nisanlım tepki gösterince babasıda ona saldırdı yumruk yumruga girmek deyimdi siz anlayamamissiniz sanirim kaynanami aramak derken kaynanamda beni cok sever hic bi zaman sevgisinden suphe duymadim ama karadenizli olduklari icin erkegin ustune soz soylemiyorlar o sekilde gormus bende aramak istedim ben size bu laflari duyacak ne yaptim diye cunku orda babasina cevap veremedigim icin icimde kaldi izmire goturme fikride ben istanbulda annemle yasiyorum ama geri kalan tum ailem izmirde yasiyor oda bana gel izmire gidelim sen teyzenlerin yanina yerlesirsin bende calisirim anlaminda soylediYumruk yumruğa girdiler yazmışsın ilk, sonra da nisanlim bir şey yapmadı yazmışsın.
Kaldı ki ailen de aynı sehirdeyse izmir e götürme ne alaka? Bir de kaynanani aramak istediğini yazmışsın, ne diceksin ne güzel sustun annecim falan mı? Yani senin araman ne alaka? Sana kötü söz söyleniyor, senin aranman gerekmez mi? Nisanlin tuhaf,sen tuhaf..
istanbulda annemle yasiyorum ama geri kalan tum ailem izmirde yasiyor oda bana gel izmire gidelim sen teyzenlerin yanina yerlesirsin bende calisirim anlaminda soyledi cunku ailesine cok sinirli ve uzaklasmak istiyorE aileniz o şehirdeyse siz ne diye İzmir e gidesiniz, ne alaka? Çok mantıksız.
Aileni bırakıp neden İzmir'e gideceksin. Ne yapacaksınız orada. Nasıl geçineceksiniz.Ayni sehirde yasiyoruz nisanlimin ailesi ve benim.ailem ayni sehirde benim izmirde akrabalarim yasiyor
nişanlım aşcılık yapiyor kendi restoranlarında calisiyordu aile lokantasi tarzi benimde izmirde abim halam teyzem vs yasiyor sen onlarin yaninda kalirsin dediE nişanlın ne iş yapıyor?
İzmir'de nasıl geçineceksiniz?
Mantıksızistanbulda annemle yasiyorum ama geri kalan tum ailem izmirde yasiyor oda bana gel izmire gidelim sen teyzenlerin yanina yerlesirsin bende calisirim anlaminda soyledi cunku ailesine cok sinirli ve uzaklasmak istiyor
zaten durum değişti ben onun kendine ait ev tutmasi tarafindayim sehir degistirmek cok mantiksiz cunku bu saatten sonra ne ailesiyle gorusurum ne onlarin yaptigi dugunu isterim ancak yaparsak biseyleri kendimiz yapariz ama nereye kadar hic bir fikrim yokAileni bırakıp neden İzmir'e gideceksin. Ne yapacaksınız orada. Nasıl geçineceksiniz.
ve en garip olan durum 7 senedir boyle bisey yasamamisken 1 gunde herseyin corba olmasi
Oğlunuz çağırdığı için geliyordur, kendi kendisini davet ettirmiyordur. Bu tarz şeylerden rahatsız oluyorsanız oğlunuzdan rahatsız olun, yüzüne zoraki olarak gülüp, muhabbet ettiğiniz elin kızından değil.ters gelen bazı şeyler, oğlanın hatrına kıza söylenmiyor...oğlumun kız arkadaşıda sürekli bize gelirdi, hoşlanmazdım bu durumdan ama söylemezdimde...valla nişanlıda olsa kızlar ağırlığını bilmeli...
Yok o işler öyle değil, bazı kızlar sevgiliyken sürekli sevgili ailesine gitmek istiyorlar.Oğlunuz çağırdığı için geliyordur, kendi kendisini davet ettirmiyordur. Bu tarz şeylerden rahatsız oluyorsanız oğlunuzdan rahatsız olun, yüzüne zoraki olarak gülüp, muhabbet ettiğiniz elin kızından değil.
bi insan neden sevgili ailesine gitmek ister kiYok o işler öyle değil, bazı kızlar sevgiliyken sürekli sevgili ailesine gitmek istiyorlar.
Sizinkide sürekli reddetsin o zaman. Herkes kendi çocuğunun ipini tutacak.Yok o işler öyle değil, bazı kızlar sevgiliyken sürekli sevgili ailesine gitmek istiyorlar.
Başta ben de inanmadım ama bu yorumu okuyunca hak verdim.Cadaloz ve kıskanç bir görümce bin kaplan gücünde olabiliyor.İnanmayacsk bişey yok konuda. Görümce kıskançlıktan babasını aramış muhtemelen evde yalnız takılıyolar odaya kspanıyolar falan demiştir. Baba da geri kafalıysa patlamıştır.
bana karsi boyle degildi yaniİnanilmayacak ne var ki?
Kiskanan kadın her şeyi yerle bir edebilir kim bilir babasina neler neler anlattı sisirdi saldı bunlarin üstüne. Cocukta yılmıs demek ki diyeceğim de ilk kez böyle bir şey geldi başımıza diyorsunuz. Babası böyle degildi diyorsunuz. İlk kavgada gırtlak girtlaga gelinmez yahu babayla
babasida uzerine saldirdi yumruk yumruga girdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?