peki ne zaman evlenecekmişsiniz?
ailecek onun kararını da vermişler mi?
Evlendikten sonra maaşını da gönderecek daha çokEvlenince ailesiyle yada ablasıyla yaşamayı asla kabul etmem. Emin olun beni tanısanız siz de böyle düşünürdünüz. Çünkü benim güzel ve mutlu olduğum bir mesleğim var, çok severek yaptığım bir işim var. Kendi kendime yetiyorum her konuda. Böyle bir teklif bile geldiğinde inanın direkt ayrılırım. Ki kaldı ki ailem böyle bir şeye izin vermez asla. Benim kızım olsa bende karşı çıkar bu işi bitirmesini isterdim çünkü.
Birde şöyle bir şey var. Ben bu olaya tepkili olduğum için benden çoğu şeyi gizleyecekmiş gibi hissediyorum, tadımız kaçmasın yada ben dır dır etmeyim diye. Mesela maaşını aldı kısa bir süre önce, ama maaş ortalıkta yok. Altın yaptım diyor ama salak değilim ya hal hareketlerinden anlıyorum. Emin olun cebinde beş kuruşu yoktu. Ablasına yardım ettiğini düşünüyorum ama bana söylemiyor.
benim de yok eşimi öperim amaGörümcem yok ama olsa öperdim....
Dur görümce övecem. 1 erkek kardeşimiz var, herşey onun olsun onda olursa zaten bizi aç koymaz derler, evime gelirler ben miyim ev sahibi onlar mı belli olmaz, her işim yapılır. Ben şahsen 100 TL isteyemiyorum erkek kardeşimden, sevgülüsü var, düğün yapacak para biriktirsin. Şöyle akıllı olup kimselere yıkılamadık, bu diklikle çok aç kalırız.Görümcem yok ama olsa öperdim....
Evlenince ailesiyle yada ablasıyla yaşamayı asla kabul etmem. Emin olun beni tanısanız siz de böyle düşünürdünüz. Çünkü benim güzel ve mutlu olduğum bir mesleğim var, çok severek yaptığım bir işim var. Kendi kendime yetiyorum her konuda. Böyle bir teklif bile geldiğinde inanın direkt ayrılırım. Ki kaldı ki ailem böyle bir şeye izin vermez asla. Benim kızım olsa bende karşı çıkar bu işi bitirmesini isterdim çünkü.
Birde şöyle bir şey var. Ben bu olaya tepkili olduğum için benden çoğu şeyi gizleyecekmiş gibi hissediyorum, tadımız kaçmasın yada ben dır dır etmeyim diye. Mesela maaşını aldı kısa bir süre önce, ama maaş ortalıkta yok. Altın yaptım diyor ama salak değilim ya hal hareketlerinden anlıyorum. Emin olun cebinde beş kuruşu yoktu. Ablasına yardım ettiğini düşünüyorum ama bana söylemiyor.
Allah'ın cezası herif. Babalığı kendi çocuklarına yapacağına... Çekirdek ailesinin kul hakkına girmiş. Ne de olsa onlar çekirdek aile, haklarını helal ederlerAklıma geldi bir komsu garibim eşi ailesine çok düşkünmus
Evin tek ogluymus tek okuyan bir de
Yeğenlerine bu bakmış büyütmüş maddi olarak yardım etmis
Karısı ev hanımı .ses edememis hiç
Adam hep yegenlerim bana düşkün ilerde onlar bana ev alır ben onlara babalık yapıyorum demis
Düşünün adam 30yillik öğretmen yeni emekli oldu 30yildir kirada rahat ev parası yedirmis
Şimdi yegenleei selam vermiyormus hepside iş bulmuş bu işler boyle.
Bir de karisinin annesi almanyadaymis karısına verilen altınları bile yeğenlerine göndermiş.
Evlenince çalışmayı düşünmüyorum, çocuk doğurup bakacam de, seyret cümbüşü.Evlenince ailesiyle yada ablasıyla yaşamayı asla kabul etmem. Emin olun beni tanısanız siz de böyle düşünürdünüz. Çünkü benim güzel ve mutlu olduğum bir mesleğim var, çok severek yaptığım bir işim var. Kendi kendime yetiyorum her konuda. Böyle bir teklif bile geldiğinde inanın direkt ayrılırım. Ki kaldı ki ailem böyle bir şeye izin vermez asla. Benim kızım olsa bende karşı çıkar bu işi bitirmesini isterdim çünkü.
Sorma benimde üç aylık oldu2 aylık çocuğumu bakıcıda bırakıp çalışmaya başladım, yaşım 31. Ne tatlı canmış bu görümcendeki.
Canımı görümce cektirme kız. Kaynanamla kayınpederimi havlet ettirmiyim görümce uğrunaDur görümce övecem. 1 erkek kardeşimiz var, herşey onun olsun onda olursa zaten bizi aç koymaz derler, evime gelirler ben miyim ev sahibi onlar mı belli olmaz, her işim yapılır. Ben şahsen 100 TL isteyemiyorum erkek kardeşimden, sevgülüsü var, düğün yapacak para biriktirsin. Şöyle akıllı olup kimselere yıkılamadık, bu diklikle çok aç kalırız.
Seneye eylül ayları gibi olabilirmiş. şaka gibi değil mi.
Ve adamın şuan iki ogluda memur olduAllah'ın cezası herif. Babalığı kendi çocuklarına yapacağına... Çekirdek ailesinin kul hakkına girmiş. Ne de olsa onlar çekirdek aile, haklarını helal ederler
Çok genç ve güzel bir yaştasınız, ailenizin bu durumdan haberi var mı, varsa tepkileri nasıl oldu
Ben bunu eski sevgilime yaptım, benden para istemişti biriktirdiğim paramı ev alcakmışmış bize, bem evlenince çalışmıcam ki sen bana bakcaksın o yüzden şimdiden alış dedimEvlenince çalışmayı düşünmüyorum, çocuk doğurup bakacam de, seyret cümbüşü.
Erkek çocukları falan salak bence yaVe adamın şuan iki ogluda memur oldu
Ve evli oğlan diyormuş ki babama ev almam lazım önce
O rahat etmeden ben kendime ev alamam diyormuş
Diğer oglu da yeni atandı
Kardeşiyle bir olup babaya ev alacaklar
İyi de teklif geldiğinde ayrılacağına herşey baştan konuşulsa da ona göre davranılsa daha iyi değil mi? Ailesinin nişanlından böyle bişey rica etmesi zaten başlı başına seni yok saymaktır, gerekirse seni de çağırıp konuşulması gerekirdi. Ben şu durumda mutlu bir gelecek göremedim ikinize dairEvlenince ailesiyle yada ablasıyla yaşamayı asla kabul etmem. Emin olun beni tanısanız siz de böyle düşünürdünüz. Çünkü benim güzel ve mutlu olduğum bir mesleğim var, çok severek yaptığım bir işim var. Kendi kendime yetiyorum her konuda. Böyle bir teklif bile geldiğinde inanın direkt ayrılırım. Ki kaldı ki ailem böyle bir şeye izin vermez asla. Benim kızım olsa bende karşı çıkar bu işi bitirmesini isterdim çünkü.
Seneye eylül ayları gibi olabilirmiş. şaka gibi değil mi.
Hani şey vardır ya, ne kadar manipüle edilirsen o kişiye o kadar düşkün olursunVe adamın şuan iki ogluda memur oldu
Ve evli oğlan diyormuş ki babama ev almam lazım önce
O rahat etmeden ben kendime ev alamam diyormuş
Diğer oglu da yeni atandı
Kardeşiyle bir olup babaya ev alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?