Aynen öyle. Tek çocuğum ben ve ailemin bütün imkanları üzerimde. Ben de çalışmasam çalışmam. Kimse de çalış demez. Şu an işi bıraksam eşimin geliri de oldukça iyi. Çok rahat yaşarım. Yaşam standartım düşmez ama olay o değil işte. Yarın ne olacağı belli mi?hah işte anlatmaya çalıştığım bu :) mevzu ailenin zengin olması değil, hayatta herşey olabilir diyip kendin için dik durmak. herkes gitse de tek başına devam edecek güçte olmak :)
benimde çalışsam bile yeri gelince ailem sevdiğim, istediğim birşeyleri alayım diye destek olurdu. ama hiçbir zaman nasılsa onlar alır diyip salmadım :)
Öyle böyle derken vakit geçiyor ama sonra hepsine nasıl yetişeceğim.
Kafam çok karışık.
Hiç bir şeyi yoluna koyamıyorum.
Biz ailede de benimBizim aile de enayi ben
ben seni anlıyorum, o hissi ve belki de daha fazlasını biliyorum
zira bir sene denedik çocuğumuz olmadı
hastaneye gittik ve eşimin hiç spermi olmadığını öğrendik
ama bak hiçbir şey son değil
paramız vardı tereddüt etmeden tüp bebek yaptırdık, teşhisten bir yıl geçmeden bebek kucağımızdaydı
tabii ki şanslıydık, olmayabilirdi vs vs ama maddi olarak imkan olmasaydı önce hastanelerde dolaşıp aşılamalar vs yaptırıp rapor alıp sıra bekleyecektik
o nedenle hayatı yoluna koymak önemli, ev içi huzur önemli
aceleye gerçekten gerek yok, su akıyor yolunu buluyor
Nişanlınla konuş,gelen yorumları dikkate al.4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Bu adamla evlilik düşünme çünkü abla her şekilde sömürücek sizi bence ona deki kadınlar kulübünün verdiği yetkiye dayanarak sEni terk ediyorum de emin ol evlenince o aşık olduğun adam gidiyor o toz pembe sevgilik gibi hissetmiyorsun duygular ölüyor.Ben bu yıl evliliği ertelemek istemiyorum, kararını ver yoksa böyle devam edemeyiz desem çok mu mantıksız?
Ardından bunları söyleyecek adım kadar eminim; nasıl olacak borç harç var ablamın kirası var, çocukların ihtiyaçları var, beni anla sabret lütfen bende zor durumdayım diyecek. Adım kadar eminim.
Ablası tatlı tatlı keşke siz yuva kuracaksınız, benim için bu kadar fedakarlık yapmayın ben çalışırım hallederim deseydi. Böyle deseydi ben bile elimden geleni yapardım asla da gocunmazdım.
tamam ablasına yardım etmek istesin peki..Böyle mesajlarınızı okurken inanın gözlerim doluyor. Yalnız olmamak da çok iyi hissettiriyor. Sizi görmesem de tanımasam da yol göstermeniz beni çok mutlu etti. Dediklerinizin hepsi aklımda olacak her zaman. İnşallah hayırlısı olur. Tekrar çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?