- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Aşkı memnu nun bir bölümünde bihter ziyagil,akşam yemeği için birkaç örtü arasından, masaya hangi örtünün serileceğini işaret parmağı ile göstermek suretiyle şu olsun diyerek seçmişti.Adnan'a, güzel olmuş mu ben seçtim dediğinde Adnan'in cevabı "yormasaydin keşke bu kadar kendini" olmuştu:))konudaki nişanlinin ablasi da Bihter ziyagilden hallice vallahi.şu olsun diyor ev hazır,bu olsun diyor maaş hazır,o olsun diyor ev eşyaları hazır.Konu sahibinin nişanlısı Ablam ziyagil beyefendi ise yormasaydin kendini diyor sürekli ablaya.abla kendini sabancının kızı sanıyor bence asdahsj
Lise mezuni degil evet ama bu sartlarda kimsede onu alip masa basina koyacak degil kaldiki suan lise mezunlsri bile masa ustu is bulamiuor. Nisanlin heralde oyle bir beklentide. Akli mantigi olan insam soyle dusunur. Abla cocuklarla istedigi kadar kalabalik olsun anne baba evinde kalacak. Kaldiki 3 cocuk 1 abla sizin nisanli ee anne ve baba 7 kisi. Bu cok normal.yakinda 1 bogaz ayrilacak. Nisanlinizin odasi yatagi tabagi canagi bisa cikacak oda ablanin olsin. 3 cocukta kucuk zaten saatli yatirilmaya guzel duzene alissalar herkes gecinebilir tabiki sorunlar olacaktr oda normal herkes kulagini gozunu kaptacak bir sure. Nisanlin ve diger abla disardan biraz destek olablirler cocuklarin okulu giyimi falan. Diger turlu abla merdiven silecek abla temizlige gidecek ev olmasa bile saatli buro banka avm temizkleri var. Mesela avmlerde sabahlari 8 den 10 a kadar magazalar acilana kadar magazalarin camlari siliniyor. Hergub 2 saat sadece. Harcligini cikarablir. Ne bilim tel faturasini oder. Boyle boyle toparlanacak yapacak birsy yok. Hadi nisanlini gectm ablanin boyke birseyi kabul etmemesi gerekiyordu.Bende neden çalışmayacak gibi bir soru sordum daha bugün. Çocukları bırakacak kimsesi olmadığı için ve lise mezunu bile değil dedi. Sebep buymuş. Uzun saatler çalışamaz bir yerde diyor çocuklar sebebiyle.
konu sahibi de cemile olur artık: ))Aşkı memnu nun bir bölümünde bihter ziyagil,akşam yemeği için birkaç örtü arasından, masaya hangi örtünün serileceğini işaret parmağı ile göstermek suretiyle şu olsun diyerek seçmişti.Adnan'a, güzel olmuş mu ben seçtim dediğinde Adnan'in cevabı "yormasaydin keşke bu kadar kendini" olmuştu:))konudaki nişanlinin ablasi da Bihter ziyagilden hallice vallahi.şu olsun diyor ev hazır,bu olsun diyor maaş hazır,o olsun diyor ev eşyaları hazır.Konu sahibinin nişanlısı Ablam ziyagil beyefendi ise yormasaydin kendini diyor sürekli ablaya.
Bence sığmama kısmı yalan canımız istiyo deseler göze çarpar o yüzden mecburiyet gibi gösteriyolar. Çok köylü kurnazı tipler nişanlı da ağlamaklıymış külliyen yalan o zaman desin benden medet ummayın diye.7 kişi aynı evde olmuyor diyip 5 kişi ayrı eve çıkmak?? Allahım sen sabır ver
ben sana söyleyeyim beraber yaşamayı telif edecek, velev ki etmedi sizin düğün de uzar gider. Ablasına geçmiş olsun zor bir durum ama bir yandan da bencillik bu durum, görümce ile de evleneceksin hazırlıklı ol.4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Diğer ablası çocuklara bakabilir o da gitsin çalışsın hem daha çabuk toparlanırBenim fikrimi sorduğunda da söyledim. Aynı evde ailecek yaşamaya devam edilip ablanın çalışması o arada da çocuklara annenin bakması en mantıklısı dedim. Ki o zamana kadar ablanda kendini ruhen ve maddi olarak toparlar, rahat rahat yeni eve çıkar dedim. Size yakın bir yere taşınır, annen de çocuklara yine bakabilir ablan çalışırken dedim. Ki evlerine çok yakın kiralık evler var, bugün baktık internetten. Ama onlar kararını çoktan verdiği için ben ne desem elbette ki boş. Evde de ablası tek durmaya korkuyor, o yüzden beraber yaşayacaklar. Yoksa bu nişanlımın talebi asla değil, ki istemiyor bile diyebilirim. Anne babası ve diğer ablası da nişanlımdan ricada bulundukları için aslında hayır diyemiyor.
Sizce tek çözüm ayrılık mı? işin içinden nasıl çıkacağım. daha fazla bu konu hakkında konuşursam biz çok kavga edeceğiz gibi duruyor.
4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?