- Konu Sahibi busemderyos
-
Ama bu süreci denemeseydim olacakları bilemezdim ve dönüş daha zor olurduAnında kapıyı kapıyı açar arkama bakmadan giderdim.
Önce yavrum anasının kuzusu gelir.
Ki karşılaştırma yapması ne demek !
Buradan kaybetmiş oğlunuzu.
Keşke herşey kesinleşmeden de aynı ev içerisinde kalmasaydınız.
Benim anlatmak istediğim yeri geldiğinde oz babasından bile önce gelir evlat.Yalnız bu çok farklı bir şey.
Bence siz eşinizi boşuna haşlamışsınız:))
Teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin.Yolun bahtin acik olsun helal olsun
O zaman daha kötü. Senin evladinla garezi var. Resmen üvey babalık yapıyor. kendi çocuklarına iyi seninkine kötü..Kendi çocuklarına inanılmaz düşkün valla anneyim diyen yanında eksik kalır herşeylerine koşar
Tehdit, psikolojik baskı ..Başka bir deyişle "ben her konuda anlayışsızım, hep sen benim dediğime geleceksin, bana hiçbir şey anlatamazsın.."Bizimki bu durumu ayrı evleri asla kabul edemem benden geçtin oğlun için derim ve bana verdiğin değer belli olur diyor
Oğlunuzu ne kadar değersiz gördüğünün ispatı değil mi bu. Yani hiç değmeyecek bişey için bitirdin diyorŞimdi bana küstü konuşmuyor sen bizi terkediyorum oğlun için bizi harcadın diyor
Hala zaman demeyin lütfen. Geçen her dk o çocuğun psikolojisinin aleyhine işliyor. Siz başka şeyler düşünüp yaşarken o çocuk 7/24 ne olacağım ben, ne yapacağım diye düşünüyor..bunu hem üvey anne hem üvey baba lezzetini tatmış(!) biri olarak yazıyorum. Allah rızası için oğlunuzu düşünmek zorundasınız. Onun şuan ve gelecekte attığı ve atacağı her adımdan, her hatasından siz sorumlusunuz.Neyse bakalım zaman ne gösterecek
Oğlunuz bu duruma ne çok üzülüyor bunun farkindasinizdır inşallah.Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Ay tövbe yaranım Allah cümlemizin çocuğunu korusun içim gittiBi tanidigimizin oglu bosaniyor.cocuklari var 14 yasinda erkek annede kaliyo.kadinin sevgilisi var cocukta bunu istemiyor.ayrilinca cocuk seviniyor.ama kadin tekrar barisiyo.cocuk annesine beraber yasayalim diyo barisma diyor.cocuk babannesinin evinde tekken annesini aramis ben kendimi ascam demis.annede ben evlilikte neler cektim mutlu olcam dio ascak olcam ben kendimi asardim demis.sonra kadin 2 saat sonra eve gidio bakiyorki cocuk coktan olmus.allahim evlerden irak.cocuklarimiz herseyden onemlii.
Durdugun hata. Nisanliyi boşver gitsin. Hem 1 yıl nisan mi olurmuş. Adam işi uzatmış bence. Çocuğun herşeyden önemli olmalı.Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Uzatan bendim o değil ama iyiki uzatmışım daha hayırlı olduDurdugun hata. Nisanliyi boşver gitsin. Hem 1 yıl nisan mi olurmuş. Adam işi uzatmış bence. Çocuğun herşeyden önemli olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?