- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede kıza yazık, hiç bir erkek ailesinğn önünü geçmez, biz bayanlar belki ailemizi dinlemeyiz ama erkekler bunu yapmaz, ailevi konularda bütün suç erkeğin,denge merkezi erkektir diye düşğnüyorum.Zaten nişanlıyken aile yüzünden mutsuzluk yaşanıyorsa evlilikte de öyle oluyor. Belli ki kv de dominant onun lafı geçiyor.
2 sene nişanlı kalması da ev işi sanırım. Ama belli ki o ev nişanlı adına başlanıp kv deye yapıldı.
Eminimki nişanlısı biliyordu ama konu sahibesi nişanlısını saf görüp kandırıyorlar diyor. Yazık acıdım kıza. Çok çekecek bu belli.
Valla bu erkek milleti anasının cinayet işlediğini gözleriyle görse, gözünü suçlar anasını değil. Bende de var. Görseniz ona göre annesi bir melek. Ahhh ahhh içimi döksem 7 ciltlik ansiklopedi çıkarBencede kıza yazık, hiç bir erkek ailesinğn önünü geçmez, biz bayanlar belki ailemizi dinlemeyiz ama erkekler bunu yapmaz, ailevi konularda bütün suç erkeğin,denge merkezi erkektir diye düşğnüyorum.
Gerçekten bu erkeklerin hepsi öyle , hepsi anacı ,öncelikleri analarının mutluluğu Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun..Valla bu erkek milleti anasının cinayet işlediğini gözleriyle görse, gözünü suçlar anasını değil. Bende de var. Görseniz ona göre annesi bir melek. Ahhh ahhh içimi döksem 7 ciltlik ansiklopedi çıkar![]()
sen de inanmışsın 2 yıldır her şeye.Ne yapmam lazım hemen inanıyor herşeye
Ev almak mecburiyetinde misiniz?Merhaba yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım ama ilk zamandan beri sorunlar devam ediyor. Ev sorunumuz. Nişanlım hep kendine göre bir yer evi istiyordu. Yaptırmaya karar verdi. Kabul ettim istediği için. Daha sonra işler farklı bir şekilde işledi. İki katlı bir ev yaptırdılar ve annesi gil bizde orada oturacağız dediler ve ben şok oldum. Daha sonra bizi unuttular görümcelerim annemi yeni gelen yapacağız anneme şunu alacağız şöyle yapacağız dediler hep. Nişanlım ile bu konular için hep kavga ettik ailesi 4-5 ayda bir geliyor. Kız tarafı gibi davranıyorlar. 2 yıldır nişanlıyız ve bizim kata hiç bir şey yapılmadı boyanmadı dahi ama kaynanam gilin evine a dan z ye herşey yapıldı alındı ve şimdi evlerine geçiyorlar ve biz evlenemiyoruz. Nişanlım ile hiç ilgilenmiyorlar hep bir bahaneler buluyorlar bu durum beni çok üzüyor. 2 yıldır nişanlıyız ve sıfırız hiç bişeyimiz yok. Hep kendilerini düşünüyorlar. O ev yüzünden çok sıkıntılar oldu ve nişanlım ile çok kavga ettik. Sonuç olarak evlendşkten sonra elimize geçenleri altınlar satıp kredi çekip ev alacağız. Çok bencil kaynanam. Çok ilgisiz. Bizim evlenmemiz için hiç bişey yapmıyor. Kendi gelin oluyormuş gibi kendine aldı yaptı umrunda değiliz.
Arsa annesine ait tamam da yapılan evin parasını kim verdi onu merak ettim ben.Ev yapılan arsa annenin adına. O yüzden satma durumu olamaz. Nişanlım çok kez ailesi ile kavga etti. Ama sallamıyorlar. Bencil biraz annesi.
Merhaba yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım ama ilk zamandan beri sorunlar devam ediyor. Ev sorunumuz. Nişanlım hep kendine göre bir yer evi istiyordu. Yaptırmaya karar verdi. Kabul ettim istediği için. Daha sonra işler farklı bir şekilde işledi. İki katlı bir ev yaptırdılar ve annesi gil bizde orada oturacağız dediler ve ben şok oldum. Daha sonra bizi unuttular görümcelerim annemi yeni gelen yapacağız anneme şunu alacağız şöyle yapacağız dediler hep. Nişanlım ile bu konular için hep kavga ettik ailesi 4-5 ayda bir geliyor. Kız tarafı gibi davranıyorlar. 2 yıldır nişanlıyız ve bizim kata hiç bir şey yapılmadı boyanmadı dahi ama kaynanam gilin evine a dan z ye herşey yapıldı alındı ve şimdi evlerine geçiyorlar ve biz evlenemiyoruz. Nişanlım ile hiç ilgilenmiyorlar hep bir bahaneler buluyorlar bu durum beni çok üzüyor. 2 yıldır nişanlıyız ve sıfırız hiç bişeyimiz yok. Hep kendilerini düşünüyorlar. O ev yüzünden çok sıkıntılar oldu ve nişanlım ile çok kavga ettik. Sonuç olarak evlendşkten sonra elimize geçenleri altınlar satıp kredi çekip ev alacağız. Çok bencil kaynanam. Çok ilgisiz. Bizim evlenmemiz için hiç bişey yapmıyor. Kendi gelin oluyormuş gibi kendine aldı yaptı umrunda değiliz.