Nişanlım ailesi

ben annemi nasil sevdiysem kaynanamida o sekilde sevdim ama kayinpederime hic bi zaman isinamadim baba bile diyemedim bu buyuk ihtimalle benim baba eksikligimden oluyor onu asla affedemem ben onun kizi yasindayim ve hic bir kiz bu laflari hak etmez anneme anlatmalimiyim bilmiyorum

Görümcek karıştırmış ortalığı bence ilk onu çözün belkide abarttı iftira attı size kaynpeder ondn dellendi böyle..

bilmiyorum anlam veremiyorum asla babasi bana bu gune kadar hic boyle birsey demedi ogluyla defalarca ayrildik beni aradi baristirmak icin konustu simdi gelmis bana bizim aileye ters ailen bu saatte disarda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin diyor ben onay vermiyorum siz napiyosaniz yapin diyo

O değil de görümcenin tek lafıyla karışmış ortalık

benim ailem ve nisanlimin ailesi istanbulda yasiyor onlar karadenizli biz izmirliyiz ama ben annemle istanbulda yasiyorum

anladım. izmire falan gitmeyin. fevri hareket etmeyin.
kendinizide suçlamayın kp rin lafları çok terbiyesizce.
nişanlının babasını yumruklaması da tartman gereken bir konu.

Anlatın bence. Yarın bir gün yüzyüze gelmek zorunda kalırlarsa bilsin sana yapılanları

Abim 10 senelik evli bende 3 hala bile annemlere gelince yengeme iş bırakmam bir laf söylemem gerçekten böylelerini görünce garipsiyorum biz mi safız onlar mı fazla şeytan???

Aile de nişanlı da anormal. Evlenmekte kararlısın muhtemelen ama bugün babaya kalkan el yarın sana kalkacak haberin olsun.

asla ben onu cok seviyorum ama keske benim icin bu kadar ileri gitmeseydi babasiyla kavga etmeseydi ben yine onlarla konusmazdim ama boyle olmasaydi

Görümceciğiniz gayet nahoş şeyler söyleyip adamı delirtmiş işte.
Evli gibi yaşıyor bunlar baba adımızı çıkaracaklar dediği an, bir karadenizli namus bekçisi kesiliverir birden ve öyle de olmuş.
Siz nişanlınıza destek ve yardımcı olun.
Hiçbir barışma girişiminde bulunmayın ve etkilemeyin, iyilik meleğine dönüşmeyin.
Size çok büyük hakaret ve ayıp etmişler ‘ama nişanlım ailesiyle küstü’ vicdanınız bırakın onlar yapsın, siz el ele yolunuza bakın.

Nişanlınız tavri hoş olmamış, yani evet elini çıktı sana sahip çıktı , masa devirmeye ne gerek vardı? Şöyle düşünüyorum, ablası dediniz. Abla 25 yaşındaysa, nişanlınız daha küçük, erkeklerde geç olgunlaşıyor zaten.. Şimdi sinirlenip bsnasına el kaldıran , yarın size de kaldırabilirç düşündürücü bu durum. Geçmiş olsun

asla ben onu cok seviyorum ama keske benim icin bu kadar ileri gitmeseydi babasiyla kavga etmeseydi ben yine onlarla konusmazdim ama boyle olmasaydi
Bak babasina el kaldrmasi fazla olmus ama gonlunu alir ortalik duzelince. Sen durusunu bozma esinin arkasnda ol. Bence esin dogru olani yapmis babasina el kaldirmasi haric. Esin o tavri o an gostermesi gorumcen kayinpederin fln kim bilir daha neler edeceklerdi. Simdi en azndan sana karsi konusurlarken iki kere dusunurler.

Yok kız safız saf valla yani benim yengemle ne derdim olabilir ki...
Sağlıklı hiçbir bireyde olmamalı.
Benim iki görümcem var biri sağlıklı biri sağlıksız:))
Kendi kendine yetebilen, başkalarının mutluluğuyla coşabilen, içinde haset yerine iyilik barındıran ve erkek kardeşin sadece kardeş olduğunu, hayatındaki eksik erkek profili yerine asla konamayacak biri olduğunu bilen her görümce sağlıklıdır:)

Bence biz cok polyannayiz
haklisiniz peki sizce bu durumu annemle paylasmali miyim

Ben olsam paylasirdim. Ama karismamasi icin once uyaririm. Cunku bu nisanlimin aile problemi. Annemi asar yani bu konu . En azndan annende bilsin ona gore muamele yapsin bence.

Ben olsam paylasirdim. Ama karismamasi icin once uyaririm. Cunku bu nisanlimin aile problemi. Annemi asar yani bu konu . En azndan annende bilsin ona gore muamele yapsin bence.
annemde bana edilen bu laflari yutacak bir kadin degil iste ondan korkuyorum

Cok fazla detay vermeden anlat sende. Yuzeysel. Boyle boyle konu var diyd

Aynen katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…