ondan herseyi beklerimbence görümce bunlar evde sevişip öpüşüyor diye şikayet etti
anneme anlattigim zaman annem bana soylenen laflarin altinda kalmaz karsi tarafa cok kotu seyler soyleyebilir bu sefer nisanlimla iliskimin daha buyuk cikmaza girmesinden korkuyorumCok garip durum nişanliniz annenizin olduğu şehirden hadi izmire gidelim sen akrabalarinda kal diyor ee sizin anneniz var gideckse kendi gitsin sizi neden sürüklüyor. Nisanliniz cok fevri geldi babasina sozel olarakta ifade edebilirdi diyeceklerini ortalığı yikma dökme nedir. Nişanlsiniz ama sanki nişanlı değilmiş gibi konuşmuş babanizin vefat ettigini bildiği halde sanki aileyi tanımıyor ama duymuş gibi ifadeler kullaniyor. Siz sakin eş adayınin aklina uyup gitmeyin izmire annenize anlatin hatta sizde nişanlinizin davranışlarını gözden geçirin
Hayir gorumcemin birsey gordugu yok olay tamamen gorumcemle nisanlimin kavga etmesi ve daha sonra aglayarak babasini aramasi ( ne soyledigini bilmiyorum) daha sonra babasi oglum ablani niye aglatiyosun kavga etmissiniz evde agliyo dedi nisanlim bisey demeyince adam direk bana bu saatte bizde ne isin var diye salak salak konustusiz evde farklı birşey yaşadınız da görümceniz mi gördü ondan mı bunlar anlamadım ?
emin olun o diziyi izlemiyorum psikokojik rahatsizliklarimda yok cok sukur zaten gecenin o saatinde izmire gidelim diye bir sey demedi bana o kismi yanlis anlamissiniz sanirim izmire yerleselim dedi ama daha sonra bu karardan vazgectik zaten su an nisanlim ailesinden ayri otelde kaliyor kendine ev tutacakAilenizde o şehirde yaşıyor ama nişanlınız gecenin o saatinde izmire gidelim, burası bize dar diyor falan.. Sen anlat karadeniz geldi gözümün önüneGerçekten yaşandıysa böyle bişey karar size ait devam mı ? Tamam mı ?
ben asla saygisizlik yapmadim bana o kelimeler soylenirken cevap bile vermedim ölülerine dahi gitmeyi dusunmuyorum zaten yada onlar bunca yil cok guzel rol yapti biz nisanli degilken kv benim annemi arayip kiziniz bizde kalsin beraber uyucam ben gelinimle diye yalvar yakar annemden izin isterdi annem her zaman yarin oburgun bana laf gelir derdi ben inanmazdim ama su an cok sacma geliyorAnlatmadiginiz, atladiginiz seyler var bana gorede. Hersey yolundayken guzel giderken kimse durduk yere boyle bir cikis yapmaz. Belkide görümce degil, sizlerde vardir sorun.
Bazı seyler yaşanmıştır ve erkek ailesi artik dayanamamis sabri dolmuştur olamaz mi? Ama siz dort dortluk saygida kusuru olmayan herkesi seven ve sevilen biriyken boyle durduk yere tavir almislarsa olulerine bile gitme. Ama sanmamki bunlar sadece tek seferlik. Eminim oncesinde yasanan bazi olaylar yuzunden patlak vermus artik
evet ama onemli olan bundan sonra ne olucak o insanlar benim yuzume nasil bakicak ogullariyla barisacaklar mi benim dugunum olacak mi evlenebilecek miyiz bunlari dusunmekten uyku dahi uyuyamaz oldumNisanliniza helal olsun erkeklik adamlik budur. Sizde sevginize sahip cikin zira nisanliniz gibi adamlar karaborsa şu devirde
Eksik bir şey anlatmıyorsanız baba - oğul böyle bir nedenden yumruk yumruğa girdiyse koşarak uzaklaşın o ailedennisannlımla 7 senedir birlikteyiz nişanlanalı henüz 5 ay oldu nisanlim karadenizli ben ise izmirliyim gorumcem cok degisik ve garip bir insan zekasinda sikinti oldugunu dusunuyorum nisanlimlarin ailecek islettikleri bir restoran var ve restoranin ust katinda evleri var bende bugun onlara gittim evde nisanlim gorumcem 3umuz vardik nisanlimla yemek yaptik gorumcemide davet ettik oda gelmedi daha sonra bize o bulasiklari yikayin diye bagirdi nisanlimda sinirlendi baya buyuk kavga ettiler biz daha sonra evden ciktik onlara ait olan restorana gittik nisanlimin annesi ve babasida ordaydi daha sonra kayinpederimin telefonu caldi arayan buyuk ihtimalle gorumcemdi bizi sikayet etti ne dedigini bilmiyorum daha sonra kayinpederim bizim yanimiza geldi nisanlima soylenmeye basladi ablan agliyor vs vs gibisinden sonra bana döndü ve dedi ki " kizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin ama boyle seyler bize ters ben sizin ilerinizi goremiyorum bu işede onay vermiyorum ayni eve giriyorsunuz ediyosunuz bunlar bize ters" dedi ve bu laflari ettiginde saat aksam 22.00di kaynanamda ordaydi ve hic birsey demedi daha sonra nisanlim hadi biz gidiyoruz dedi elimden tuttu ve babasina bir daha benim ne ölüme ne ölünüze size yaziklar olsun dedi tam restorandan cikarken masalari devirmeye basladi sinir krizi gecirdi o öyle yapinca babasida uzerine saldirdi yumruk yumruga girdiler sonra ayirdik arkamizdan bir daha sizi burda gormiyim diye bagirdi babasi nisanlim elimi sıkıca tuttu restorandan ciktik ben cok kotu oldum aglamaya basladim hersey benim yuzumden diye oda bana kimse sana laf edemez bu annem babam olsa bile dedi yarin hazirlan izmire gidiyoruz sen kendi akrabalarinin yaninda kalirsin bende basimin caresine bakarim dedi bu sehir bize dar bu saatten sonra dedi ne yapmaliyim lutfen akil verin nisanlimin ailesiyle bu gune kadar cok iyidik kaynanam beni kizindan ayirt etmezdi onlara hic bir saygisizlik yapmadim neden boyle oldu anlayamiyorum cok caresizim
Anlattiginiz adam sizi yari yolda birakcak biri degil belli ki bi sekilde dugun de olur evlenirsiniz bence. Ailesiyle de arasinin duzelmesi icin baya zamana ihtiyaclari var.evet ama onemli olan bundan sonra ne olucak o insanlar benim yuzume nasil bakicak ogullariyla barisacaklar mi benim dugunum olacak mi evlenebilecek miyiz bunlari dusunmekten uyku dahi uyuyamaz oldum
boyle bir neden ? babasi oglunun yaninda benim 2 dakikada rahmetli babamdan basladi aileme kadar laf soyledi sizce dogru bir davranis mi nisanlim babasina birsey yapmadi o sinirlenip masaya vurunca babasida ona saldirdi saygisiz diyeEksik bir şey anlatmıyorsanız baba - oğul böyle bir nedenden yumruk yumruğa girdiyse koşarak uzaklaşın o aileden
olabilir beklerimbence görümce bunlar evde sevişip öpüşüyor diye şikayet etti
Eşinin memleket tarafındakiler biraz hırçın olabiliyorlar denizi gibi yapıları öyle, öyle de gider değişmeznisannlımla 7 senedir birlikteyiz nişanlanalı henüz 5 ay oldu nisanlim karadenizli ben ise izmirliyim gorumcem cok degisik ve garip bir insan zekasinda sikinti oldugunu dusunuyorum nisanlimlarin ailecek islettikleri bir restoran var ve restoranin ust katinda evleri var bende bugun onlara gittim evde nisanlim gorumcem 3umuz vardik nisanlimla yemek yaptik gorumcemide davet ettik oda gelmedi daha sonra bize o bulasiklari yikayin diye bagirdi nisanlimda sinirlendi baya buyuk kavga ettiler biz daha sonra evden ciktik onlara ait olan restorana gittik nisanlimin annesi ve babasida ordaydi daha sonra kayinpederimin telefonu caldi arayan buyuk ihtimalle gorumcemdi bizi sikayet etti ne dedigini bilmiyorum daha sonra kayinpederim bizim yanimiza geldi nisanlima soylenmeye basladi ablan agliyor vs vs gibisinden sonra bana döndü ve dedi ki " kizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin ama boyle seyler bize ters ben sizin ilerinizi goremiyorum bu işede onay vermiyorum ayni eve giriyorsunuz ediyosunuz bunlar bize ters" dedi ve bu laflari ettiginde saat aksam 22.00di kaynanamda ordaydi ve hic birsey demedi daha sonra nisanlim hadi biz gidiyoruz dedi elimden tuttu ve babasina bir daha benim ne ölüme ne ölünüze size yaziklar olsun dedi tam restorandan cikarken masalari devirmeye basladi sinir krizi gecirdi o öyle yapinca babasida uzerine saldirdi yumruk yumruga girdiler sonra ayirdik arkamizdan bir daha sizi burda gormiyim diye bagirdi babasi nisanlim elimi sıkıca tuttu restorandan ciktik ben cok kotu oldum aglamaya basladim hersey benim yuzumden diye oda bana kimse sana laf edemez bu annem babam olsa bile dedi yarin hazirlan izmire gidiyoruz sen kendi akrabalarinin yaninda kalirsin bende basimin caresine bakarim dedi bu sehir bize dar bu saatten sonra dedi ne yapmaliyim lutfen akil verin nisanlimin ailesiyle bu gune kadar cok iyidik kaynanam beni kizindan ayirt etmezdi onlara hic bir saygisizlik yapmadim neden boyle oldu anlayamiyorum cok caresizim
Görümceniz sizden büyük Ozaman nişanlınıın ablası olduğuna göre.. Bence kıskanıyor sizi evli değil galiba. Evde kalmış olabilir minisannlımla 7 senedir birlikteyiz nişanlanalı henüz 5 ay oldu nisanlim karadenizli ben ise izmirliyim gorumcem cok degisik ve garip bir insan zekasinda sikinti oldugunu dusunuyorum nisanlimlarin ailecek islettikleri bir restoran var ve restoranin ust katinda evleri var bende bugun onlara gittim evde nisanlim gorumcem 3umuz vardik nisanlimla yemek yaptik gorumcemide davet ettik oda gelmedi daha sonra bize o bulasiklari yikayin diye bagirdi nisanlimda sinirlendi baya buyuk kavga ettiler biz daha sonra evden ciktik onlara ait olan restorana gittik nisanlimin annesi ve babasida ordaydi daha sonra kayinpederimin telefonu caldi arayan buyuk ihtimalle gorumcemdi bizi sikayet etti ne dedigini bilmiyorum daha sonra kayinpederim bizim yanimiza geldi nisanlima soylenmeye basladi ablan agliyor vs vs gibisinden sonra bana döndü ve dedi ki " kizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin ama boyle seyler bize ters ben sizin ilerinizi goremiyorum bu işede onay vermiyorum ayni eve giriyorsunuz ediyosunuz bunlar bize ters" dedi ve bu laflari ettiginde saat aksam 22.00di kaynanamda ordaydi ve hic birsey demedi daha sonra nisanlim hadi biz gidiyoruz dedi elimden tuttu ve babasina bir daha benim ne ölüme ne ölünüze size yaziklar olsun dedi tam restorandan cikarken masalari devirmeye basladi sinir krizi gecirdi o öyle yapinca babasida uzerine saldirdi yumruk yumruga girdiler sonra ayirdik arkamizdan bir daha sizi burda gormiyim diye bagirdi babasi nisanlim elimi sıkıca tuttu restorandan ciktik ben cok kotu oldum aglamaya basladim hersey benim yuzumden diye oda bana kimse sana laf edemez bu annem babam olsa bile dedi yarin hazirlan izmire gidiyoruz sen kendi akrabalarinin yaninda kalirsin bende basimin caresine bakarim dedi bu sehir bize dar bu saatten sonra dedi ne yapmaliyim lutfen akil verin nisanlimin ailesiyle bu gune kadar cok iyidik kaynanam beni kizindan ayirt etmezdi onlara hic bir saygisizlik yapmadim neden boyle oldu anlayamiyorum cok caresizim
aynen hanimefendi senaristim ben dizi çekicemBana pek normal gelmedi anlatılan.Biz görümce var bir lafıyla ortalığı birbirine karabiliyor.Baba oğul karadeniz restoranında yumruk yumruğa masalar devrilmiş.Kültür çatışmaları vs.Çocuk ailesinden ayrılıp otele yerleşiyor.Çocuk nişanlısı için bir anda ailesini terk ediyor.Dizi senaryosu yazmışsınız
25 yaşında çok normal bi insan değil saf mı desem degisik biriGörümceniz sizden büyük Ozaman nişanlınıın ablası olduğuna göre.. Bence kıskanıyor sizi evli değil galiba. Evde kalmış olabilir mi
Evde kalmak nedir ?Görümceniz sizden büyük Ozaman nişanlınıın ablası olduğuna göre.. Bence kıskanıyor sizi evli değil galiba. Evde kalmış olabilir mi
dogru soyluyosunuz anneme anlatmam gerekHala annenize anlatmadınız mı? Bence hata yapıyorsunuz, anlattığımda iyice çıkmaza girmekten korkuyorum demişsiniz de nişanlının ailesi yeterince çıkmaza sokmuş her şeyi, daha kötü ne olabilir? Annen olayı bilmeden onlar gelip konuşurken öğrenirse sana kızacak söylemediğin için.
Annene söyle de karşı tarafa kızarsa da kızsın, ailene söylemediğini öğrenirlerse seni ezebileceklerini düşünecekler ve eninde sonunda ilerde eşin olursa nişanlın ailesiyle iyi olacak, sen kinini devam ettirsen de seni barışmaya zorlayacak. Ailesi de senden yine anlayış bekleyecek, annesine o zaman bile demedi şimdi ne yapsak yine saklar diyerek seni ablukaya alacaklar hepsi birlikte. Annene anlat biran önce.
Sizi alıp kapıdan çıkıp gidebilirdiboyle bir neden ? babasi oglunun yaninda benim 2 dakikada rahmetli babamdan basladi aileme kadar laf soyledi sizce dogru bir davranis mi nisanlim babasina birsey yapmadi o sinirlenip masaya vurunca babasida ona saldirdi saygisiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?