasayacak olan sensin. Herkes nisanlilikta sacma sapan seylerden tartisiyor. Kimi devam ediyor kimi birakiyor. Hangisi icinden geliyor gucun yetiyorsa onu yaparsin.

Nisanliyken kiskanclik yapan cok erkek var sanirim. Bende ayrilma derecesine gelmistim ve "insallah birimizden biri ölür de kurtulurum."diyordum. Ama simdi mutluyum ve bizim sorunumuz uzak olmamizdi. O beni görmedigi icin sacmaliyordu, bende hep zitlasiyordum.

Copunu temizledim muhabbeti baska birsey de kuzenine yazdiginizi dusunmesi ne demek ben sana yetmiyor muyum ne demek. Kusura bakmayinda nisanliniz resmen ruh hastasi ben olsam saniye dusunmem atarim nisani. Kendi kuzeniyle alakaniz olabilecegini dusunen adam yarin birgun isyerinde orda burda muhattap oldugunuz erkeklere karsi ne dusunur neler soyler belki siddet bile uygular... Allah yardimciniz olsun.

Kuzeninden kıskanan adama güvenmem ben , demek ki kendi öyle şeyler düşünüyor ki size böyle ithamlarda bulunuyor.

Bu ana babalar ev konusunda bu kadar diretmesinler ev yoksa kız yok dicekler nerdeyse... Ne erkek tarafı oğlu kirada sürünsün ister ne de kız tarafı kızım kiraya gitsin ister o yüzden bu kız tarafı ev olsun die ısrar edip germesinler durumu.

Back
X