Attığı öesaj da şu;
Bu zamana kadar hatalarim oldu. Evet Kabul ediyorum defalarca hata yaptim. Her zaman yanimda oldun bana dogru yolu gosterdin. Ve Ben sana istedigin Her konuda duzelecegimi soyledim ve de duzeldim. Ama sen bana inanmak yerine gecmiste yaptigim hatayi benim onume getirdin ve buna inanmayi tercih ettin. Ben sana bugun de soyledim eger senin dusundugun gibi dusunmus olsaydim ben bunu simdide soyluyorum acik bir sekilde sana soylemekten korkmazdim. Özur dilemesini ve senin beni affetmen icin herseyi yapmasini bilirdim. Ben seni cok seviyorum ama dusunmedigim icimden gecirmedigim bir sey icin sen gecmise takili kalarak benim bunu dusundugumu soyluyorsun ve en cok Koyan da bana inanmak yerine gecmise inaniyorsun ayni seyleri dusundugume inaniyorsun. Bu zamana kadar sensiz uyumadim ben. Eger gercekten bunu dusunmus olsaydim hatamin farkina varir yine arardim Ben seni. Hadi varmadim hatamin farkina Eger gercekten senin dusundugun gibi dusunseydim bugun senin yanindayken beni affetmen icin herseyi yapardim senin o gozyaslarina dayanamazdim. O kadar soz soyledin tedavi olmam gerektigini benden sogudugunu bile soyleyebildin bir gun ya bir gun senden vazgecmedim. Bir gun sana olan inancimi sevgimi yitirmedim ben. Asil en cok koyan ne biliyormusun bana olan inancini yitirmissin. Bunu gordum ben sende.Duzelmedigin taktirde Ayrilmayi herkezi karsina almayi dusunuyorsun sen. Ben defalarca dusunmedigimi soylememe ragmen. Her neyse bunlari kendimi hakli cilarmak icin degil senden ayrilmamak icin de degil bunlari sadece dusunmedigim seyler icin dile getirdim. Hani askere kadar duzeldin duzeldin duzelmedin biter dedin ya Ben dusunmedigim bir sey icin sana duzeldigimi gosteremem. Benim sozlerime biraz olsun inancin varsa ben burdayim senin Her daim yanindayim. Ama inancin yoksa gercekten sana soyledigim gibi seni bir daha asla rahatsiz etmicem seni cok sevmeme ragmen bunu yapicam.