- 23 Eylül 2018
- 148
- 77
- 13
- 46
- Konu Sahibi busemderyos
-
Adam azarlanmaktan çekinmiyor ki. Kavga ediyorlarmış baksanıza. Yani eş adayı çocuk ya da ergen psikolojisini düşünecek biri değilOğlunuz zor bir yaşta. Ergenlik zor bir dönem. Nişanlanınız biraz anlayış göstermeli ama bir bakıma da haklı, o ne dese kötü olur. Kendi çocuklarını ayarladığı gibi azarlasa da kötü olur. Aile terapisi öneririm size, çocuklar, nişanlınız ve siz birlikte.
Konu sahibi hanımefendinin işi zor. Ülkemiz maalesef yetişkin olamamış koca koca bebekler ülkesi. Allah kolaylık versin, ne diyeyimAdam azarlanmaktan çekinmiyor ki. Kavga ediyorlarmış baksanıza. Yani eş adayı çocuk ya da ergen psikolojisini düşünecek biri değil
Uzatan bendim o değil ama iyiki uzatmışım daha hayırlı oldu
Lütfen siz de kendi çocuğunuzu düşünün. Adam çok kurnaz kendi çocukları el bebek gül bebek sizin çocuğunuzu azarlamanin ezmenin peşindeKendi çocuklarına inanılmaz düşkün valla anneyim diyen yanında eksik kalır herşeylerine koşar
Evet dünya bir yana evladım bir yana deyin ve konu kapansın.Cidden ben çok yıprandım böyle arada kalmaktan senin için sadece oğlun önemli başka bileyin önemi yok deyip duruyor ama ben bir anneyim elimde değil
Kendi çocuklarına inanılmaz düşkün valla anneyim diyen yanında eksik kalır herşeylerine koşar
yazdığını okuma tenezzülünde bile bulunmuyorum ,başlığın saçmalık NİŞANLI ve EVLAT arasında kalınmaz kalınamaz Anne isen kalamazsın bitti nokta.Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Kotu olmaktan korkan yapici olan insan susar.Oğlunuz zor bir yaşta. Ergenlik zor bir dönem. Nişanlanınız biraz anlayış göstermeli ama bir bakıma da haklı, o ne dese kötü olur. Kendi çocuklarını ayarladığı gibi azarlasa da kötü olur. Aile terapisi öneririm size, çocuklar, nişanlınız ve siz birlikte.
Ne dogru yazmissinizNişanlınız haklı bile olsa (ki değil), çocuğunuz sorunlu, anlayışsız, şımarık bile olsa tabi ki yapacağınız en doğru hareket ayrılmak olacaktır. Sonuçta o sizin çocuğunuz ve iyi-kötü her anında siz yanına olmalısınız.
Ayrıca eş adayınızın tavırları da çok yanlış. 15 yaşındaki bir çocuğa üstelik kendi çocukalarına bakan bir kadının çocuğuna "gerekirse o gidecek" deme hakkını nereden buluyor. Çocuğunuz haksız bile olsa o adam ve çocuklarla yaşamak istemiyor belli. Mutsuz bir genç olmasın. Ayrılın gerekirse. Çocuğunuzun mutluluğunu, huzurunu seçin.
Adam ılımlı olsaydı, beraber üstesinden geliriz deseydi ayrılın demezdim. Ama sen değil onun gitmesi lazım diyerek karakterini ortaya koymuş bence.
Çok haklısınız. Onun için ya konu sahibi terk edecek ya da topluca aile terapisi görecekler ki onun da sonu ayrılık olabilir.Kotu olmaktan korkan yapici olan insan susar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?