- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
Ya inşallah gelmemiştir ama gelse İllaki duyulurdu yani ailesi gayet Mutlu yani öyle duydum haberleri vardır illaBen neden başına birşey gelmiş olabileceğini düşünüyorum. .
Keşke her şey bu kadar sözlerle kolay olsa ailem bni kapının önüne bile çıkarmıyor amcamlar bni başkasına zorla vermeyi düşünüyo her gün evdeyım çıkamıyorum ve bunun hesabını yaşadığım acıları ona hıssettrmeden ölmek istemiyorum onu bulmak istyrum karşısına çok güzel bi kadın olarak çıkmak istyrum kaybettiğini görmesini istyrum
Arkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
Valla biz karar vermeden 2 sene önce beraberdik nişanda tanışmadık ama çok üzüldüm gerçekten şükretmeliyim
Her insan bir değil unutana kadar hatrlıycam malesef ve olana kadar dua edip uğraşıcam Takdir-i ilahiye kaldı gerisi Allah büyük ama anlattığın durumada çok üzüldüm Allah herkese yardm etsin gönlüne göre versin herkesinBen arkadaşımın eşiyle nisanlandiktan sonra tanıştım demek istedim . Ve hepimiz onay verdik enisteye. (Adı batsın).onlar çok daha önceden beraberdi tabi .. tanıştılar konuştular nisanlandilar ve evlendiler. arkadasimin gözünün içine bakıyordu o kadar çok seviyor sandık, adam sandık ne bilelim . kızın ailesi damadina bir hürmet bir hürmet.. diğer damatları geçti gözlerinde. düğünden tam 1,5 ay sonra kayboldu kocasi. ilk duyduğumuzda trafik kazası falan sandık .. kız pencerelerde bekledi. bir gece öncesi nasil kızın gözünü boyamış iyice. aşkım canım koklayıp sabah ise gitmiş güya. ama işten ayrılalı 2 hafta olmuş aslında. velhasıl kelam olmaz olmaz deme. insanın başına neler geliyor. sen haline şükret ya seni evinde bırakıp gitseydi .. ailende sende işte o zaman perişan olurdunuz. bosanmakta dert üstelik. adamı bulamadan bosanamiyorsun, yüzünü görmek istemediği adam için gazeteye kayıp ilanı bile verdiler mecburiyetten. 1,5 ay evli kaldi 2 sene sonra bosanabildi. arkadaşım Allah yardımcın olsun. sen artık bu adamı sakın düşünme.
İşte bilmiyorum hiç Bna hiç bi şey söylemiyorlar mesela o Ada'm istemese kaçmaz ki Derki Bn istemiyorum evlenmiycem seni sevmiyorum diyebilirdi ki habersiz kaçıp gitmesi nedenBenim arkadaşın kocası da 5 yıllık evlilik, 6 aylık bebeği bırakıp ortadan kayboldu.. Bulgaristan da olduğunu sanıyorlar 9 yıldır ortada yok.. Adam kaybolduktan sonra ailesi biz de bilmiyoruz demiş ama yalan tabi ki.. Tefecilerden borç almış, insanları dolandırmış ve işin içinden çıkamayınca kaybolmuş ortadan. Sizin işte biraz ona benziyor.. Anneyle nişanlı arasında kalmak değil başka şeyler var bence
acıklama yapmamıs kendını sogutmak ıstıyo demek.bıraz sevdıyse mutlaka doner.İnsan unutmuyo ki içimde hep gelcekmiş hissi var ama elde değil işte
İnşallah döner inşallah dua edin bol bol nolur kardeşimacıklama yapmamıs kendını sogutmak ıstıyo demek.bıraz sevdıyse mutlaka doner.
Suansu anlattiklariniz baslari ayni benim erkek arkadasim . Sonunu okuyunca icim ulperdi. Cok garip bi durum gercekten umarjm haber alirsiniz . Ailesi arayis icine girmedimi yani ogullari yok oldu sknucts birden.Arkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
Tabiki öyledir ama işte onunla istiyorum çnkü ondan Bna çok iyi eşte olurdu baba da ama Bnm hatalarım oldu ve o onu sıkmalarıma dayanamadı herkes yapma kızım sıkma dıyodu Bn hep sıkıyodum
Keşke her şey bu kadar sözlerle kolay olsa ailem bni kapının önüne bile çıkarmıyor amcamlar bni başkasına zorla vermeyi düşünüyo her gün evdeyım çıkamıyorum ve bunun hesabını yaşadığım acıları ona hıssettrmeden ölmek istemiyorum onu bulmak istyrum karşısına çok güzel bi kadın olarak çıkmak istyrum kaybettiğini görmesini istyrum
Ailen mi öldü kolun mu koptu evin mi yandı çocuğun kanser mi oldu dünyada bir sürü acı varken bi erkeğin arkasından öldüm bittim haline gelmeyin hayat yeniden ve yeniden başlar herkes için her gün sen değerlisin o yokken de vardın yine varsın dçnerse döner dönmezse hayatına devam etArkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
Evi barkı ailesi yok mu bunun.Araştırmadınız mı nerde diyeArkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
Nasıl yani benim erkek arkadasım derken Can'ımSuansu anlattiklariniz baslari ayni benim erkek arkadasim . Sonunu okuyunca icim ulperdi. Cok garip bi durum gercekten umarjm haber alirsiniz . Ailesi arayis icine girmedimi yani ogullari yok oldu sknucts birden.
Ailesi beni onun gitmesinde suçlu bulduğu için bana hiç bi şey anlatmıyolar konuşmuyorlar bile belki çocuğu bile doşduruyolar kız senden vazgeçti gibisindenEvi barkı ailesi yok mu bunun.Araştırmadınız mı nerde diye
Ama peki neden kaçtı benim aklım bunu almıyor neden istemiyorsa söyleyebilirdi öyle bir adamdı çünkü her şeyi söylerdi Hiç bi şey saklamazdı niye Böyle yaptı bilmiyorumŞu yazdıklarınıza gerçekten çok üzüldüm. Üzerinizde resmen aile, toplum baskısı var. Adam düğüne bir hafta kala sizi yüzüstü bırakıp kaçıyor ve siz kaçmasının sorumlusunu kendiniz olarak görüyorsunuz çünkü buna sebep olan da aileniz, çevreniz.
Kendinizi suçlamaktan lütfen vazgeçin artık, şayet sizin sıkmalarınız onu rahatsız ediyorsa "Ben istemiyorum, ayrılalım" der konuşarak ayrılırdı; kaçarak, ortalardan kaybolarak, düğüne bir hafta kala sizi zor durumda çaresizce bırakarak değil.
Araştırdm kndim kız başıma girmediğim yer kalmadı ama yok işte bekliyorum dua ediyorum bol bolEvi barkı ailesi yok mu bunun.Araştırmadınız mı nerde diye
Simdide buna mi inaniyosunAilesi beni onun gitmesinde suçlu bulduğu için bana hiç bi şey anlatmıyolar konuşmuyorlar bile belki çocuğu bile doşduruyolar kız senden vazgeçti gibisinden
Siz konuyu tam anlamıyorsunuz bu çok belli oldu boşver sen düşün böyle senin gibilerede saygı göstermek gerekSimdide buna mi inaniyosun
Yok yok bence sen sakasin. Peki o erkegin akil fikir zeka gibi piriltilari yok muydu? 'Ailem boyle dedi demekki boyle' gibi dosdogru bir dusunceye mi sahip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?