Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuva üstüne yuva olmaz cnm 4000 maasla anca onlara yeter
sende kendi evini gecindirirken kendini kaybedersin bi laf soktugunda bile o benim ablam onlar yegenim canim benim olur
Tamam belki altinlar yardim amacli verilebilir ama bundan sonrasi size haksizlik
Evlenseniz cocugunuz olsa cocugunuzun rizkini 3 cocukla daha paylasacaksiniz
2. Cocugu imkansiz olarak goreceksiniz belki
Siz calisirken ablasinin evde oturupta cocuk bakmasi kadar abes bisey daha olmayacak
Yol yakinken dönün bu isten atin nisani
Nisanlinizda kuma olmayi kabul edebilecek birini bulsun

Bizi delirten esas konu sahibinin sakinliği hayır kafa leyla geziyor resmen nisanlısı cok üzülüyormusta cok asıklarmısta kuma gibi gittiği evde üç cocugun bokunu temizlemeye basladıgında görurum esas asiret gibi maaaile yasamaya bir baslasınlar hele yok öyle asla kalmam etmem sözleri kalmayacak insan bunu duyar duymaz tepki verirdi ezilip büzülmezdi

Katılıyor ve arttırıyorum: Bu adam hala kök ailesini "aile" olarak görüyor, evlenince kuracağı "ailenin" farkında değil. Devam ederseniz çok yıpranacağınız açık. Sizinle "biz" olamayacak gibi görünüyor.

Ya burçakçığım, şimdi güçlü bir cinsel çekim falan var ya, bakma o da çok kafa karıştırır. Ama evlenince en iyi ihtimalle rutine biniyor, tutku kayboluyor falan. Bu herif ve ailesi çekilmez o da olmadan.

Annesiyle babasıyla otursa evde 6 kişi oluyorlar ...kardeşiyle oturunca 5 kişi... Yani çok saçma madem boşandı çalışsın çocuklara annesi baksın neden başkasına bu kadar yükleniyor anlamıyorum.. biz bir dönem 8 kişi birlikte yaşadık mecbue kalınca bence ayrılın size büyük haksızlık yapılıyor burda ..evlenince sende bosanirsin

Nişanlıniz evini geçindirtikten sonra kalan parası ile ablasına bakabilir. Baştan bir düzeniniz olsun. Sonra evin hem kadını hem erkeği olursunuz. Ağır gelir size. Eğer bu koşullar nişanlıniza uymuyorsa ayrılırsiniz. Siz eve bakacaksınız o ablasına. Sonra bir gün ben aslında onlara bakıyorum diyeceksiniz. Çok zor.

4000 maas ev kira 3 cocukla ne kalir ki?

Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.

Akşam yüz yüze görüşeceğiz hepimiz onun ailesiyle. Onların haberi yok şu an ailemin bu durumu bildiğinden. Ailemin üzülmesine çok daha üzüldüm panik haldeyim. ve çok üzgünüm kelimelerle anlatamıyorum bile.

Akşam mutlaka yazarım neler olduğunu.

4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Diyelim ki nışanlının altınları yoktu ayrı eve çıkablecekmiydi görümcen hayır...
Durum yokken neden böyle bişe isterki
Senin kardeşin evlenecek ondan bi ev düzmesini istemiş resmen çok saçma

Üstelik 4 bin maaş kime yetecek size mi onlara mı?
2 çocuğum var eşim 5bin maaş alıyor zar zor ay sonunu getiriyoruz
Ki evlerin kirası olmuş en az 1000 tl
Siz evlenince bi annesi babası kalacak gayet sığarlar eve
Yaz yaz bitmez uzar gider çok denecek şey var ama kızlarda yazmış zaten
Bizim oralarda bi söz var ''aklını başına devşir'' görümcenize söylenecek bir söz

Üzülme öfke insani duygular
Bunları yaşaman çok normal, çoğumuz yaşadık hayal kırıklığı
Ama birgün hayat normale dönünce iyiki kurtuldum dedik
Ne güzel bir ailen var, üzülsende hayat boyu sürmeyecek bir süre üzüleceksin ve geçecek

Daha çok üzülmemek için baştan üzülmek daha iyi.

en iyisini annen baban bilir senin için elbette ama tamam vazgeçtik ev tutmaktan vs deseler bile evlenme bu çocukla.

Sonradan üzüleyeceğinize şimdi üzülün daha sağlıklı olur.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Çok üzüldüm durumuna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…