Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Umarım öyle olsun okadar mutlu ol o kadar mutlu ol ki mutluluğuna ara verme oda uzaktan izlesin hesap sormadı vs diye sürünsün çok sinir oldum umarım kolay atlatırsın ama kendin için geleceğin için bir an evvet hayata karışmaya bak

İnşallah Can'ım benim ama işte ailem hiç bi şeye izin vermiyor okulumu bitirmeme dışarı çıkmama hiç bi şeye izin vermiyor hatta başka biriyle evlendirmeyi bile düşünüyorlar

En mantıklı yorum

Bu hikayede eksikler var.. Her sey mukemmel, ara sira ufak tartismalar var, seni cok seviyo, askindan agliyo ama pat diye ortadan kayboluyo.. Millet de "bekleme artik, donmez" diyo.. Adamin basina bisey gelmis olmasin? Ailesi filan hic bi sey yapmiyor mu? Bu ihtimal yoksa da zaten anlattigin gibi mukemmel bi adam ve mukemmel bi ilişki yokmuş ortada demek ki.. Biraz realist olun kendinizi kandırmayı bırakın, akli basinda bi sekilde dusunmeye çalışın..
Birden dönüp gelse kabul edip guvenip sonra da mutlu olabilecek misiniz?

Bakın siz bi bilseniz tanısanız emin olun bana Bekir döner dersiniz Ada'm gerçekten o kadar çok fedakarlık yaptı ki bana ben hep onu garanti olarak gördüm ve ona baskı yapınca gideceğini hiç düşünmedin ailesi biliyomu bilmiyomu bilmiyorum ama insan sevilmediği Zaman anlar bunu bu Ada'm bunaldı maddi sıkıntı vardı onun babası başında yok her şey üst üste gelince ne pskilojiye girdi Bnde anlamadım

İnşallah Can'ım benim ama işte ailem hiç bi şeye izin vermiyor okulumu bitirmeme dışarı çıkmama hiç bi şeye izin vermiyor hatta başka biriyle evlendirmeyi bile düşünüyorlar
Ailenle sakince konuş ağlamadan kızmadan sinirlenmeden sana yardımcı olmalarını iste okul konusunda yeterince kararlı olduğunu görürlerse izin verirler. Evlilik konusunda da saçmalamasınlar yani

Ailenle sakince konuş ağlamadan kızmadan sinirlenmeden sana yardımcı olmalarını iste okul konusunda yeterince kararlı olduğunu görürlerse izin verirler. Evlilik konusunda da saçmalamasınlar yani
Ya konuşuyorum bi haftadır ama yok olmaz diyolar Bnde hangi derdime yanacağımı bilmiyorum Allah yardımcım olsun yemin ederim dayanamıyorum artk

Çok ozur dilerim ,yanlış alıntı yapmış olabilirim, yeniyim ondan

Tamam iste, harika bi iliski yokmus aranizda diyorum ben de..

Allah'in sevgili kuluymussun ki evlenmeden kaçmış. benim çok yakın bir arkadaşım çok severek evlendi. Nisanlilarken tanıştı k esiyle, turnayi gözünden vurmussun dedik hepimiz. Arada tanışmalarına vesile olan tanıdıklar vardı. (Bu Kadıncağız üzüntüden kötü hastalığa yakalandı sonradan) 1,5 ay sonra kocası biranda kayboldu. ise gidiyorum diye çıktı karisini öpmüş koklamis eve dönmedi. kızcağız 3 gün pencerelerde kapılarda bekledi. evdeki altinlarida aldigini öğrenince ümidi kesti. eşyaların hepsi yepyeni. çeyizi yepyeni.. öylesine perişan oldu ki. Zar zor bosandilar sonunda. beterin beteri var.. Sen haline şükret ve Allah'tan hayirlisini iste ..

dönse de affetme

Valla biz karar vermeden 2 sene önce beraberdik nişanda tanışmadık ama çok üzüldüm gerçekten şükretmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…