- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 33
Anneniz nisanlinizin memleketine olan ön yargısından hediyeyi bahane etmiş. Bakmış başka falsosu yok çocuğun. Yoksa hangi bilinçle bi anne sana hediye aliyo da bana almiyo desin. Asıl annene alsa göstermelik olur. Doğu erkekleri karısına sevgilisine çok değer verir Allah aşkına bu sığ genellemelerden kurtulun. Her ilin bölgenin iyi de insanı var kötü de. Sırf bu yüzden böyle davranmak çok vizdansizca. Annenizle oturup konuşun açık açık. Bildiği gördüğü bi şey mi var nisanliniz la ilgili yoksa hüsnü kuruntu mu. Bunu anlayın sonra zaten düşünmeniz gerekeni düşünürsünüzAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
Sakin demiceksin ona onun akli yok mu diyorBence çoğu okuyan arkadaş konuyu anlamadı.
Anneniz nişanlınızı baktığı için teşekkür babında sana hediye alıyorsa bana da alabilir demiş. Bence bu hoş bir hareket olurdu. Nişanlınızın aklına gelmese bile siz nişanlınıza arada öyle tüyolar verin.
Annemin bir zorunluluğu yoktu ama sana yardımcı oldu bir tatlı bir eşarp alsak gönlü olur diyebilirdiniz.
Sizde biraz saf olmayın iki tarafın da gönlünü yapın.
Anneniz istemese nişanlınızı zaten bakmazdı ama biraz kv yapmak sayılmak istemiş o kadar.
Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorumAnneniz bilmem kaç gün, nisanliniza bakmış hizmet etmiş. Annenizde minik bi teşekkür hediyesi beklemiş olabilir. Bunu nişanlına söylemediği sürece sıkıntı yok, kızına serzenişte bulunmuş ne var bunda.
Yaşla ne alakası var acaba benden küçükler evleniyor zaten işim de varAileniz densiz falan tamam !
Ama şahsen bende onaylamıyorum hem de 24 yaşındasınız
Hem istemiyor anneniz hem hediye bekliyor.Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
Annenizin cidden tedaviye ihtiyacı varSağlayamiyorum bu yaşta dövdüğü oluyor
bence de sen evlenme kuzu çok iyi niyetlisin.Sakin demiceksin ona onun akli yok mu diyor
Annesi kizinla yarisir gibi ona yapti banada yapcak kafasinda tuhafAnneniz neden nisanlinizdan hediye bekliyor? Adam size her hediye aldığında annenize de mi alacak? Sizi yemeğe cikarsa annenizi de mi cikaracak? Balayına gitseniz beni niye götürmediniz mi diyecek? Annenizin sorunları var gibi geldi bana.
CANIM ANNEM HEMEN ANLAR BU SEFERDE SEN DEDIN DE MI DER KADININ NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİLbence de sen evlenme kuzu çok iyi niyetlisin.
nişanlına söylesen annenin haberi mi olacak. Hatta sen al nişanlın almış gibi ver. Hemşiresin biraz gözün açık olsun.
Bende dicem zaten biraz zaman geçince şimdi alsa bir şey sen dedin dimi dicek ondan korkuyorumbence de sen evlenme kuzu çok iyi niyetlisin.
nişanlına söylesen annenin haberi mi olacak. Hatta sen al nişanlın almış gibi ver. Hemşiresin biraz gözün açık olsun.
Nişanlın iyi , kibar ve nazikse kimseyi dinleme...Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?