- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
Umarım öyle olsun okadar mutlu ol o kadar mutlu ol ki mutluluğuna ara verme oda uzaktan izlesin hesap sormadı vs diye sürünsün çok sinir oldum umarım kolay atlatırsın ama kendin için geleceğin için bir an evvet hayata karışmaya bakEvet öyle ama polise ihbar ettiler gittim sordum hatta karakola ama yok çocuk Bn yine umutla yaşıyorum her günüm bi güm her şey düzelicek hissiyle geçiyor ve İllaki bi gün hayat bizi karşılaştıracak işte o Zaman Bnm en Mutlu günüm olucak onu gördüğüm için değil hesabını sormak için yaşadığım acıları anlatmak için
İnşallah Can'ım benim ama işte ailem hiç bi şeye izin vermiyor okulumu bitirmeme dışarı çıkmama hiç bi şeye izin vermiyor hatta başka biriyle evlendirmeyi bile düşünüyorlarUmarım öyle olsun okadar mutlu ol o kadar mutlu ol ki mutluluğuna ara verme oda uzaktan izlesin hesap sormadı vs diye sürünsün çok sinir oldum umarım kolay atlatırsın ama kendin için geleceğin için bir an evvet hayata karışmaya bak
Ev hazir ,esyalar hazir ,nikah gunu alinmis ,ortada sebeb yok adam cekmis gitmis ,sizden kaynakli kusdur (aldatma ,hakaret,yalan vs )yok ise yaptiginiz masraf ve durumun abesliginden oturu maddi manevi tazminat hakkiniz var ,
Mahkemeye verin ,savcilik hangi delikteyse bulur cikarir ,
En azindan boyle beklemezsiniz ,
Sizi terkedip giden ,durustce karsina cikip ayrilalim diyemeyen ,adam olmayan birinden ne size koca ne cocugunuza baba olur ,
İyi niyetinizi suistimal etmis ,ortada birakmis gitmis ,malesef ne kadar cabuk kabullenirseniz o kadar iyi
Bakın siz bi bilseniz tanısanız emin olun bana Bekir döner dersiniz Ada'm gerçekten o kadar çok fedakarlık yaptı ki bana ben hep onu garanti olarak gördüm ve ona baskı yapınca gideceğini hiç düşünmedin ailesi biliyomu bilmiyomu bilmiyorum ama insan sevilmediği Zaman anlar bunu bu Ada'm bunaldı maddi sıkıntı vardı onun babası başında yok her şey üst üste gelince ne pskilojiye girdi Bnde anlamadımBu hikayede eksikler var.. Her sey mukemmel, ara sira ufak tartismalar var, seni cok seviyo, askindan agliyo ama pat diye ortadan kayboluyo.. Millet de "bekleme artik, donmez" diyo.. Adamin basina bisey gelmis olmasin? Ailesi filan hic bi sey yapmiyor mu? Bu ihtimal yoksa da zaten anlattigin gibi mukemmel bi adam ve mukemmel bi ilişki yokmuş ortada demek ki.. Biraz realist olun kendinizi kandırmayı bırakın, akli basinda bi sekilde dusunmeye çalışın..
Birden dönüp gelse kabul edip guvenip sonra da mutlu olabilecek misiniz?
Hakkında hayırlısı umarım mutlu yuvan olurİnşallah döner Can'ım ya Allah hayrlsıyla nasip etsin inşallah
İnşallah Can'ım benim inşallah gelirde tekrardan sıfırdan BaşlrzHakkında hayırlısı umarım mutlu yuvan olur
Ailenle sakince konuş ağlamadan kızmadan sinirlenmeden sana yardımcı olmalarını iste okul konusunda yeterince kararlı olduğunu görürlerse izin verirler. Evlilik konusunda da saçmalamasınlar yaniİnşallah Can'ım benim ama işte ailem hiç bi şeye izin vermiyor okulumu bitirmeme dışarı çıkmama hiç bi şeye izin vermiyor hatta başka biriyle evlendirmeyi bile düşünüyorlar
Ya konuşuyorum bi haftadır ama yok olmaz diyolar Bnde hangi derdime yanacağımı bilmiyorum Allah yardımcım olsun yemin ederim dayanamıyorum artkAilenle sakince konuş ağlamadan kızmadan sinirlenmeden sana yardımcı olmalarını iste okul konusunda yeterince kararlı olduğunu görürlerse izin verirler. Evlilik konusunda da saçmalamasınlar yani
Sabret sabrın sonu mutlaka selamet. Biraz daha zaman geçsin alışır onlarda mecburenYa konuşuyorum bi haftadır ama yok olmaz diyolar Bnde hangi derdime yanacağımı bilmiyorum Allah yardımcım olsun yemin ederim dayanamıyorum artk
Çok ozur dilerim ,yanlış alıntı yapmış olabilirim, yeniyim ondanYanlış alıntıladınız sanırım konu sahibi ben değilim.
Haklısınız konu sahibi bunaltmış ama ben yinede habersiz çekip gitmeyi doğru bulmuyorum. Bugün bunu yapan evlenince de kapıyı çeker çıkar iki gün yok.
Çok ozur dilerim ,yanlış alıntı yapmış olabilirim, yeniyim ondan
Bi gelse her şey düzelicek ne yapmaya çalışıyor onuda bilmiyormSabret sabrın sonu mutlaka selamet. Biraz daha zaman geçsin alışır onlarda mecburen
Tamam iste, harika bi iliski yokmus aranizda diyorum ben de..Bakın siz bi bilseniz tanısanız emin olun bana Bekir döner dersiniz Ada'm gerçekten o kadar çok fedakarlık yaptı ki bana ben hep onu garanti olarak gördüm ve ona baskı yapınca gideceğini hiç düşünmedin ailesi biliyomu bilmiyomu bilmiyorum ama insan sevilmediği Zaman anlar bunu bu Ada'm bunaldı maddi sıkıntı vardı onun babası başında yok her şey üst üste gelince ne pskilojiye girdi Bnde anlamadım
dönse de affetmeArkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
Bi gelse her şey düzelicek ne yapmaya çalışıyor onuda bilmiyorm
Valla biz karar vermeden 2 sene önce beraberdik nişanda tanışmadık ama çok üzüldüm gerçekten şükretmeliyimAllah'in sevgili kuluymussun ki evlenmeden kaçmış. benim çok yakın bir arkadaşım çok severek evlendi. Nisanlilarken tanıştı k esiyle, turnayi gözünden vurmussun dedik hepimiz. Arada tanışmalarına vesile olan tanıdıklar vardı. (Bu Kadıncağız üzüntüden kötü hastalığa yakalandı sonradan) 1,5 ay sonra kocası biranda kayboldu. ise gidiyorum diye çıktı karisini öpmüş koklamis eve dönmedi. kızcağız 3 gün pencerelerde kapılarda bekledi. evdeki altinlarida aldigini öğrenince ümidi kesti. eşyaların hepsi yepyeni. çeyizi yepyeni.. öylesine perişan oldu ki. Zar zor bosandilar sonunda. beterin beteri var.. Sen haline şükret ve Allah'tan hayirlisini iste ..
Komik değil.
Bi gelse mi
Gercekten seni ayakta pardon yatakta alkisliyorun
Gelir gelir bekle..
Hayırlısı artk kardeşdönse de affetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?