Çok genç ve güzel bir yaştasınız, ailenizin bu durumdan haberi var mı, varsa tepkileri nasıl olduBiz 26 yaşındayız ablası 32 yaşında
takıldığın noktaya çok şaşırdım, ablasının tek kalması, kardeşiyle kalması vs en son konu. eve falan çıkmaması gerekiyor kadının şu hal ve şartlarda, senin çözmen gereken konu bu ve kavga da çıkacaksa çıksın yani sana en iyi ihtimalle kaynana kayınpeder ile yaşamak teklif edilecek farkında mısın?Evde de ablası tek durmaya korkuyor, o yüzden beraber yaşayacaklar. Yoksa bu nişanlımın talebi asla değil, ki istemiyor bile diyebilirim. Anne babası ve diğer ablası da nişanlımdan ricada bulundukları için aslında hayır diyemiyor.
Ablası çalışsa da , kendi evini geçindirip, 3 çocuk bakmaya maaşı yetmeyeceği için, nişanlınız hayat boyu onlara yardım edecek, buna baştan hazır olun.Nafakada ödemeyecek dedi bana. Adam öyle pislik birisi ki, hapiste yatarım daha iyi diyormuş.
Çok genç ve güzel bir yaştasınız, ailenizin bu durumdan haberi var mı, varsa tepkileri nasıl oldu
Aslında hiç karışık degil, her şey açık da size açıklanmamış gibi. Nerden mi biliyorum, kendimden.Ailesinin evi kendisine ait müstakil bir ev. Ailesi de kendi evini bırakıp kiraya çıkmak istemiyor haliyle. Ki yaşı başı olan insanlar o muhite alışmışlar başka yere de gitmek istemiyorlar. Bu evi satsalar başka büyük bir ev alacak kadar bütçe olmaz eminim ki. çok karışık gerçekten.
Amaç ölümü gösterip sıtmaya razı etmek de olabilir tabi. En iyi ihtimalle ömür boyu yardım eder.Ablası çalışsa da , kendi evini geçindirip, 3 çocuk bakmaya maaşı yetmeyeceği için, nişanlınız hayat boyu onlara yardım edecek, buna baştan hazır olun.
Bazı kavgalar geç olmadan çıkmalı. Ailelerin ya da nisanlinizla sizin araniz bozulur diye korkmayın. En azından herkesin gerçek yüzünü görmüş olursunuz.Bu durum daha yeni olduğu için haberleri yok, daha benimle de yeni konuştu çünkü.
Ama ailem bu duruma epey tepkili olur. Ailelerinde devreye girip ortalığın daha da kızışmasından korkuyorum açıkçası. Haklıyken haksız duruma düşecek gibiyim. Nişanlım uyku uyuyamıyor, nasıl geçineceklerini bizim evliliği nasıl halledeceğimizi ne yapacağını düşünmekten.. dokunsam ağlayacak o derecede şuan. Çünkü çok tatlı tatlı bi hazırlık içindeydik, ailecek hiçbir problemimiz olmadı da bu zamana kadar. Az kaldı diye seviniyorduk bir de.
Aileniz bu durumda bu evliliğe karşı çıkabilirBu durum daha yeni olduğu için haberleri yok, daha benimle de yeni konuştu çünkü.
Ama ailem bu duruma epey tepkili olur. Ailelerinde devreye girip ortalığın daha da kızışmasından korkuyorum açıkçası. Haklıyken haksız duruma düşecek gibiyim. Nişanlım uyku uyuyamıyor, nasıl geçineceklerini bizim evliliği nasıl halledeceğimizi ne yapacağını düşünmekten.. dokunsam ağlayacak o derecede şuan. Çünkü çok tatlı tatlı bi hazırlık içindeydik, ailecek hiçbir problemimiz olmadı da bu zamana kadar. Az kaldı diye seviniyorduk bir de.
Eneee 32 yaşındaki kadın mı çalışamıyormuşmuş. Totosuna öyle bir tekme koy ki bizim burdan duyulsun ben de keyif sarabımı açayım bir kızın daha hayatı kurtuldu diyeBiz 26 yaşındayız ablası 32 yaşında
Ben asla ve asla asla aynı evde onlarla yaşamam. Bu konuda kesin ve netim. Aşkımdan ölsem gebersem de böyle bir şeyi kabul edemem.
Biz evlenince kendisinin çalışacağını söylüyor. Neden şimdi çalışmıyor dediğimde toparlanmasını bekledikleri için imiş..
Görümcelerimi öpmek istiyorum.Eneee 32 yaşındaki kadın mı çalışamıyormuşmuş. Totosuna öyle bir tekme koy ki bizim burdan duyulsun ben de keyif sarabımı açayım bir kızın daha hayatı kurtuldu diye
Bu durum daha yeni olduğu için haberleri yok, daha benimle de yeni konuştu çünkü.
2 aylık çocuğumu bakıcıda bırakıp çalışmaya başladım, yaşım 31. Ne tatlı canmış bu görümcendeki.Ben asla ve asla asla aynı evde onlarla yaşamam. Bu konuda kesin ve netim. Aşkımdan ölsem gebersem de böyle bir şeyi kabul edemem.
Biz evlenince kendisinin çalışacağını söylüyor. Neden şimdi çalışmıyor dediğimde toparlanmasını bekledikleri için imiş..
Görümcem yok ama olsa öperdim....Görümcelerimi öpmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?