Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok sakın inanma dayanıklı dövüsüyor onlar insan psikolojisinde bisey vardır birinin size kızmasını istemiyorsanız önce siz kendinize kızıp acırsınız ki karsınızdaki insanın gözünde acınası tekme atılmıs hale sokarsınız böylece karşınızdaki sizi daha fazla hırpalamaz bonus olarak yanınızda kalıp bir de kendinden verir. Yani nisanlınız mecbur kalmadı mıs givi yapıyor, size güveniyor ve sizin bi ana babanız vardır mutlaka bu konuda özellikle dinleyin onları bir de ne aşklardan vazgeçtik be konu sahibi sizde bundan vazgeçin bu da sizi büyütecek bi olay olarak kalsın

adam harika bir manipülatör çünkü. çok güzel duygu sömürüsü yapıyor. allah aşkına hangi seven, aşık adam danışmadan, konuşmadan evlilik tarihini erteler ?
Umarim konu sahibinin ailesi izin vermez bu duruma yoksa konu sahibine kalsa olacak gibi..

Bence kendinizi kandırıyorsunuz. Nasıl ki nişanlınızın , işsiz güçsüz üç çocuklu ablasının sırf keyfi için bana ayrı, yeni eşyalı ev tutup geçindirin deme lüksü varsa; nişanlınızında ablasına ayrı av açma teklifini reddetme hakkı var . Siz sadece nişanlınızın sizi bu kadar kolay gözden çıkarmasını hazmedemediğiniz için, nişanlınızı aklamaya çalışıyorsunuz.

Nişanlınız 5 yaşında çocuk mu da hayır diyemiyor. Ki 5 yaşında ki oğluma bile mantıksız birşey desem hayır yapmıycam der. İşte ne güzel bahane, iş yerime ters desin. Ev küçükse annesi babası gelsin başında dursun kızlarının. Nişanlınız da kendi evlerinde kalır.

oo çocuklar yaramaz diye nişanlınızın anne babası onları başlarından atmak istemiş aradaki maddi köprüyü de nişanlınızla kurmuşlar. Dokunsanız ağlayacak kadar dertliyse kendisini ailesine ifade etsin ağlayarak sorunları çözecek yaşı geçmiş hee geçmemişse zaten evlenmesin.

Bence bekar olmak, 3 haydut çocuk 1 bencil görümce derdi çekmekten çok daha güzeldir.

Ablası için üzülmesi destek olması çok normal ama uygulama yanlış bence.
Eğer size güvenmese ablası da ayrı ev sevdasına düşmez baba evinde oturur, iş arardı kendine göre. Ayrıca çocuklara neden nafaka almıyor?
Nişanlınız ne zamana kadar finansman sağlayacak onlara? Hayır sonu belli olmayan şey için kendi hayatını geri plana atması hatta kendi hayatını bitirmesi mantıklı mı?
Ev taşımak orda yaşamak falan inanılmaz absürt.
Kendi ailenizle de istişare edin. Hatta çağırın nişanlınızı, enine boyuna konuşulsun. Herkes yolunu çizsin.
Onu da yüzüstü bırakmak gibi olmasın ama bu şekilde de yürümez. Size büyük haksızlık.

Bence de. Eğer evlenirse de yaşayacağı tüm sorunlardan kendisi sorumlu olur bence.
Demek ki evlilikte oluşacak problemler aslında sevgililik nişanlılık döneminde kendini belli ediyor.bu şekilde başlayacak bir evlilikte "bir derdim var" kısmındaki eşim çok aileci,ana kuzusu,abla kuzusu gibi paylaşımlarım tohumları oluşuyor malesef

Sizin aileniz ne diyor bu duruma? Evlilik neden erteleniyor sormuyorlar mı?

Umarim konu sahibinin ailesi izin vermez bu duruma yoksa konu sahibine kalsa olacak gibi..

sevgi ve emeğe çok inanıyor da şunu atlıyor. eğer o adam da bunca emeğe inansa ve değer verseydi böyle bir çırpıda herşeyi ötelemezdi. adamın gözünde değerli olmadığı bundan belli ama konu sahibi şu an panikte.
nişanlıdan ayrılmış olacak, belki elalem ne der diyor, alışkanlık var, onca zaman umut etmiş. evet çok zor ama ya birkaç ay üzülecek yada bir ömür.

Evet cok iyi olmasa da iyiydi.Ama dedigim gibi benim meslegim var birikimim vardi.Yola çıkarken kimseye guvenmedim.Sadece manevi destek olabilirdi.Amaa konu sahibi boşanan bayan hakkinda dogru söylüyorsa kardeşine güvenmiş sanki öyle çıkmış yola.Kardesi de ben varim boşan falan demiş olmali ki simdi altinlarini bile veriyor düğününü erteliyor hatta ayni eve çıkıyor.Bir abla bu kadar bencil davranmaz.Kardesi belli ki ona arka çıkmış şimdi gereğini yapıyor.

Canım çok safsın. Dediğim gibi iyice düşün. Burada herkes bi şey yazdı, hemen konuşma, gazlı olursun. Bir iki hafta düşün, ailenle konuş ve tek konuşma yap, karar ver. Bence senden çocuk da aile de vazgeçmez çünkü maaşın var. Çalışan biri olmasan kimse takmazdı. Seni daha çok manipüle edebilirler sen sürüncemede bırakırsan. Bana kalırsa bu karakterdeki aile ve çocuk evleri ayırsan bile düzelmez. Bir sene seni ikna etmek için ayırmış gibi yaparlar sonra eski düzene dönerler. 26 yaşındasın, vakit kaybetme..

Ben 30 yaşında başladım çalışmaya ya Her Sabah kargalardan önce kalkıp buz gb soğukta yola çıkıyoruz, derdimiz ne ki bizim? Millet 32 yaşında emekliye ayrılmış çoluğuna çocuğuna ömür boyu baktıracak birini de bulmuş ne güzel memleket...

Evlendikten en geç 6 ay sonra keşke evlenmeseydim de ayrılık acısı çekseydim diyecek eğer evlenirse

Ayrıca nişanlınızın iki katı maaş alıyorum tek yaşıyorum valla taşınma masrafı olmasın diye bırak sıfırdan ev dizmeyi kendi evimi taşımıyorum, erteliyorum.

Görümcenin maaşı sıfır TL + 3 tane de çocuğu rahat değil diye eve çıkıyor vay anasını arkadaş ben kendi paramı böyle rahat harcayamıyorum şöyle piremses olamadık.

Ee bu abla sorunlu psikopat esten ayrildigi icin mi ruh hali cok kotuymus burada istemedigi evliligi bitirdigi icin konu acan uyeler var kadinlar havaya ucuyorlar yeniden dogdum benim icin simdi hersey yeni basliyor diyorlar bu oyle kocadan bosandigi icin neden kafayi yemis guzel kardesim aklini basina al simdi sana kim ne dese benim nisanlim iyi merhametli diyorsunda degil inan bana degil yakma hayatini yarin obur gun calistigin halde bir manto bir ayakkabi gorupte kendi paranla alamadigin zaman anlarsin o merhametli nisanlina bu ay sıkışıgız para gondermeyelim yada az gonderelim dedigin zaman ailesine kedicik size aslan oldugunda anlarsin yakma basini gozunu seveyim ki cok kotu dusuncelere dalmis diyorsunda bu konu hakkinda seni konusturmuyor bile burada sana ayril diyen insanlar emin ol ya birebir bu durumu yasamis yada yakinlarinda yasayanlar varda bir bildikleri varda oyle diyorlar

evlenseler takıların kime gideceği de belli bu konuda.. bir de hep 3 çocuk babasız yetim diye diye sömürecek konu sahibini.

ee çünkü çalışıp malum yerimizden ter akıtıp kazanınca kolay harcayamıyoruz :)

Geçici bir süre olsa idare edersiniz diyenlerimiz olabilirdi ama belli ki nişanlınız ailece üstlenmiş o aileyi. Kolay mı ya o üç çocuk büyüdükçe masrafları artacak, resmen 5 kişilik bir aile olmuşlar. Anne baba yanlarında tutmamışlar ki onlara düşerdi sahip çıkmak. Şükredin ki siz evlendikten sonra olmamış bu olay. Herhalde hepsini getirip eve yerleştirecekti. Babam kirasını ödeyecek her ay tüm kardeşler 500 er lira vereceğiz deseydi, abla da ne bileyim en azından bebek bakarım ben de kazanırım deseydi takdir bile ederdim ama bu resmen sizin iyi niyetinizi hatta hayatınızı suistimal etmek olmuş bu. Konu ne olursa olsun evlenilecek adam herkesden önce sizi ve geleceğinizi düşünmeli. Çözüm bulmuyorsa (ki bu planları yapan adamın çözümüne ve sözüne nasıl inanacaksınız bilmiyorum) kendinize yazık etmeyin derim

evlenseler takıların kime gideceği de belli bu konuda.. bir de hep 3 çocuk babasız yetim diye diye sömürecek konu sahibini.
Akıllı görümce, hanzo eski kocasına geçiremediği dişlerle hart hart ısıracak konu sahibini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…