ben annemle yasiyorum ama bu durumu annemle paylasirsam ortalik daha mi cok karisir diye korkuyorumsizin anneniz nerede?
ben annemle yasiyorum ama bu durumu annemle paylasirsam ortalik daha mi cok karisir diye korkuyorum
Beni anlayabildiginiz cok tesekkur ederim resmen bana namussuz muamelesi yaptilar nisanlimin yaninda oda bunu kaldiramadi ben cok ileri goruslu bi ailede yetistim ama nisanlimin ailesi boyle degil malesef ama bana ben seni istemiyorum bize boyle seyler ters onay vermiyorum demesini kaldiramadim beni ailemden yalvar yakar istediler simdi neden boyle oldu veya ben bu laflari duyacak ne yaptimBen nişanlıykende kaynanam rahatsız olurdu bize gelip gitmesine ki gündüz gelirdi annem evde olurdu.Kendi kızı 2 seneden fazla nişanlı kalmış 3 sene sevgililik dönemi varmış toplam beş sene yani onda sorun yokken biz 3,5 ay nişanlı kaldık adı koyulduğu halde rahatsız oldu komşular laf etmez mi dedi.Bazı aileler böyle kendi gözündeki kiri görmez ona buna laf eder.Nişanlına destek ol ama ailesiyle helalleşmesini söyle bu yönde konuş aksi durumda emin ol kar etmezsin gün gelir onları seçer sen ortada kalırsın Allah korkusun.Umarım mutlu olursunuz böyle birbirini dolduran insanlardan uzak durmak en sağlıklısı...
benim ailem ve nisanlimin ailesi istanbulda yasiyor onlar karadenizli biz izmirliyiz ama ben annemle istanbulda yasiyorumhayır şehir olarak sordum. nişanlınız izmire gidelim demiş ya. annenizde karadenizde mi sizinle?
gorumcem 25 yasinda bir kiz ama cok normal bi insan degil biraz cocuk zekasina sahip cok garip bir kiz bunu ben degil nisanlimin annesi ve babasida soyluyorKaradenizli deyince deli damarı tutacak diye bekleyip okudum konuyu, tutmuş gerçekten.
Ne diyeyim ki, öyleler yani.
Onlara ters size göre ‘daha akşam 10’ dediğiniz saat, onlar için gece yarısı falan filan.
Ama nişanlınıza destek olun, sizin için resti çekmiş ve ezdirmemiş.
Muhtemelen görümceniz de onun evinde aile bireyi gibi takılmanıza sinirlenmiştir.
Sonuç olarak haklısınız, el ele verin yeni hayat kurun.
nisannlımla 7 senedir birlikteyiz nişanlanalı henüz 5 ay oldu nisanlim karadenizli ben ise izmirliyim gorumcem cok degisik ve garip bir insan zekasinda sikinti oldugunu dusunuyorum nisanlimlarin ailecek islettikleri bir restoran var ve restoranin ust katinda evleri var bende bugun onlara gittim evde nisanlim gorumcem 3umuz vardik nisanlimla yemek yaptik gorumcemide davet ettik oda gelmedi daha sonra bize o bulasiklari yikayin diye bagirdi nisanlimda sinirlendi baya buyuk kavga ettiler biz daha sonra evden ciktik onlara ait olan restorana gittik nisanlimin annesi ve babasida ordaydi daha sonra kayinpederimin telefonu caldi arayan buyuk ihtimalle gorumcemdi bizi sikayet etti ne dedigini bilmiyorum daha sonra kayinpederim bizim yanimiza geldi nisanlima soylenmeye basladi ablan agliyor vs vs gibisinden sonra bana döndü ve dedi ki " kizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin ama boyle seyler bize ters ben sizin ilerinizi goremiyorum bu işede onay vermiyorum ayni eve giriyorsunuz ediyosunuz bunlar bize ters" dedi ve bu laflari ettiginde saat aksam 22.00di kaynanamda ordaydi ve hic birsey demedi daha sonra nisanlim hadi biz gidiyoruz dedi elimden tuttu ve babasina bir daha benim ne ölüme ne ölünüze size yaziklar olsun dedi tam restorandan cikarken masalari devirmeye basladi sinir krizi gecirdi o öyle yapinca babasida uzerine saldirdi yumruk yumruga girdiler sonra ayirdik arkamizdan bir daha sizi burda gormiyim diye bagirdi babasi nisanlim elimi sıkıca tuttu restorandan ciktik ben cok kotu oldum aglamaya basladim hersey benim yuzumden diye oda bana kimse sana laf edemez bu annem babam olsa bile dedi yarin hazirlan izmire gidiyoruz sen kendi akrabalarinin yaninda kalirsin bende basimin caresine bakarim dedi bu sehir bize dar bu saatten sonra dedi ne yapmaliyim lutfen akil verin nisanlimin ailesiyle bu gune kadar cok iyidik kaynanam beni kizindan ayirt etmezdi onlara hic bir saygisizlik yapmadim neden boyle oldu anlayamiyorum cok caresizim
cok tesekkur ederim ama babasiyla onu o an oyle gorunce hemde benim yuzumden cok uzuldum keske ailesi bize destek verselerdi ben asla bir saygisizlik yapmadim onlara ve cok uzgunum kendimi aileyi yikmis gibi hissediyorum kim bilir arkamdan neler konusuyolardir herseyin benim yuzumden oldugunu dusunuyolardir yillardir iyi gelin olmak isterken kotu gelin oldum.Kizlar siz ne ariyorsunuz ben anlamiyorum. Gercekten bazen erkekleri biz cildirtiyoruz ne istedigimiz belli degil. Cocuk o an nisanlisini savunmasa vay savunmadi ana i babaci dersiniz ama savununcada vay niye savundu cok fevri oluyor. Cocuga helal olsun yapmasi gerekeni yapmis bende bir gorumceyim ama asla gelinimize boyle davranmadim davranmamda. Abimle arasi bozulsa ben varacak degilim onlar mutluusa bizde mutluyuz. Tabi babaya el kalkmaz o ayri mesele ama cocuk yapmasi gerekeni yapmis bu devirde cok az bence helal olsun
Evet canım bu namussuz demenin kibar şekli yoksa kim kiminle kimene hangi saatte görüşürse görüşsün.Nişanlın ailesini bilmiyor mu sanki seni götürmüş resmen kızları için seni harcamak istemişler.Bende de var böyle bir görümce ama abisine etki edemiyor ancak anne babasına hiç işim yok onunla insan gibi selam sabahımız olsun istedim onca yaptığı şeyi unutup kardeş gibi olursak görüşürüz dedi dedim keyfinbilir güle güle o zaman.Biricik kızlarını üzdün yaptığın bu sanki sen sahipsizsin insan değilsin bir onların kızı değerli boşver sana verildiği kadar değer ver başka türlüsüne lüzum yok...Beni anlayabildiginiz cok tesekkur ederim resmen bana namussuz muamelesi yaptilar nisanlimin yaninda oda bunu kaldiramadi ben cok ileri goruslu bi ailede yetistim ama nisanlimin ailesi boyle degil malesef ama bana ben seni istemiyorum bize boyle seyler ters onay vermiyorum demesini kaldiramadim beni ailemden yalvar yakar istediler simdi neden boyle oldu veya ben bu laflari duyacak ne yaptim
gorumcem 25 yasinda bir kiz ama cok normal bi insan degil biraz cocuk zekasina sahip cok garip bir kiz bunu ben degil nisanlimin annesi ve babasida soyluyor
E tabi siz musmutlu yemekler yaptınız, yediniz falan, o bir kenarda hasetle izledi ve bulaşık yani pislikler ona kalınca hıncını aldı.gorumcem 25 yasinda bir kiz ama cok normal bi insan degil biraz cocuk zekasina sahip cok garip bir kiz bunu ben degil nisanlimin annesi ve babasida soyluyor
Canim sdnin sucun yok ortaligi karistiran gorumcen. Sen degil o ceksin vicdan azabini. Ne diyorum benimde abim nisanli ama biz hic gelinimize kalk sunu yap bunu yap demiyoruz. Ulan ben mi skntiliym bilmiorm aksine gelinimize bi laf soylerken bile 2 kere dusunuyormki bana kirilip belki acisini abimden cikarir diye. Adim kotu gorumceye cikmasin diye. Bu insanlar neden kotu anlamiyorum seninle abisinin arasini bozup kendiki varacakmis abisine ? Yaptigi cocukluk coddencok tesekkur ederim ama babasiyla onu o an oyle gorunce hemde benim yuzumden cok uzuldum keske ailesi bize destek verselerdi ben asla bir saygisizlik yapmadim onlara ve cok uzgunum kendimi aileyi yikmis gibi hissediyorum kim bilir arkamdan neler konusuyolardir herseyin benim yuzumden oldugunu dusunuyolardir yillardir iyi gelin olmak isterken kotu gelin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?