Valla kafayı yemek istemiyorsan ayrıl. Sonra çok pişman olursun. Eşinden talebi yoksa, eşinden çok çekmişse annesiyle babasıyla oyıracak. Çocuklara ailesi bakacak onda gerekirse ev temizliğine gidecek daha evlenmemiş kardeşine yaslanmayacak. Millet 250 liraya temizliğe gidiyor da haftada üç dört gün çalışıp ayda 3-4 bin para kazanıyor.4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Aynen oyle hadı dıyelım tamm dedıler gecıcı sureydı bız bakcaz dedı aılesi dıyelım sonra nolcak yuklu para mı gelcek ablaya hayatı bı anda duzene mı gırıcek? bişey olsa erkek kardes olarak ılk nişanlından bekleyecekler demekkı. 3 cocugun ihtiyacını gidermek olsun Baska bısey olsun maddi manevi . Tabıkı kardes olarak, dayı olarak elinden geleni yapmalı ama sadece elinden geleni yapmalı aıle babası olmamalı. O da akıllanır da daha zaman gecer ıste o arada da sen yıpranırsın konu sahibi hiç değmez @naneportakalNe güzel bir ailen var masallah.. Allah ayırmasın sizleri, lütfen onları ezip geçme bir ezik nisanlı ugruna.
Asıgım seviyorum deyip yakma hayatını
Siz bugün onlarla konustugunuzda muhtemelen tamam iptal plan diyecekler ama ya sonrası köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyecekler nikah sonrası şamata aynı devam edecek.
Böyle zihniyet değişmez kafa yapısı bu cunku
Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Akşam yüz yüze görüşeceğiz hepimiz onun ailesiyle. Onların haberi yok şu an ailemin bu durumu bildiğinden. Ailemin üzülmesine çok daha üzüldümpanik haldeyim. ve çok üzgünüm kelimelerle anlatamıyorum bile.
Akşam mutlaka yazarım neler olduğunu.
Canım inan birkaç gün üzülmek ömrünün sonuna kadar çürümekten iyidir. Benim arkadaşımın bir ablası da benzer bir evlilik yaptı eşini çok seviyordu. 7 sene oldu ne saygı var ilişkide ne sevgi. Keşke durdursaydınız kızsaydınız da evlenmeseydim diyor.Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Akşam yüz yüze görüşeceğiz hepimiz onun ailesiyle. Onların haberi yok şu an ailemin bu durumu bildiğinden. Ailemin üzülmesine çok daha üzüldümpanik haldeyim. ve çok üzgünüm kelimelerle anlatamıyorum bile.
Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Ya burçakçığım, şimdi güçlü bir cinsel çekim falan var ya, bakma o da çok kafa karıştırır. Ama evlenince en iyi ihtimalle rutine biniyor, tutku kayboluyor falan. Bu herif ve ailesi çekilmez o da olmadan.
konudan çıkamıyorum resmen, bütün gece rüyamda sizinle uğraştım konu sahibi, dil döktüm ya huTekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Olması gereken en doğru şeyi yapmışsınız tebrik ediyorum sizi. Evlenme tarihini size sormadan öteleyen, evlilik için kenara ayırdığınız birikimi yine size sormadan harcayan birisi inanın sizi mutlu edemezdi. Sizin de bir aileniz var kendilerine göre yazıp çizip oynamaya başlamışlar ama o işler öyle olmuyor işte. İyi olmuş ailenizin öğrendiği. Bir de anne babanıza hesap versinler.Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Çok iyi yapmışsın ailene söylemekle. Asıl ayıbı nişanlın ve ailesi böyle büyük bir karar alırken sana ve ailene danışmadığı için yapmışlar. O yüzden ne üzül nede telaşlan.Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?