- 14 Mart 2019
- 2.008
- 2.545
- 133
Bizi delirten esas konu sahibinin sakinliğiKonudan kimse hırsını alamıyoryazdıkça yazasımız geliyor. Ben de önceki yorumlarda yazan arkadaşlara katılıyorum. Evlendikten sonra bir süre çalışmak istemediğinizi ve tüm birikimizi ailenize vereceğinizi mesela ailenizin evini yenileyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Bakalım ne tepki verecekler.
Ben ayrılırdım. Kardeşinin altınları olmasa ayrı eve çıkar mıydı? Çıkamazdı. O yüzden böyle durumlarda kardeşe abiye güvenmek cok absürt, çalışır eder evet destek çıkılır ama evliliğimizi sil baştan ablasına alacağı koltuk takımı için erteleyecek erkeğe yallah derdim.
4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Konu sahibinin ayrılabilceğini ben sanmıyorumKonu sahibi hadi bütün millet sizi bekliyor.
Siteye girin de anlatın ne oldu?
Ya burçakçığım, şimdi güçlü bir cinsel çekim falan var ya, bakma o da çok kafa karıştırır. Ama evlenince en iyi ihtimalle rutine biniyor, tutku kayboluyor falan. Bu herif ve ailesi çekilmez o da olmadan.Ablasına gözünü karartıp açtığı evi konusahibi sana açacak totosu olsaydı şuan nişanlı değil evli olurdun.
Sen bu tipitiple aynı yatağa girebilmek için her ay maaşını altına çevir çünkü neden olmasın adam bulunmaz hint kumaşı, o bi çırpıda ablaya borç harç ev diziyor. Vay be ablanın kardeş şansından istiyorum
4000 maas ev kira 3 cocukla ne kalir ki?Nişanlıniz evini geçindirtikten sonra kalan parası ile ablasına bakabilir. Baştan bir düzeniniz olsun. Sonra evin hem kadını hem erkeği olursunuz. Ağır gelir size. Eğer bu koşullar nişanlıniza uymuyorsa ayrılırsiniz. Siz eve bakacaksınız o ablasına. Sonra bir gün ben aslında onlara bakıyorum diyeceksiniz. Çok zor.
0 zaman bunu nişanlıniza söyleyeceksiniz. Güzelce konuşacaksınız. 4000 e sadece bir ev geçinir. Siz, eşinizi evinizi geçindirmeye razı mısınız?4000 maas ev kira 3 cocukla ne kalir ki?
Ben degilim zaten konu sahibi de. Ben ve diger arkadaslar bunun olmayacagini soyluyoruz0 zaman bunu nişanlıniza söyleyeceksiniz. Güzelce konuşacaksın. 4000 e sadece bir ev geçinir. Siz, eşinizi evinizi geçindirmeye razı mısınız?
Pardon maaşı falan söyleyince sizi konu sahibi sandim. 3 çocuk okul masrafı, kira, ev masrafı... 4000 yetmez nişanlı bey evlenmeyecek o zaman.Ben degilim zaten konu sahibi de. Ben ve diger arkadaslar bunun olmayacagini soyluyoruz
Diyelim ki nışanlının altınları yoktu ayrı eve çıkablecekmiydi görümcen hayır...4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Üzülme öfke insani duygularTekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Akşam yüz yüze görüşeceğiz hepimiz onun ailesiyle. Onların haberi yok şu an ailemin bu durumu bildiğinden. Ailemin üzülmesine çok daha üzüldümpanik haldeyim. ve çok üzgünüm kelimelerle anlatamıyorum bile.
Akşam mutlaka yazarım neler olduğunu.
Daha çok üzülmemek için baştan üzülmek daha iyi.Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Akşam yüz yüze görüşeceğiz hepimiz onun ailesiyle. Onların haberi yok şu an ailemin bu durumu bildiğinden. Ailemin üzülmesine çok daha üzüldümpanik haldeyim. ve çok üzgünüm kelimelerle anlatamıyorum bile.
Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Sonradan üzüleyeceğinize şimdi üzülün daha sağlıklı olur.Tekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımTekrar merhaba. Sabah ailemle konuştum, her şeyi anlattım olduğu gibi. Çok ama çok şaşırdılar, şaka mı yapıyorsun dediler ilk düşünün. Babam ben 67 yaşındayım ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duyuyorum deyip haliyle sinirlendi. Annem de babamda bu şekilde asla olmayacağını, yollarımızı ayırmamızın daha doğru olacağını söylediler. Ama babam çok çok üzüldü, benim emeğimi hevesimi hep gördüğü için. Benimde abim ve ablam var. Ablam da “böyle bi durumda olsam paşalar gibi çalışırdım kardeşimi bu yükün altına asla sokmazdım bu nasıl abla” gibi bir tepkide bulundu. Çünkü benim ablam bebeği varken dahi çalıştı, hala çalışıyor. Abim çok daha sinirli. Babam bizi böyle yetiştirdi, kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız ne olursa olsun. Oturmayacağız evde, kimseye muhtaç olmayacağız. Tüm aile bizde çalışır halde. Ama en çok ablasından önce tabi ki nişanlıma kızgınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?