- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
O çok imkansız çnkü hep yanındaydım hep göz onundeydık insanların sosyal medya da fotoğraflarımız nişan resimlerımuz her şey vardı telfnunu hep kontrol ederdım zaten ama o konuda guvenıyodım ona ama gerçekten bunaldı galiba
tam onu dicektim annesi özellik le bal gibi biliyorlar bence ... ne kadar çirkin bunlara gelin olma da zaten ...Adamın başına ya bişey geldi, ya da arkasına bakmadan kaçtı senden..bekleme daha..ailesi rahatsa zaten bil ki haberdarlar senden ailecek kurtulmuşlar. Seni rezil eden adamı daha ne merak ediyorsun kendi yoluna git boşver
Evet çok pişmanım o konudaMadem bu kadar seviyordunuz keske yanındayken değer verseydiniz. O da değer göremediği için bitirdi belki de.
Kimse durduk yere kaçmaz bazen Bn bile bunalıp dusunuyodum bunu sonra kndi kndime ne Dyo'm Bn ya diyodum o da bazen onu çok sıktığımda bak yapma Böyle Bn kaldramıyom üstüme çok gelıyosyn Bn senın eşin olucam Bna güven artk dıyoduÇok ilginç bir durum. Adam resmen sırra kadem basmış. Ayrılırım ayrılırım diye tehdit etmeniz de hiç hoş değil. Kimse kimsenin kölesi de değil. Onunla görüşme , buraya gitme , bunu yapma diye diye bunalttınız demek ki o da kaçtı. Annesi de yerini biliyor bence. Biliyor da size söylemiyor. Ama şöyle düşünün bugün giden yarın evlenseniz yine giderdi. Gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Çıkıp gelse bile bidaha nasıl güveneceksiniz ki , hadi siz güvendiniz aileniz nasıl güvenecek ? Unutmaya çalışın bence. Bir kere giden yine gider sıkışınca.
ailesi Bnden biliyo dıyolar ki çocukla tartştın Bnm çocuğum zaten sınırlı bi çocuk üstüne gitme dedık sana dedıler hiç aramamış onlarıda dedesi arayıp söyledı BnaAdamın başına ya bişey geldi, ya da arkasına bakmadan kaçtı senden..bekleme daha..ailesi rahatsa zaten bil ki haberdarlar senden ailecek kurtulmuşlar. Seni rezil eden adamı daha ne merak ediyorsun kendi yoluna git boşver
işte Bnde onu dıyorum ya çok garıp ve çok istekliydi evliliğe hatta her gün şükreden bi adamdı iyi ki seni tanımışım dıyoduBirde sabah eşyalar gelecek evde ol deyip ertesi gün ortadan kaybolması hiç akla mantığa uyuyor,anlatmadığınız eksik birşeyler mi var acaba ?
Şimdi istifa etmiş hattını iptal eden biri isteyerek gttı ama bu çocuk neden birden yaptı bunu haber verseydi hadi haber vermedi nereye gttyse arayıp Bn senı sevmiyorum yada istemiyorum o yüzden gttm peşimi Burak'ta dıyebilir si ama hiç ne aradı ne mesaj attıCanım başına bir iş gelmiş olmasın ,ailesi ne diyor hiçmi haberleri yok ,allah allah ne saçma iş ya,yoksa ailesi nerde olduğunu biliyor sizemi söylemiyor, bu işte bir iş var ama anlamadım,mesele dönmesi değilde akıbeti nedir bu çocuğun
haklısınız aynen pişman olup kalpten gelmeliHic bir sey yapamazsin. Firsatin olsada yapma sakin. Sana gelen pisman olup ders alip buyuyup gelsin. Gelecekse tabi.
Senin kendini hatirlatmaya kendini ozletmeye calisman senden uzaklastirir onu. Hem vicdani yuzunden degil kalbiyle gelsin. Zamana birak gelirse iyi degerlendir sevgi birlikte yasamak icin yeterli degil
Adam daha nasil belli etsin sevmediginiŞimdi istifa etmiş hattını iptal eden biri isteyerek gttı ama bu çocuk neden birden yaptı bunu haber verseydi hadi haber vermedi nereye gttyse arayıp Bn senı sevmiyorum yada istemiyorum o yüzden gttm peşimi Burak'ta dıyebilir si ama hiç ne aradı ne mesaj attı
Gelirse kabul edecek misiniz ? Yani mutlu olun isterim ama nasıl güveneceksiniz ki ? Acaba bugün mü gidecek , acaba yarın mı gidecek diye mutlu olamaz insan. İleride çocuk da düşüneceksiniz ve bu adama güvenip nasıl çocuk yapacaksınız ? Nerden tutsanız elinizde kalıyor. İyiki de gitmiş yani , gitmiş de siz de güvenilmez bi adam olduğunu gördünüz. Döner veya dönmez bilemem ama siz kabul eder misiniz etmez misiniz iyi düşünün. Yarın birgün kocam beni terkedip gitti diye konu açmayın buraya. Hayattaki en önemli şey güven.H
haklısınız aynen pişman olup kalpten gelmeli
Bana inandırıcı gelmedi evde oğulları kayıp ortalığı yıkmaları polisi ayağa kaldırmaları Laz'ımA
ailesi Bnden biliyo dıyolar ki çocukla tartştın Bnm çocuğum zaten sınırlı bi çocuk üstüne gitme dedık sana dedıler hiç aramamış onlarıda dedesi arayıp söyledı Bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?