Nişanlım ailesi

anneme anlattigim zaman annem bana soylenen laflarin altinda kalmaz karsi tarafa cok kotu seyler soyleyebilir bu sefer nisanlimla iliskimin daha buyuk cikmaza girmesinden korkuyorum

siz evde farklı birşey yaşadınız da görümceniz mi gördü ondan mı bunlar anlamadım ?
Hayir gorumcemin birsey gordugu yok olay tamamen gorumcemle nisanlimin kavga etmesi ve daha sonra aglayarak babasini aramasi ( ne soyledigini bilmiyorum) daha sonra babasi oglum ablani niye aglatiyosun kavga etmissiniz evde agliyo dedi nisanlim bisey demeyince adam direk bana bu saatte bizde ne isin var diye salak salak konustu

emin olun o diziyi izlemiyorum psikokojik rahatsizliklarimda yok cok sukur zaten gecenin o saatinde izmire gidelim diye bir sey demedi bana o kismi yanlis anlamissiniz sanirim izmire yerleselim dedi ama daha sonra bu karardan vazgectik zaten su an nisanlim ailesinden ayri otelde kaliyor kendine ev tutacak

ben asla saygisizlik yapmadim bana o kelimeler soylenirken cevap bile vermedim ölülerine dahi gitmeyi dusunmuyorum zaten yada onlar bunca yil cok guzel rol yapti biz nisanli degilken kv benim annemi arayip kiziniz bizde kalsin beraber uyucam ben gelinimle diye yalvar yakar annemden izin isterdi annem her zaman yarin oburgun bana laf gelir derdi ben inanmazdim ama su an cok sacma geliyor

Nisanliniza helal olsun erkeklik adamlik budur. Sizde sevginize sahip cikin zira nisanliniz gibi adamlar karaborsa şu devirde

Nisanliniza helal olsun erkeklik adamlik budur. Sizde sevginize sahip cikin zira nisanliniz gibi adamlar karaborsa şu devirde
evet ama onemli olan bundan sonra ne olucak o insanlar benim yuzume nasil bakicak ogullariyla barisacaklar mi benim dugunum olacak mi evlenebilecek miyiz bunlari dusunmekten uyku dahi uyuyamaz oldum

Eksik bir şey anlatmıyorsanız baba - oğul böyle bir nedenden yumruk yumruğa girdiyse koşarak uzaklaşın o aileden

evet ama onemli olan bundan sonra ne olucak o insanlar benim yuzume nasil bakicak ogullariyla barisacaklar mi benim dugunum olacak mi evlenebilecek miyiz bunlari dusunmekten uyku dahi uyuyamaz oldum
Anlattiginiz adam sizi yari yolda birakcak biri degil belli ki bi sekilde dugun de olur evlenirsiniz bence. Ailesiyle de arasinin duzelmesi icin baya zamana ihtiyaclari var.

Eksik bir şey anlatmıyorsanız baba - oğul böyle bir nedenden yumruk yumruğa girdiyse koşarak uzaklaşın o aileden
boyle bir neden ? babasi oglunun yaninda benim 2 dakikada rahmetli babamdan basladi aileme kadar laf soyledi sizce dogru bir davranis mi nisanlim babasina birsey yapmadi o sinirlenip masaya vurunca babasida ona saldirdi saygisiz diye

Eşinin memleket tarafındakiler biraz hırçın olabiliyorlar denizi gibi yapıları öyle, öyle de gider değişmez

Görümceniz sizden büyük Ozaman nişanlınıın ablası olduğuna göre.. Bence kıskanıyor sizi evli değil galiba. Evde kalmış olabilir mi

Bana pek normal gelmedi anlatılan.Biz görümce var bir lafıyla ortalığı birbirine karabiliyor.Baba oğul karadeniz restoranında yumruk yumruğa masalar devrilmiş.Kültür çatışmaları vs.Çocuk ailesinden ayrılıp otele yerleşiyor.Çocuk nişanlısı için bir anda ailesini terk ediyor.Dizi senaryosu yazmışsınız

aynen hanimefendi senaristim ben dizi çekicem

Hala annenize anlatmadınız mı? Bence hata yapıyorsunuz, anlattığımda iyice çıkmaza girmekten korkuyorum demişsiniz de nişanlının ailesi yeterince çıkmaza sokmuş her şeyi, daha kötü ne olabilir? Annen olayı bilmeden onlar gelip konuşurken öğrenirse sana kızacak söylemediğin için.

Annene söyle de karşı tarafa kızarsa da kızsın, ailene söylemediğini öğrenirlerse seni ezebileceklerini düşünecekler ve eninde sonunda ilerde eşin olursa nişanlın ailesiyle iyi olacak, sen kinini devam ettirsen de seni barışmaya zorlayacak. Ailesi de senden yine anlayış bekleyecek, annesine o zaman bile demedi şimdi ne yapsak yine saklar diyerek seni ablukaya alacaklar hepsi birlikte. Annene anlat biran önce.

dogru soyluyosunuz anneme anlatmam gerek

boyle bir neden ? babasi oglunun yaninda benim 2 dakikada rahmetli babamdan basladi aileme kadar laf soyledi sizce dogru bir davranis mi nisanlim babasina birsey yapmadi o sinirlenip masaya vurunca babasida ona saldirdi saygisiz diye
Sizi alıp kapıdan çıkıp gidebilirdi
İlla babayla yumruk yumruğa girilmelimiydi
Sen haklısında tepki bu mu olmalı diyorum
Ayrıca görümcenize babasına kötü bir şey söyledi o konuma gelindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…