Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin olayınız farklıymış ama. Eşiniz taa başından beri size sahip çıkmış, babasına karşı korumuş. Siz şanslıymışsınız

Buradaki nişanlı öyle değil. Kızcağıza danışmadan evlilik tarihini ertelemek ve tüm hayatını ablasına adamak ve dahi aynı adanmayı @naneportakal dan da beklemek doğru mu yahu? Sizin eşinizle bu nişanlı hiç benziyor mu?

Ayrıca sadece biz değil @naneportakal , annesi babası abisi ablasıda gördü bunları. Ve takdir edersiniz ki kimse anne babası kadar düşünmez onu ve böyle karar verdiler.
Lütfen konu sahibinin kafasını karıştırmayın.

Ben inanıyorum naneportakal bu temiz kalplilikle ve arkasında duran ailesiyle bu zor dönemi çabucak atlatacak.

Hayallerini mi yıktılar yoksa ömür boyu hayal kurmasını mi sağladılar? Ozgurlestirdiler aslında
Konu sahibinin suan ki hayal kirikligini kastediyorum. Kim bilir nasil aci cekiyordur, kiyamam

Mantikli dusununce tabii ki ilerisi icin cok iyi oldu. Konu sahibi cok nahif bir insan, boyle bencil, cirkef insanlarla yapamazdi. Umarim karsisina kendisi gibi duzgun bir insan cikar ve cok mutlu olur.

Zor bir durum yok ortada bence
Benim kızım olsa yarın gider adak keser, fakir sevindirirdim kızım böyle parazitlerden kurtuldu diye.

Her konuda bir Polyana oluyor
Tam hayret burda yok öyle biri derken sizin yorumlarınızı okudum..
Ay ÖZÜR DİLERİM YAAA.. gerçekten arkadaşlar hepiniz haklısınız.. Mune den de özür dileyerek 3.banımı alarak diorum ki. Ne ş...siz, ne ezik, ne adi, ne cinsel isteksiz ne arsız yüzsüz bir nişanlıymış valla iiyi kurtulmuş kızımız. Asla anlamıyorlar ne demek istediğimi yaa. Keşke çocuk da girse yorumları okusa ne mal olduğunu anlasa kendini öldürse de kurtulsak..

ben normalde iki tarafın ailesine de ağzı siki olma taraftarıyım ama bu oyle bir mesele degil. aileler tanismis, düğün planlanıyor, ama anne babalar konuşmadan düğünü erteleniyor. boyle olmaz. kesinlikle konuşulması gerek. zaten cocuk ailesine hayır diyemez. çözümsüz bir olay maalesef.

Dün sana ne yazmıştım? Kavga çıkmasından korkma, gerçek yüzlerini görmüş olursun, diye. Bundan sonraki süreci de söyleyeyim: nişanlı ve ailesi özür dileme, tekrar barışma safhasına geçebilir. Ortak evden vazgeçtik, kızımızla biz ilgileneceğiz merak etmeyin. Siz ret verince bu sefer ters tepki başlayabilir. Genelde böyle olur, onlara özel söylemiyorum. Ben bu hikayede en çok sizin saf dışı birakilmaniza kızmıştım. Görümceye falan takılmadim

Ne içiyorsunuz?

Konu sahibinin görümcesi sen misin yoksa ?

Tabii yahu, aileye yansıtılacak sıkıntılar var aileye yansıtılmayacak sıkıntılar var. Erkek tarafı kız tarafına hiç danışmadan ve durumu konuşmaya tenezzül etmeden evliliği erteleme kararı almış ve bunu kız tarafına resmen "tebliğ etmiş". Artık konu iki kişi arasında çözülemezdi bu noktadan sonra.

Aaaa simdi okudum, birak Allah askina asil Masumlar Apartmani sizin evdeymis bu aksam. Acikca konusulmasina cok sevindim, en basinda bunlarin olmasi iyi olmus. Barisirsin barismazsin elbet senin kararin ama sakin tavrini bozma canim benim, sen dogrusun, haklisin. Kizlarinin basina kardesini dikip ogullarinin hayatindan calana kadar kizlarina torunlarina sahip ciksinlar. Bu sadece maddiyatla alakali bir sey degil, ikinci bir eve baba olacak adam resmen!! Kuman varmis gbi hissedip iki gun snr yetim cocuklara dusman olacaksin ki bu seni daha cok yipratacak. Kendinden, tatilinden kisip arttirdiklarin size kalmadan ablasina gidecek bu da seni cok uzecek. Sana alinan ablaya da alinacak mecbur cunku o hassas, onun psikolojisi bozuk... Gercekten nefret ediyorum boyle insanlardan ya... Uzulme sakin kuzum sukur bunlar olmadan gozun acildi.

İsabet olmuş. Yaptıkları plan ellerinde patladı. Oh olsun. Elin kızının günahına gireceklerdi. Biraz ertelense ne olurmuş? Ne olacağını söyleyeyim. Görümce ve 3 çocuklu eve evlenecektiniz. Eş kişisinin maaşı yetmeyecekti bir de sizin maaşınıza dadanacaklardı. Yazık olacaktı size. Şimdi üç gün üzgün olun ömür boyu pişman olmaktan iyidir.

çok sevindim.
sen haliyle üzgünsün ailende üzüldü ama sonradan perişan olmaktan iyidir.
bir gün gelecek kızdığın öfkelendiğin nişanlına teşekkür edeceksin.

Canım adına çok üzüldüm ama İnan bitmesi daha iyi çocuk adına da üzüldüm çok arada kalmış ama onun ablası için sen hayatından fedakarlık yapamazsın mecbur kadın ailesi ile bir müddet yaşayacaktı anne babasının yapmadığı fedakarlığı senin yapmanı beklemeleri yanlış bu gün düşlese yarın yüne patlak verir yarın eşin olunca sana daha da bilenir ablama senin yüzünden yardım etmedim die bence en güzeli herkes kendi yoluna

Bu olayda en umurumda olmayan kişi ex nişanlı. Kendi salak kendini yakmaya yer arıyor anladım da yanında niye yolun başında gencecik bir kadını da yakmaya çalışıyor? Bencillik bu. Konu sahibini de tebrik ediyorum. Her kadın bu kadar gözü açık davranır da kendini böyle toksik ilişkilerden kurtulur umarım.

Söz konusu adamla bir yakınlığınız olabilir mi? Zira o bile kendisini savunamaz, savunulacak hiçbir yanı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…