Nişanlımın ailesi

bazı insanlara ne yaparsanız yapın duracağı yeri bilmezler.belli bir yaştan sonrada bunu öğretemezsiniz.zor.
öncelikle sizin bu tutumunuza nişanlınızın yaklaşımı ne?onu anlatabilirseniz ona göre yorum yapabilirm sanırım.
sizin tarzınız olmaması dışında başka şeyler vardır mutlaka aramama sebebiniz olarak.yoksa etrafımızdaki herkes bizim tarzımız değil ama gerektiği yerde arıyoruz.

Öncelikle nişanlımın tutumunda bahsedeyim o her zaman benim yanımda oldu çünkü ailesi önyargılı daha beni görmeden evlenmeyin diye zırvalamışlar..
Çok direndi ailesine karşı evden ayrılmayı bile göze aldı iş oraya gelince ağlayıp zırlayıp dönderdiler çocuğu eve
Şu an askerde ve ailesiyle görüşmüyor kurtuldum diye şükrediyor çünkü evde kalan ablası duygu sömürüsü yapıp hem kv hemde kp üstümüze saldı tek sorun onun evlenememiş kardeşininse nişanlı olmasıı
Tarzım değil derken onların ortamı dedikodu, fitne fesatlık insanları kırmak, insanları birbirine düşürmek, laf sokmak...

Kalpleri kararmış insanlar ondan kötü birine canım cicim diyemiyorum malesef onlar gibi yapmacık olamıyorumZaten nişanlımda arama sorma gitme onların yanına diyen biri ama onlar ısrarla çağırıyor özelliklede kpederim

evlilikte ailenin ne kadar önemli olduğunu belirtmek isterim. bugün sizin yanınızda olan nişanlınız tabiri caizse köprüyü geçince ailesinin yanında olabilri. bence çok ince bir çizgi içerisindesiniz çok iyi ölçmeli ve bu konularda henüz kimseyle yüzgöz olmamanızı tavsiye ederim. çünkü ilerleyen dönemlerde çok daha sıkıntılı şeyler yaşayabilirsiniz.. çok iyi düşünün derim..

Düşünmek derken nasıl bişeyden bahsediyorsunuz anlamadım??

Ben evlenmeden erkek kardeşim evlenemez diye olay mı çıkardı görümce?

Dediğin gibi fitne fesat dedikodu insanlarsa hayır gelmez. Boşver. Büyüklere he he de, kırma ama sen bildiğini yap, uzak dur. Kimseyi sakın bir diğerine kötüleme ama, senin yapın bu, soğuk bir tip bilsinler yeter. İnşallah eşinle ailesinden epey uzak oturursunuz. Onun senden taraf olması güzel.

İyide kayınpederin neden senle öyle konuşuyor...
neden sen aranı iyi tutaymışınki...
herşey karşılıklı ama kusura bakmasında... sana bi adım gelse kayınvaliden görümcen.
sende 2 adım gidersin zaten... hep senden olmazki

fazla yüzgöz olma... aradaki mesafeyi koru bence

Düşünmek derken nasıl bişeyden bahsediyorsunuz anlamadım??

olayları iyi ölçüüp tartmalısın ve ailesiyle çok iletişime geçmemeni tavsiye ederim. bu tarz mevzular genelde evlilikte aile içi şiddete kavgaya ayrılıklara kadar götüren şeyler. kötü tarafından baktım biliyorum ama evlilik bu insan bir kere yapmak ister. nişanlını tavırlarını çok iyi izlemeni tavsiye ederim

Evet canım şimdi benden yana ama ben yinede ara sor anne babadır diyorum o aramıyor çünkü çok kötü şeyler yaşattılar çocuğaa.. Askere giderken bile güle oynaya gönderdiler çok koydu ona:26: Acaba üvey mi nişanlım inşallah öyledirr
Görümceler aramıyor sormuyor bizi muhattap almıyor diye kuduruyorlarmışş çünkü muhabbetim çok sınırlı nerde çalıştıklarını bile sormadım çünkü ilgimi çekmiyorlar.. Sanırım bu tınlamaz tavırlarım yüzünden kuduruyorlarr

Onun amacı biz ne dersek diyelim gelinin ağzına bile etsek bize karşı hep saygılı olmalı hep alttan almalı.. Bizse gelini hep ezmeliyizz çok cahiller çokk

Haklısın canım şimdi daha iyi anladım doğru söylüyosun ama bugüne kadar bi yanlışını görmedim şükür.. Yinede gözlemlemeliyim doğru dedin

Son düzenleme:
Onun amacı biz ne dersek diyelim gelinin ağzına bile etsek bize karşı hep saygılı olmalı hep alttan almalı.. Bizse gelini hep ezmeliyizz çok cahiller çokk

ne münasebet... saygınında bi sınırı var....
oglunuza aldınız. köle almadınız...

Onlar ne yaparsa yapsın alttan alacakmışsın he mi?
Doğru anladım..

Öyle bir alttan alırım ki, bi daha üste çıkamazlar.. Nişanlın ne diyor bu duruma? Onunla ilgili bir şey okumadım canım.

Tamam demeyecekdin o zaman net olscaksin istemedogin kişiliğine ters gelen hicbir seyi yapmiyacaksin

ne münasebet... saygınında bi sınırı var....
oglunuza aldınız. köle almadınız...

Öyle düşünen yığınla kv kp var canım maleseff

Onlar ne yaparsa yapsın alttan alacakmışsın he mi?
Doğru anladım..

Öyle bir alttan alırım ki, bi daha üste çıkamazlar.. Nişanlın ne diyor bu duruma? Onunla ilgili bir şey okumadım canım.
Nişanlım boşver şunları cahile uyma görüşme şunlarla diyor kendide arayıp sormaz zaten askerde canımm. Ama onlar bize dillik vermiyor hiç rahat bırakmıyorlarr
Tamam demeyecekdin o zaman net olscaksin istemedogin kişiliğine ters gelen hicbir seyi yapmiyacaksin

Haklısın canım net olmalıydım ama düşündümki hayır dersem bütün şimşekler üstüme çekilcekti geçimsiz huysuz olan ben olcaktım öyle düşünür bunlarr

Nişanlım boşver şunları cahile uyma görüşme şunlarla diyor kendide arayıp sormaz zaten askerde canımm. Ama onlar bize dillik vermiyor hiç rahat bırakmıyorlarr

Allahım yarabbim ya...görüşme bence sende n,şanlın askerden gelene kadar

Bir tek kayınpederimi severim, görümcem de iyidir. Ama aynı binada oturduğum eltilerim dahil hiçbirinin numarası bile yok bende. O sebepten birbirleriyle içli dışlılar ama ben güler yüzlü olduğum halde çekinirler benden. Mesela ortanca eltim sürekli gelip gidelim yiyelim içelim istiyordu ki hiç kafama göre biri değil ayrıca çalışıyorum, zamanla o çağırdıkça kırmadan bahaneler ürettim, normale döndü biraz. İşim yok evcilik oynayacağım

Dediğin gibi benimde anlaşabileceğim insanlar değiller ama yinede merhabayı kesmiyorum. Yüz göz olma, alttan da alma... ben tanımadan önce dinlerdim onları, şimdi en ufak bir şey isteseler bakarız diyorum. Çünkü en küçükleriyim, bundan sonrada sen gelinlik yap kafasındalar. Sen yinede yüzgöz olmadan tınlamadan devam et

Baştan nasıl davranırsan nasıl tanırlarsa öyle gider mi diyorsun? Yoksa köprüyü geçene kadar canım cicim mi yapayım? Tecrübesiz olduğum için soruyorum hangisini yapsam bunları oyalamak içinn

niye kayınpederin arıyor ki zaten ona mı kalmış o ayrı bir saçma bide durup dururken niye arayasın ki ben kayın validemi çok severim ama durup dururken aradığımı hiç hatırlamıyorum aramam gerekirse yada özel günlerde ararım hatta o ararsa gerilirim niye arıyor şimdi durup duruken diye nişanlında bir şey demiyorsa he de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…