Evet seni savunmasi iyi ama şu olaydan masa devirmeler, babayla yumruklaşmalar normal insan haraketleri degil.
Emin ol o ailesiyle barişacak, gorusecek belki simdi belki evlendikten sonra orasini bilemem...
Sonucta sen de gorusmek zorunda kalacaksin zaman zaman ayni ortamlara illa girilecek. Benim yengem kuzenimin eşine imayla o*rspu bile demisti. Simdi altli ustlu oturup yuzyuze bakiyorlar.
Baska bir kuzenimin kaynanasi da evlenmeden once kuzenime binbir hakaret etti, kocasi nikaha bile cagirmadi anasini babasini ama simdi gorusuyorlar gayet hala kaynanasi sevmez kuzenimi.
Ben de kv kp ile saglam tartismistim. Kv ve kpin rahatsiz oldugum hareketlerinden bahsediyordum onlara ve birden bana susup gitmemi filan soylemislerdi bagira bagira ve eşim daha cok bagirip onlari susturmustu, benden ozur filan dilediler sonra esim bikac ay selam sabahi bile kesti ama suan 5 yillik evliyiz ve ayda 1-2 kere bikac saatligine gorusuyoruz neticede...
Ben gorusmeye de bilirdim esim zorlamiyor aman iyi olmuyor evlilikte boyle seyler.
Ama gorumcemin biriyle asla gorusmuyorum o ayri.
Bence iyi dusun. Simdi elini tuttup
gider ama ailesini bunun icin silmeyecek donup dolasip o insanlarla muhattap olacaksin. İlerde de seni savunacak mi???