Böyle seni boğan,bunaltan,her fırsatta ayrılacağım diyen birini hiç ozlemezssin hiç merak etmezssin ,hatta ohh ne dersin,, dersini al yoluna devam et, bir sonraki iliskinde/evliliğinde kendini vazgeçilmez, karşındakini kölen sanma,,ayrıca 14/ 21 yaş eğitimine odaklanma.Ben acısında değilim ki ben hiç özlemez mi hiç merak etmez mi aramaz mı hiç
Bence tek annesi bunaltmamış cocupu. Sizinde katkınız olmuş. Nişanlınızın size söylediklerini duymuşsunuz ama anlamışsınuz. Oda enson ceketini almış gitmiş. Fakat benim aklıma yatmayan istifa edip, hat kapatması. Yani çekip gitmemiş. Planlayıp gitmiş.her masrafı o yaptı zaten maddi sıkıntıları vardı sonra bizim tartışmalarımız başladı zaten babası yok anneside sürekli Nasıl olcak Nasıl yetiştircez diyip çocuğun üstüne gidince bunaldığını düşünüyorum
Gece bni aradı konuştuk sabahı da gtti işte o gece tartşmştk o da geceden herhalde düşündü gttiBence tek annesi bunaltmamış cocupu. Sizinde katkınız olmuş. Nişanlınızın size söylediklerini duymuşsunuz ama anlamışsınuz. Oda enson ceketini almış gitmiş. Fakat benim aklıma yatmayan istifa edip, hat kapatması. Yani çekip gitmemiş. Planlayıp gitmiş.
Valla eminim ki o pişman özlüyoda ama işte lanet olsun ki çok gururlu bu yüzden her seyı yarım bırakıyor zaten ama çok acıyo şimdi bile rüyamda gördumAynisi annemin basina geldi. Evi tutulmus 2 sene nisanli kalmislar. Bigun ortadan yok olmus. Ananemler nisani atip annemi zorla evlendirmisler. Ve sonra adam karsisina cikmis o da evlenmis. Annem 20 yil ask acisi cekti. Babamdan yillar sonra bosandi. O adam tekrar karsisina cikti o da bosaniyor. Annemi de cok seviyor gercekten. Ama biraz gorusmeye basladilar yine terk edip durdu ortadan kayboldu.
Velhasili annem.simdi bosa giden yillarina yaniyor. Sevmesi yeterli degil yani guclu olup sahip cikmasi onemli. Sizi baskasina da vereblrler.nasil terk edip.gidebildi? Ya da siz can acisiyla yanls.bi karar.alip evlilik yapablrsnz. Bunlari goze alms olmasi gerek.
En bastan gormussunuz. Bi kere giden hep gideblr. Bosuna hayatinizi yakmayin arkasindan.
Bi hikaye okumustm aklma hep o gelir terk eden erkek duyunca. Bi bacagi yok. Sevdigi kizi kacirmis iki aile öldurmek icin pesinde. Tek bacakla kizla ordan oraya kacarak yasiyolar. Yani gercekten seven insan cozum bulur insan sevdigi tisortunden bile ayrilmak istemiyo sonucta.
Onun gucu yetmemis belli ki yuzunuze de cikmaya cesareti yok.
Anneminki yillar sonra anlatti evli kiz kardesi baska birine kacmis da pesinden gitmismis de. Sonraki terk etmelerinde de hep bi sorunu oluyodu.
Bizim derdimz oldugnda biz terk etmiyoruz. Ama onlar bu hakki kendinde goruyo.
Kedim var alisti bana ve hasta su an. Bana bulasma riski var. Kiyip da veremedim koynumda uyuyo. Vefa duydum. Tedavisine ugrasiyorum. Cunku sadece sevmiyorum deger de veriyorum.
Butun bunlari iyi dusun canim hic ask acisi moduna girme. Arabeske luzum yok. Bu iliski iki kisilikti. O ustunden yuku attiysa cefasini da cekmek sana dusmedi.
Keşke her şeye tank olsaydınız emin olun böyle konuşmazdınızBöyle seni boğan,bunaltan,her fırsatta ayrılacağım diyen birini hiç ozlemezssin hiç merak etmezssin ,hatta ohh ne dersin,, dersini al yoluna devam et, bir sonraki iliskinde/evliliğinde kendini vazgeçilmez, karşındakini kölen sanma,,ayrıca 14/ 21 yaş eğitimine odaklanma.
Renklendirmem için önce onunla konşmam gerek böyle Can'ım çok yanıyo Zaman gecmıyo sanki hiçilk aşk evlilikleri onaylamıyorum
sandigin kadarda sevmemis.
sende kendini bulmadan evlenmen
hatalarin devamidir
aşkı hayatın merkezine oturmamdan dolayı
renksiz bir hayatin var başka uğraslar bul
Bu kadar sulardan, üstüne gidersen onu yapma, bununla konuşma , ooooo bu ne bunalirda kacarda, ben olsam bende sırra kalem başarım,çünkü nefes almak istiyor insan, herşeyin bir dozu var, bu kadar kıskanmak kısıtlamak sevgi degilki ya kendine guvenmemisssn yada ona,ona guvenmiyorsan bırak bitsin zaten, hep böyle gardiyan roluylemi evli olacaktın ,zaten bu kadar üstüne gittiğin biri ya terkeder,ya aldatır,dönerse ne yapacaksın? Bu seferde nereye gittin?nerde kaldın?Kiminle kaldın?Sen beni nasıl böyle bıraktın? Bu sorular gelecek, madem bu kadar seviyordun hani öyle diyorsun ya o zaman çocuğun beynini niye böyle ...s........N , buda sana ders olsun, bir atasözü var derki, avucundaki hamuru bile çok sikarsan parmaklarının arasından cikar,
Evet ama bu sefer düzeldiğimi görurse belki gitmez olabilir miYanlış alıntıladınız sanırım konu sahibi ben değilim.
Haklısınız konu sahibi bunaltmış ama ben yinede habersiz çekip gitmeyi doğru bulmuyorum. Bugün bunu yapan evlenince de kapıyı çeker çıkar iki gün yok.
Evet ama bu sefer düzeldiğimi görurse belki gitmez olabilir mi
İşte Can'ım emin ol kötü biri değil zaten emin olmasam bazı şeylere kenara çekilir Allah'a havale ederdimSanmıyorum çünkü onda o olgunluk olsa sizinle konuşmayı seçebilirdi yine de karşınızdaki kişiyi tanıyan sizsiniz.
eninde sonunda o acıda geçecekRenklendirmem için önce onunla konşmam gerek böyle Can'ım çok yanıyo Zaman gecmıyo sanki hiç
Tabiki öyledir ama işte onunla istiyorum çnkü ondan Bna çok iyi eşte olurdu baba da ama Bnm hatalarım oldu ve o onu sıkmalarıma dayanamadı herkes yapma kızım sıkma dıyodu Bn hep sıkıyodumeninde sonunda o acıda geçecek
kafa dağitmak için arkadaşlar arasinda bulun aşk müziği dinleme olanlari kabüllen af etmeyi seç
ileri yaşta yapılan evlilik daha haýirlı olacak
Evet öyle ama polise ihbar ettiler gittim sordum hatta karakola ama yok çocuk Bn yine umutla yaşıyorum her günüm bi güm her şey düzelicek hissiyle geçiyor ve İllaki bi gün hayat bizi karşılaştıracak işte o Zaman Bnm en Mutlu günüm olucak onu gördüğüm için değil hesabını sormak için yaşadığım acıları anlatmak içinBöyle adamlara ifrit oluyorum düğüne 1 hafta var bir sırra kadem basayım demiş gitmiş. Yani size en güzel şey yolunuza devam etmek olur annesi biliyor olabilir nerede olduğunu polise gitmediyse şayet. Hayatınıza bakın çalışıyorsanız işe yoğunlaşın çalışmıyorsanız işe başlayın sakince bir hayat kurun kendinize olan olmuş nedeni niçini daha çok yara açar
Keşke her şey bu kadar sözlerle kolay olsa ailem bni kapının önüne bile çıkarmıyor amcamlar bni başkasına zorla vermeyi düşünüyo her gün evdeyım çıkamıyorum ve bunun hesabını yaşadığım acıları ona hıssettrmeden ölmek istemiyorum onu bulmak istyrum karşısına çok güzel bi kadın olarak çıkmak istyrum kaybettiğini görmesini istyrumadam sorumsuz, bencil ve son derece gaddarca davranmış, bir yetişkin olmanın gereklerini yerine getirmemiş, sorumluluklardan kaçmayı seçmiş. olgun bir birey gibi bir konuşma, açıklama dahi yapmayı becerememiş. eşyalar alınmış, ev tutulmuş ama paşam ortadan kaybolabilecek kadar saygısız ve sevgisiz. öncesinde sizin için ağlamış vesaire olabilir ama işten istifa edip, ortadan kaybolup, sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmak falan öyle bir gecede alınabilecek kararlar değil. öyle pat diyede uygulanmaz bu kararlar. bu adam bunları "planlamış". bu derece kötücül olabilmiş yani. daha siz hala döner mi, bende çok sıktım, şöyle özlüyorum böyle sesine hasret kaldım falan diye kendini suçluyorsunuz. gerçekten merak ediyorum, dönerse ne yapacaksınız? ondan iyi bir eş ve baba olurdu dediğiniz adam, bunları yapabilen adam mı? nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuzda gerçeklikten bu kadar kopuksunuz? bence bir an önce kendinizi toplayın ve sizi bu duruma düşüren biri için umut beslemeyi kesin, kendi yolunuzu çizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?