Nisanlimi istemiyorlar

Anneniz nisanlinizin memleketine olan ön yargısından hediyeyi bahane etmiş. Bakmış başka falsosu yok çocuğun. Yoksa hangi bilinçle bi anne sana hediye aliyo da bana almiyo desin. Asıl annene alsa göstermelik olur. Doğu erkekleri karısına sevgilisine çok değer verir Allah aşkına bu sığ genellemelerden kurtulun. Her ilin bölgenin iyi de insanı var kötü de. Sırf bu yüzden böyle davranmak çok vizdansizca. Annenizle oturup konuşun açık açık. Bildiği gördüğü bi şey mi var nisanliniz la ilgili yoksa hüsnü kuruntu mu. Bunu anlayın sonra zaten düşünmeniz gerekeni düşünürsünüz

Kalabalik olduklari icin dusman olmayin diyolardir her cinayeti dogulular kurtler mi isliyor yani? Istanbul izmirden cikmiyor mu katil? Tamamen kisisine bagli seyler

Anneniz bilmem kaç gün, nisanliniza bakmış hizmet etmiş. Annenizde minik bi teşekkür hediyesi beklemiş olabilir. Bunu nişanlına söylemediği sürece sıkıntı yok, kızına serzenişte bulunmuş ne var bunda.

Aileniz densiz falan tamam !
Ama şahsen bende onaylamıyorum hem de 24 yaşındasınız

Sakin demiceksin ona onun akli yok mu diyor

Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Hem istemiyor anneniz hem hediye bekliyor.

Amann diyim biz diyarbakırlı kürtler adam yiyoruz bizden uzak dur , bi de uzman cavusmus baksana arkana bakmadan kaç. Kaç ki ; sene 2022 de insanları ırkına göre ayıran bi aileden kurtulsun oğlancağız.

Yöresi veya memleketinden kaynaklanan sorunları bilemem de
Nişanlılıktaki sevgililikteki gibi olmuyor evlilik
Her yönüyle düşünüp ona göre karar vermeniz lazım.

Anneniz hediyeden sebep neden nazlaniyo tribe giriyo cocuk gibi bence ayrilik her iki taraf icin en hayirlisi memleket inanc gibi farklılıkları simdideb agzina sakiz ettiyse aileniz ilerde siz bu anadan daha cok cekersiniz benden demesi

Annesi kizinla yarisir gibi ona yapti banada yapcak kafasinda tuhaf

bence de sen evlenme kuzu çok iyi niyetlisin.
nişanlına söylesen annenin haberi mi olacak. Hatta sen al nişanlın almış gibi ver. Hemşiresin biraz gözün açık olsun.
CANIM ANNEM HEMEN ANLAR BU SEFERDE SEN DEDIN DE MI DER KADININ NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİL

bence de sen evlenme kuzu çok iyi niyetlisin.
nişanlına söylesen annenin haberi mi olacak. Hatta sen al nişanlın almış gibi ver. Hemşiresin biraz gözün açık olsun.
Bende dicem zaten biraz zaman geçince şimdi alsa bir şey sen dedin dimi dicek ondan korkuyorum

Nişanlın iyi , kibar ve nazikse kimseyi dinleme...

24 yaşında evlenecek hanım kızımız hatta kendisinden daha küçüklerin evlendi hanım kızımız…
Bu diyarbekirli beyefendi ile bir tartış bakalım ya da senden ayrılmak istiyorum de bakalım ne yapacak?
Benim bir arkadaş nişan üstü böyle bir mizansen yaptı az kalsın dayak yiyecekti erkenden gördü ve ayrıldı ama çok çekti…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…