O ortama gelip eski sevgiliye kafa atan adam size nasıl izin verdi ki çok çelişkili
Ben astrolojiye çok inanırım dediginiz dogru olabilir ne zmaan bitiyo bu durum
Kıskanması gereken bi şey yok ki ama ben onu seviyorum sadece. Eski sevgilimin de kötü bi niyeti yok gibi geliyor bana her ne kadar ondan çok emin olamasam da
Bir hatın yapınca ne demeliyiz sen düşün derken kadınlara daha agır bi tepki mi verilmeli?İnsan eski sevgilisiyle nasıl görüşür. Burada erkekler eski sevgisine bakınca, demediğimiz laf kalmıyor bir hatun yapınca neler demeliyiz artık sen düşün
Nişanlın çok iyi bir insan ki seni kıramamış üzülmeni istememiş ve izin vermiş. Sonra da lan ben ne yaptım diyip cıldırıp kavga etmiş.
Bence eskileri kurcalayarak sen hata yapmışsın.
Ben eski sevgilim ismimi ağzıma alınca kocam kızarıp bozarıyor düşün senin ki buluşmana izin vermiş olağanüstü bir durum bu
Bence ilk adımı sen atmalısın
Kötü bir niyeti olmadığı için mi evleneceğin adam bu diyor sizi soğutmaya çalışıyor, siz haksızsınız bir sürü evlilik eski sevgili yüzünden bitme noktasına geliyor, nişanlı insansınız merak edecek eski sevgiliniz mi kaldı..Kıskanması gereken bi şey yok ki ama ben onu seviyorum sadece. Eski sevgilimin de kötü bi niyeti yok gibi geliyor bana her ne kadar ondan çok emin olamasam da
Kaliteli ilişki bu değildir, ayrılırsın herşey biter belki bir daha hiç görmesen bile iyi olmasını dilersin, bir mutluluk haberini aldığında sevinirsin. Budur kaliteli ilişki, buluşalım konuşalım değil.Bence her şeye ragmen dost kalabilmek bir ilişkinin kalitesini gösterir. Ben yaşanan yaşandı düzeyli bir arkadaşlıgımız olabilir diye düşündüm. Bir ilişki bitti diye her şeyi koparıp atmalı mıyız
Bir hatın yapınca ne demeliyiz sen düşün derken kadınlara daha agır bi tepki mi verilmeli?
Bence bu normal birşey değil ama. Sen içinde kötü bir niyet olmadığı için böyle düşünüyor olabilirsin ama kendini onun yerine koy. Nisanlim bana böyle birşey talep etse çok çok sinir olurdum herhalde. Rahatsız edici birseyZamanında ne kadar şey yaşanmış olursa olsun geride kaldı sonuçta izin vermesi bu kadar büyütülecek bi şey olmamalı. Kendince çok ödün verdigini düşündü galiba kafa atmayı kendince haklı buldu. Bilemiyorum benim sevdigim insan nasıl böyle bi tepki verir. Konduramıyorum
Gaza geldim şimdi eşime mesaj atıcam hayatımda ufacık bir iz bırakan eski sevgilimi merak ediyorum buluşcaz diye. Sonucu yazarım kızlar 2 saat içinde cevap gelmezse polise haber verin
Saçma.... nişanlısın ve eski sevgiliyle buluşuyorsun ve nişanlı buna ses etmiyo . Bu ne genişlik maşallah. Bence o kafayı size atmalıydııııı!!!!
Ne alakası var hanfendi. Ben kadındaki hatayı vurguluyorum. Geçip bana akıl vermeyin .Ne kadar ayıp şu yazdığınız ya.
Ne kadar hatalı da olsa kadına şiddeti hoş görmemek gerekiyor. Siz resmen oh hak etmişsin diyen yüzyıl öncesinin cahil teyzeleri gibi yazmışsınız.
Çok rahatsız olduğun, katlanamayacağım bir şeyse ayrılırsın illa şiddet uygulamak gerekmiyor.
Dağ kanunlarıyla mı yaşıyoruz herkes sinirlenince birbirine kafa atsın?
Adamın eski sevgiliye bile kafa atmaması gerekirken siz bir de kadına da kafa attırıyorsunuz.
Bu zihniyet besliyor işte bu şiddet eğilimli maço erkekleri..
Ne alakası var hanfendi. Ben kadındaki hatayı vurguluyorum. Geçip bana akıl vermeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?