Nişanlım ailesi

nisanlım tepki gösterince babasıda ona saldırdı yumruk yumruga girmek deyimdi siz anlayamamissiniz sanirim kaynanami aramak derken kaynanamda beni cok sever hic bi zaman sevgisinden suphe duymadim ama karadenizli olduklari icin erkegin ustune soz soylemiyorlar o sekilde gormus bende aramak istedim ben size bu laflari duyacak ne yaptim diye cunku orda babasina cevap veremedigim icin icimde kaldi izmire goturme fikride ben istanbulda annemle yasiyorum ama geri kalan tum ailem izmirde yasiyor oda bana gel izmire gidelim sen teyzenlerin yanina yerlesirsin bende calisirim anlaminda soyledi

E aileniz o şehirdeyse siz ne diye İzmir e gidesiniz, ne alaka? Çok mantıksız.
istanbulda annemle yasiyorum ama geri kalan tum ailem izmirde yasiyor oda bana gel izmire gidelim sen teyzenlerin yanina yerlesirsin bende calisirim anlaminda soyledi cunku ailesine cok sinirli ve uzaklasmak istiyor

Ayni sehirde yasiyoruz nisanlimin ailesi ve benim.ailem ayni sehirde benim izmirde akrabalarim yasiyor
Aileni bırakıp neden İzmir'e gideceksin. Ne yapacaksınız orada. Nasıl geçineceksiniz.

E nişanlın ne iş yapıyor?
İzmir'de nasıl geçineceksiniz?
nişanlım aşcılık yapiyor kendi restoranlarında calisiyordu aile lokantasi tarzi benimde izmirde abim halam teyzem vs yasiyor sen onlarin yaninda kalirsin dedi

istanbulda annemle yasiyorum ama geri kalan tum ailem izmirde yasiyor oda bana gel izmire gidelim sen teyzenlerin yanina yerlesirsin bende calisirim anlaminda soyledi cunku ailesine cok sinirli ve uzaklasmak istiyor
Mantıksız

Aileni bırakıp neden İzmir'e gideceksin. Ne yapacaksınız orada. Nasıl geçineceksiniz.
zaten durum değişti ben onun kendine ait ev tutmasi tarafindayim sehir degistirmek cok mantiksiz cunku bu saatten sonra ne ailesiyle gorusurum ne onlarin yaptigi dugunu isterim ancak yaparsak biseyleri kendimiz yapariz ama nereye kadar hic bir fikrim yok

Yaşlarınız çok küçük bak benden sana tavsiye nişanlın tepkisni göstermş ailesine amma şöyle bir şey vardır ailesine nasıl davranıyorsa ilerde sizede farklı davranmayacak eşiniizn öfke kontrol sorunu var ailesine saygısı olmayanın sizede saygısı olmaz beb bunu çevremde gördüm evlilik zor bir durum sevglyken farklı olur herşey evlenınce farklı kp çok ağır konuşmuş bu arada bu kırgınlık hiç btmez unutamazsnz ama onlar baba ogul herşeyi unutur barşırlar bence siz bilirsiniz iyi düşünüp karar verin

ve en garip olan durum 7 senedir boyle bisey yasamamisken 1 gunde herseyin corba olmasi

Büyük ihtimalle görümcen bulaşıklardan değil başka şeylerden söz edip kp e gaz verdi, evde başbaşalar öpüştüler koklaştılar gibi, koyu karadenizlilerin damarının dibine ancak böyle bir konu basar çünkü.
Ama bütün bunlar bir yana nişanlın ileri derecede agresif biri, farkında mısın, böyle bir adamla yaşamak mantıklı mı sence?
Olayı ailene anlat ve yoluna bak, asla benden yana deme elbet ailesine dönecektir, sonra çok pişman olursun, o kadar çirkin lafları sana sayan insanlarla akraba olma, kendini yakma

Oğlunuz çağırdığı için geliyordur, kendi kendisini davet ettirmiyordur. Bu tarz şeylerden rahatsız oluyorsanız oğlunuzdan rahatsız olun, yüzüne zoraki olarak gülüp, muhabbet ettiğiniz elin kızından değil.

Yok o işler öyle değil, bazı kızlar sevgiliyken sürekli sevgili ailesine gitmek istiyorlar.

İnanilmayacak ne var ki?
Kiskanan kadın her şeyi yerle bir edebilir kim bilir babasina neler neler anlattı sisirdi saldı bunlarin üstüne. Cocukta yılmıs demek ki diyeceğim de ilk kez böyle bir şey geldi başımıza diyorsunuz. Babası böyle degildi diyorsunuz. İlk kavgada gırtlak girtlaga gelinmez yahu babayla

Siz bu ailenin muhafazakar olduğunu anlamadınız mı bu zamana kadar da gece 22ye kadar büyükler evde yokken orada takılıyorsunuz... doğrudur yanlıştır bilemem ama ya gelin gittiğiniz ortamı tartıp ona yakın davranacaksınız ya da nişanlınıza bunlar beni bozar deyip resti çekeceksiniz

Anlatmadiginiz, atladiginiz seyler var bana gorede. Hersey yolundayken guzel giderken kimse durduk yere boyle bir cikis yapmaz. Belkide görümce degil, sizlerde vardir sorun.
Bazı seyler yaşanmıştır ve erkek ailesi artik dayanamamis sabri dolmuştur olamaz mi? Ama siz dort dortluk saygida kusuru olmayan herkesi seven ve sevilen biriyken boyle durduk yere tavir almislarsa olulerine bile gitme. Ama sanmamki bunlar sadece tek seferlik. Eminim oncesinde yasanan bazi olaylar yuzunden patlak vermus artik

İnanmayacsk bişey yok konuda. Görümce kıskançlıktan babasını aramış muhtemelen evde yalnız takılıyolar odaya kspanıyolar falan demiştir. Baba da geri kafalıysa patlamıştır.
Başta ben de inanmadım ama bu yorumu okuyunca hak verdim.Cadaloz ve kıskanç bir görümce bin kaplan gücünde olabiliyor.

bana karsi boyle degildi yani

Galiba görümceniz sizi uygunsuz bir şekilde gördüğünü söyledi. Yoksa o denli tepki göstermezlerdi size.

Nişanlı da olsanız keşke mesafeyi korusaydınız.
Erkek ailesi buna takıp evlendikten sonra gelinlerinin yüzüne vurabiliyorlar.

Tipik bir kıymetli oğluşları için seslerini çıkarmamış, içten pazarlıklı, sinsi ve fesat aile bireyleri. Aslında gelin adayını asla sevmiyorlar, içten içe bu kızın oturuşuna kalkışına bile kinleniyorlar aptal bahanelerle. Çok tanıdık. Bu kız da sanıyor ki ; beni seviyorlar ondan kendini güvende hissediyor. İlişkileri iyi sanıyor.
O kp bozuntusu, oğlunun böyle tepki vereceğini bildiğinden konuşmamış. Ekürisi kv ile birlikte. Görümce, sorunlu zihninin fikirlerini,ebeveynlerine anlatınca tutamamışlar, yüzleri ortaya çıkmış.
Evlilikten anladığım kesin ve net bir şey varsa; asla kv kp kısmına yaranamazsın, değil ağzınla kuş tut, poponla timsah yakalasan "gelin mavi timsah yakalamadı, gül gibi oğlan verdik." olur merak etme.
Bu ilişkiye devam edersen, ilk zamanlar size bulaşmayacaklar. Daha sonra duygu sömürüleriyle yaptıklarını aklamaya çalışacaklar, en sonunda sen kuzu kuzu sana hakaret eden insanlarla yüzyüze bakmak zorunda kalacaksın. Ayrıca her an farklı farklı kazık yeme riskiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…