• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve ailesi...

Krtl01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
5
0
1
Merhaba yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım ama ilk zamandan beri sorunlar devam ediyor. Ev sorunumuz. Nişanlım hep kendine göre bir yer evi istiyordu. Yaptırmaya karar verdi. Kabul ettim istediği için. Daha sonra işler farklı bir şekilde işledi. İki katlı bir ev yaptırdılar ve annesi gil bizde orada oturacağız dediler ve ben şok oldum. Daha sonra bizi unuttular görümcelerim annemi yeni gelen yapacağız anneme şunu alacağız şöyle yapacağız dediler hep. Nişanlım ile bu konular için hep kavga ettik ailesi 4-5 ayda bir geliyor. Kız tarafı gibi davranıyorlar. 2 yıldır nişanlıyız ve bizim kata hiç bir şey yapılmadı boyanmadı dahi ama kaynanam gilin evine a dan z ye herşey yapıldı alındı ve şimdi evlerine geçiyorlar ve biz evlenemiyoruz. Nişanlım ile hiç ilgilenmiyorlar hep bir bahaneler buluyorlar bu durum beni çok üzüyor. 2 yıldır nişanlıyız ve sıfırız hiç bişeyimiz yok. Hep kendilerini düşünüyorlar. O ev yüzünden çok sıkıntılar oldu ve nişanlım ile çok kavga ettik. Sonuç olarak evlendşkten sonra elimize geçenleri altınlar satıp kredi çekip ev alacağız. Çok bencil kaynanam. Çok ilgisiz. Bizim evlenmemiz için hiç bişey yapmıyor. Kendi gelin oluyormuş gibi kendine aldı yaptı umrunda değiliz.

Evlenmemiş olan her kıza bunu söylerim hep herşeyini kendi yapacak bir adamla evlen aileden birşey bekleme diye yaşadım gördüm yıllarca eşim para vermiş ailesine verdiği paranın çeyreğini harcamadılar bize hep böyle oluyor nadirdir doğru düzgün yapan elini vicdanına koyan hayırlısı olsun hakkınızda orada oturmamak en hayırlısı

Bencede sorun nişanlınızda resmen sizin planlarınız üzerine konmalarina izin vermiş eminim ki evlendikten sonrada aranızı bozmak için bir çok şey yaparlar üstelik alt katınızdalar

İki yıl çok uzun değil mi nişanlılık için :duduk:
Benim bir arkadaşım da bir yıldan fazla nişanlı kaldı. Annesi yok şunu yenileyelim yok masa sandalye alalım derken para birikimine izin vermedi bir türlü. Aldatma filan derken nişan bozuldu. O çalışsın siz çalışın bütün düğünleri ebeveynler yapmıyor. Kendiniz yapın.

Temelde sorun 2 yıl nişanlı kalmakta bence.
Evet 2 yıl nişanlı kaldık ama evlenmemiz içim hiç bişey yapılmadı ev yapılırken nişanlım bütün parasını eve döktü ve şimdi yapacak bişeyi yok mecbur kendi evlerini yapıyorlar hep. 2. Katın çıkılmasını hiç istemedi ama annesi gil çok ucuza yapacaklar kiraya verirsin falan diye aklına girdi sonrada böyle yaptılar

Ne yaparsanız yapın ama asla altlı üstlü oturmayin baska bir yerden ev alın nisanlinizi ikna Edip.

Allah askina herkesin evlenir evlenmez evi mi oldu ?
Kv ile zaten anlasamiyorsun birde ustune altli ustlu oturmak zorundasin sence evliligin sorunsuz olur mu ?
Ev alacak durumun yoksa cik kiraya ileride alirsin. Yada gir krediye kendin al. Esinin ailesinden nie bekliyorsun ?
Ben kv mi severim sayarim ama bana beles ustundeki daireyi verse oturmam. Huzurum daha onemli. Unutma ev ustune ev asla olmaz.

Merhaba yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım ama ilk zamandan beri sorunlar devam ediyor. Ev sorunumuz. Nişanlım hep kendine göre bir yer evi istiyordu. Yaptırmaya karar verdi. Kabul ettim istediği için. Daha sonra işler farklı bir şekilde işledi. İki katlı bir ev yaptırdılar ve annesi gil bizde orada oturacağız dediler ve ben şok oldum. Daha sonra bizi unuttular görümcelerim annemi yeni gelen yapacağız anneme şunu alacağız şöyle yapacağız dediler hep. Nişanlım ile bu konular için hep kavga ettik ailesi 4-5 ayda bir geliyor. Kız tarafı gibi davranıyorlar. 2 yıldır nişanlıyız ve bizim kata hiç bir şey yapılmadı boyanmadı dahi ama kaynanam gilin evine a dan z ye herşey yapıldı alındı ve şimdi evlerine geçiyorlar ve biz evlenemiyoruz. Nişanlım ile hiç ilgilenmiyorlar hep bir bahaneler buluyorlar bu durum beni çok üzüyor. 2 yıldır nişanlıyız ve sıfırız hiç bişeyimiz yok. Hep kendilerini düşünüyorlar. O ev yüzünden çok sıkıntılar oldu ve nişanlım ile çok kavga ettik. Sonuç olarak evlendşkten sonra elimize geçenleri altınlar satıp kredi çekip ev alacağız. Çok bencil kaynanam. Çok ilgisiz. Bizim evlenmemiz için hiç bişey yapmıyor. Kendi gelin oluyormuş gibi kendine aldı yaptı umrunda değiliz.
Hiç böyle konuşmadım ama ben olsam o nişanı atardım, ilerde mutlu olamazsın.

Bu gidişle bi 5 yıl daha nişanlı kalırsın. Ayrıca başka yere gitmen daha iyi. Altlı üstlü otursan hayatın mok gibi geçer.

Nişanlında iş biter ama iş bitirici bi tip değil belli ki.

Evet 2 yıl nişanlı kaldık ama evlenmemiz içim hiç bişey yapılmadı ev yapılırken nişanlım bütün parasını eve döktü ve şimdi yapacak bişeyi yok mecbur kendi evlerini yapıyorlar hep. 2. Katın çıkılmasını hiç istemedi ama annesi gil çok ucuza yapacaklar kiraya verirsin falan diye aklına girdi sonrada böyle yaptılar
Bu aileler bi adım geride dursa herkes mutlu olacak işte...Allah yardımcın olsun canım

Bende geçtim o dönemlerden ilerisi sadece huzursuzluk ve geri dönüşü zor belkide olmayan bir süreç olacaktır
Zaten nişanlıyken aile yüzünden mutsuzluk yaşanıyorsa evlilikte de öyle oluyor. Belli ki kv de dominant onun lafı geçiyor.

2 sene nişanlı kalması da ev işi sanırım. Ama belli ki o ev nişanlı adına başlanıp kv deye yapıldı.

Eminimki nişanlısı biliyordu ama konu sahibesi nişanlısını saf görüp kandırıyorlar diyor. Yazık acıdım kıza. Çok çekecek bu belli.

nişanlında kuş kadar akıl varsa evi o haliyle satar alan yapsın içini.
verdiği parayı çıkarsa yeter. tutarsınız bir ev evlenirsiniz olur biter..

Back
X