Kızlar,
3 aylık nişanlıyım 10 gün önce nişanlım askere gitti bunda bi problem yok.. Ama ailesi başlı başına sorun
Yapmadıkları huysuzluk söylemedikleri şey kalmadı çok geçimsiz ve saygısızlar.. Nişanlımsa aksine çok uyumlu kimseyi kırmayan biridir..
Görümcelerimi saymıyorum bile hepsi fesat içten pazarlıklı laf sokmaktan başka işleri olmayan cahil insanlar..
Dün kp ile telefonda konuştum böyle olmaz arayı sıcak tut ablalarını ara sor yakın ol burnu büyük davranma kızım olan size olur dedi..
Ben ne kv mi ne de kızlarını hiç arayıp sormam çünkü tarzım değiller onlarla paylaşacak konuşacak hiçbişeyim yok ortak yanımız yok.. Çok geri kafalılarr ve hep laf sokuyorlar aramak sormak içimden gelmiyor Allahtan onlarda beni aramaz zaten
Kp devamlı benim alttan almam gerektiğini onlar bana kötü davransa bile arayı iyi tutmam için iyi davranmam gerektiğini söyledi bende yarım ağızla tamam dedim ama yapmayacağım tabikiiBunların düşüncesi gelini ezmek, hor görmek, tepesine binmek... Biçok olay yaşadım hepsini anlatıp sıkmıcam sizi.. sizin yorumunuz ne bu durum karşısında? kv ve görümcelere nasıl davranmalı? Hangi adımlar atılmalı ki herkes duracağı yeri bilsin..
bazı insanlara ne yaparsanız yapın duracağı yeri bilmezler.belli bir yaştan sonrada bunu öğretemezsiniz.zor.
öncelikle sizin bu tutumunuza nişanlınızın yaklaşımı ne?onu anlatabilirseniz ona göre yorum yapabilirm sanırım.
sizin tarzınız olmaması dışında başka şeyler vardır mutlaka aramama sebebiniz olarak.yoksa etrafımızdaki herkes bizim tarzımız değil ama gerektiği yerde arıyoruz.
evlilikte ailenin ne kadar önemli olduğunu belirtmek isterim. bugün sizin yanınızda olan nişanlınız tabiri caizse köprüyü geçince ailesinin yanında olabilri. bence çok ince bir çizgi içerisindesiniz çok iyi ölçmeli ve bu konularda henüz kimseyle yüzgöz olmamanızı tavsiye ederim. çünkü ilerleyen dönemlerde çok daha sıkıntılı şeyler yaşayabilirsiniz.. çok iyi düşünün derim..
Öncelikle nişanlımın tutumunda bahsedeyim o her zaman benim yanımda oldu çünkü ailesi önyargılı daha beni görmeden evlenmeyin diye zırvalamışlar..
Çok direndi ailesine karşı evden ayrılmayı bile göze aldı iş oraya gelince ağlayıp zırlayıp dönderdiler çocuğu eve
Şu an askerde ve ailesiyle görüşmüyor kurtuldum diye şükrediyor çünkü evde kalan ablası duygu sömürüsü yapıp hem kv hemde kp üstümüze saldı tek sorun onun evlenememiş kardeşininse nişanlı olmasıı
Tarzım değil derken onların ortamı dedikodu, fitne fesatlık insanları kırmak, insanları birbirine düşürmek, laf sokmak...
Kalpleri kararmış insanlar ondan kötü birine canım cicim diyemiyorum malesef onlar gibi yapmacık olamıyorumZaten nişanlımda arama sorma gitme onların yanına diyen biri ama onlar ısrarla çağırıyor özelliklede kpederim
Düşünmek derken nasıl bişeyden bahsediyorsunuz anlamadım??
Ben evlenmeden erkek kardeşim evlenemez diye olay mı çıkardı görümce?
Dediğin gibi fitne fesat dedikodu insanlarsa hayır gelmez. Boşver. Büyüklere he he de, kırma ama sen bildiğini yap, uzak dur. Kimseyi sakın bir diğerine kötüleme ama, senin yapın bu, soğuk bir tip bilsinler yeter. İnşallah eşinle ailesinden epey uzak oturursunuz. Onun senden taraf olması güzel.
Onun amacı biz ne dersek diyelim gelinin ağzına bile etsek bize karşı hep saygılı olmalı hep alttan almalı.. Bizse gelini hep ezmeliyizz çok cahiller çokk
İyide kayınpederin neden senle öyle konuşuyor...
neden sen aranı iyi tutaymışınki...
herşey karşılıklı ama kusura bakmasında... sana bi adım gelse kayınvaliden görümcen.
sende 2 adım gidersin zaten... hep senden olmazki
fazla yüzgöz olma... aradaki mesafeyi koru bence
olayları iyi ölçüüp tartmalısın ve ailesiyle çok iletişime geçmemeni tavsiye ederim. bu tarz mevzular genelde evlilikte aile içi şiddete kavgaya ayrılıklara kadar götüren şeyler. kötü tarafından baktım biliyorum ama evlilik bu insan bir kere yapmak ister. nişanlını tavırlarını çok iyi izlemeni tavsiye ederim
Onun amacı biz ne dersek diyelim gelinin ağzına bile etsek bize karşı hep saygılı olmalı hep alttan almalı.. Bizse gelini hep ezmeliyizz çok cahiller çokk
Kızlar,
3 aylık nişanlıyım 10 gün önce nişanlım askere gitti bunda bi problem yok.. Ama ailesi başlı başına sorun
Yapmadıkları huysuzluk söylemedikleri şey kalmadı çok geçimsiz ve saygısızlar.. Nişanlımsa aksine çok uyumlu kimseyi kırmayan biridir..
Görümcelerimi saymıyorum bile hepsi fesat içten pazarlıklı laf sokmaktan başka işleri olmayan cahil insanlar..
Dün kp ile telefonda konuştum böyle olmaz arayı sıcak tut ablalarını ara sor yakın ol burnu büyük davranma kızım olan size olur dedi..
Ben ne kv mi ne de kızlarını hiç arayıp sormam çünkü tarzım değiller onlarla paylaşacak konuşacak hiçbişeyim yok ortak yanımız yok.. Çok geri kafalılarr ve hep laf sokuyorlar aramak sormak içimden gelmiyor Allahtan onlarda beni aramaz zaten
Kp devamlı benim alttan almam gerektiğini onlar bana kötü davransa bile arayı iyi tutmam için iyi davranmam gerektiğini söyledi bende yarım ağızla tamam dedim ama yapmayacağım tabikiiBunların düşüncesi gelini ezmek, hor görmek, tepesine binmek... Biçok olay yaşadım hepsini anlatıp sıkmıcam sizi.. sizin yorumunuz ne bu durum karşısında? kv ve görümcelere nasıl davranmalı? Hangi adımlar atılmalı ki herkes duracağı yeri bilsin..
ne münasebet... saygınında bi sınırı var....
oglunuza aldınız. köle almadınız...
Öyle düşünen yığınla kv kp var canım maleseff
Nişanlım boşver şunları cahile uyma görüşme şunlarla diyor kendide arayıp sormaz zaten askerde canımm. Ama onlar bize dillik vermiyor hiç rahat bırakmıyorlarrOnlar ne yaparsa yapsın alttan alacakmışsın he mi?
Doğru anladım..
Öyle bir alttan alırım ki, bi daha üste çıkamazlar.. Nişanlın ne diyor bu duruma? Onunla ilgili bir şey okumadım canım.
Tamam demeyecekdin o zaman net olscaksin istemedogin kişiliğine ters gelen hicbir seyi yapmiyacaksin
Nişanlım boşver şunları cahile uyma görüşme şunlarla diyor kendide arayıp sormaz zaten askerde canımm. Ama onlar bize dillik vermiyor hiç rahat bırakmıyorlarr
Allahım yarabbim ya...görüşme bence sende n,şanlın askerden gelene kadar
Bir tek kayınpederimi severim, görümcem de iyidir. Ama aynı binada oturduğum eltilerim dahil hiçbirinin numarası bile yok bende. O sebepten birbirleriyle içli dışlılar ama ben güler yüzlü olduğum halde çekinirler benden. Mesela ortanca eltim sürekli gelip gidelim yiyelim içelim istiyordu ki hiç kafama göre biri değil ayrıca çalışıyorum, zamanla o çağırdıkça kırmadan bahaneler ürettim, normale döndü biraz. İşim yok evcilik oynayacağım
Dediğin gibi benimde anlaşabileceğim insanlar değiller ama yinede merhabayı kesmiyorum. Yüz göz olma, alttan da alma... ben tanımadan önce dinlerdim onları, şimdi en ufak bir şey isteseler bakarız diyorum. Çünkü en küçükleriyim, bundan sonrada sen gelinlik yap kafasındalar. Sen yinede yüzgöz olmadan tınlamadan devam et
Sizce çözüm bu mu? Onu öğrenmek istiyorum görüşmemeyle dahada kudurmasın bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?