Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

kusura bakmayın ama bu konu gerçek olamayacak kadar anlamsız. siz kaç yaşındasınız kuzum? hala bir gelse her şey düzelecek falan diyorsunuz. yaşadığı acıları ona hissettirmek falan demişsinizde, bu tarz durumlardan acı çekecek zihniyette/olgunlukta/karakterde bir adam zaten bunları yaşatmazdı size ve ailenize. çok güzel bir kadın olarak çıkmanızın anlamı nedir, neden kendinizi metalaştırıyorsunuz? güzellikle mi karar verecek ne kaybettiğine?

bırakın bu olayı ardınızda, acınızıda bu kadar ajite etmeden yaşayın ve bitirin içinizde. ailenizle güzelce konuşup bu konuyu bitirdiğinizi söyleyin, bir ihtimal aklınızın onda olduğunu düşündüklerinden sizi evlendirmek istiyor olabilirler. vazgeçtiğinizi anlarlarsa baskı yapmayı bırakabilirler.

Benim arkadaşın kocası da 5 yıllık evlilik, 6 aylık bebeği bırakıp ortadan kayboldu.. Bulgaristan da olduğunu sanıyorlar 9 yıldır ortada yok.. Adam kaybolduktan sonra ailesi biz de bilmiyoruz demiş ama yalan tabi ki.. Tefecilerden borç almış, insanları dolandırmış ve işin içinden çıkamayınca kaybolmuş ortadan. Sizin işte biraz ona benziyor.. Anneyle nişanlı arasında kalmak değil başka şeyler var bence

Valla biz karar vermeden 2 sene önce beraberdik nişanda tanışmadık ama çok üzüldüm gerçekten şükretmeliyim

Ben arkadaşımın eşiyle nisanlandiktan sonra tanıştım demek istedim . Ve hepimiz onay verdik enisteye. (Adı batsın).onlar çok daha önceden beraberdi tabi .. tanıştılar konuştular nisanlandilar ve evlendiler. arkadasimin gözünün içine bakıyordu o kadar çok seviyor sandık, adam sandık ne bilelim . kızın ailesi damadina bir hürmet bir hürmet.. diğer damatları geçti gözlerinde. düğünden tam 1,5 ay sonra kayboldu kocasi. ilk duyduğumuzda trafik kazası falan sandık .. kız pencerelerde bekledi. bir gece öncesi nasil kızın gözünü boyamış iyice. aşkım canım koklayıp sabah ise gitmiş güya. ama işten ayrılalı 2 hafta olmuş aslında. velhasıl kelam olmaz olmaz deme. insanın başına neler geliyor. sen haline şükret ya seni evinde bırakıp gitseydi .. ailende sende işte o zaman perişan olurdunuz. bosanmakta dert üstelik. adamı bulamadan bosanamiyorsun, yüzünü görmek istemediği adam için gazeteye kayıp ilanı bile verdiler mecburiyetten. 1,5 ay evli kaldi 2 sene sonra bosanabildi. arkadaşım Allah yardımcın olsun. sen artık bu adamı sakın düşünme.

Son düzenleme:
Her insan bir değil unutana kadar hatrlıycam malesef ve olana kadar dua edip uğraşıcam Takdir-i ilahiye kaldı gerisi Allah büyük ama anlattığın durumada çok üzüldüm Allah herkese yardm etsin gönlüne göre versin herkesin

İşte bilmiyorum hiç Bna hiç bi şey söylemiyorlar mesela o Ada'm istemese kaçmaz ki Derki Bn istemiyorum evlenmiycem seni sevmiyorum diyebilirdi ki habersiz kaçıp gitmesi neden

Suansu anlattiklariniz baslari ayni benim erkek arkadasim . Sonunu okuyunca icim ulperdi. Cok garip bi durum gercekten umarjm haber alirsiniz . Ailesi arayis icine girmedimi yani ogullari yok oldu sknucts birden.

Ailesinin haberi vardir ve anlasmislardir. Sizi sevmistir ama evlenecek kadar degildir. Bunu yuzunuze soyleyecek kadar cesaret sahibi bile degildir. Siz beni cok seviyordu varsayiminda bulunuyorsunuz ki belki dogruydu bu soyldiginiz. Sonuca baktigimizda dugunden 1 hafta once terkedildiniz ve bir daha haber alamadiniz. Varsayimlarla kalbinizi hirpalamayin ve aksi ispat olana kadar gercekle yuzlesin. Kendinize bu kotulugu yapmayin. Ozlemeniz cok dogal uzuntunuz de oyle. Acinizi yasayin. Fakat artik onu hayatinizdan (kalbinizden) cikarin. Bir anda olmaz belki ama zamanla olur. Gercegi kabullenin.

Tabiki öyledir ama işte onunla istiyorum çnkü ondan Bna çok iyi eşte olurdu baba da ama Bnm hatalarım oldu ve o onu sıkmalarıma dayanamadı herkes yapma kızım sıkma dıyodu Bn hep sıkıyodum

Şu yazdıklarınıza gerçekten çok üzüldüm. Üzerinizde resmen aile, toplum baskısı var. Adam düğüne bir hafta kala sizi yüzüstü bırakıp kaçıyor ve siz kaçmasının sorumlusunu kendiniz olarak görüyorsunuz çünkü buna sebep olan da aileniz, çevreniz.

Kendinizi suçlamaktan lütfen vazgeçin artık, şayet sizin sıkmalarınız onu rahatsız ediyorsa "Ben istemiyorum, ayrılalım" der konuşarak ayrılırdı; kaçarak, ortalardan kaybolarak, düğüne bir hafta kala sizi zor durumda çaresizce bırakarak değil.

Ailen mi öldü kolun mu koptu evin mi yandı çocuğun kanser mi oldu dünyada bir sürü acı varken bi erkeğin arkasından öldüm bittim haline gelmeyin hayat yeniden ve yeniden başlar herkes için her gün sen değerlisin o yokken de vardın yine varsın dçnerse döner dönmezse hayatına devam et

Evi barkı ailesi yok mu bunun.Araştırmadınız mı nerde diye

Suansu anlattiklariniz baslari ayni benim erkek arkadasim . Sonunu okuyunca icim ulperdi. Cok garip bi durum gercekten umarjm haber alirsiniz . Ailesi arayis icine girmedimi yani ogullari yok oldu sknucts birden.
Nasıl yani benim erkek arkadasım derken Can'ım

Ama peki neden kaçtı benim aklım bunu almıyor neden istemiyorsa söyleyebilirdi öyle bir adamdı çünkü her şeyi söylerdi Hiç bi şey saklamazdı niye Böyle yaptı bilmiyorum

Ailesi beni onun gitmesinde suçlu bulduğu için bana hiç bi şey anlatmıyolar konuşmuyorlar bile belki çocuğu bile doşduruyolar kız senden vazgeçti gibisinden
Simdide buna mi inaniyosun

Yok yok bence sen sakasin. Peki o erkegin akil fikir zeka gibi piriltilari yok muydu? 'Ailem boyle dedi demekki boyle' gibi dosdogru bir dusunceye mi sahip?

Simdide buna mi inaniyosun

Yok yok bence sen sakasin. Peki o erkegin akil fikir zeka gibi piriltilari yok muydu? 'Ailem boyle dedi demekki boyle' gibi dosdogru bir dusunceye mi sahip?
Siz konuyu tam anlamıyorsunuz bu çok belli oldu boşver sen düşün böyle senin gibilerede saygı göstermek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…