Nişanlımın ailesi

şimdiden sinyallerı verıyor işte, evlendıgınde canını da çıkarsalar alttan alacaksın ona göre
demek ıstıyor.
hiç sallama, hem kp ne haddıne kv gıbı dır dır edıyor sana onu anlamadım?

Bana gerek anlatimin, insanlari bize kucumsemen, gerek kayinpederin "burnu buyuk olma" gibi soylemleri, senin de pek masum olmadigini dusundurttu acikcasi.
Arasina girecegin aileyle bu kadar kutuplasmamak ve didismemek yararina olur.
Insanlar egitimse egitimsiz, bu onlari kucumseme hakki vermiyor. Bu kadar yanlislarsa dogruyu ogret kendilerine. Anlattigina bakilirsa senin hic kusurun yokmus ne de olsa.

Aba altindan sopa gosteriyolar resmen ya, ne piskinler.
Ailem gorusmemi istemiyor kiziyor de kes at, nisanlaninca boyle civik civik iliski mi olur. Evlenseniz neyse.
Benim esimde evlenmeden once ailesini 6 ayda bir. Bile aramazdi, bi evlendik hem o kiymete bindi hem ailesi. Aramazsan problem, arasan laf sok,alar, her ay sehirdisina gelin demeler, bikmistim yani. Cocugum oldu bayramda gezmedigimiz akraba kalmadi, hic gormediklerime bile gittik. O zaman jetonum dustu zaten, ondan once Anlamadim yani. Bastan tavrini koy, gelemem de. Eger nisanlin da sana bu yuzden tavir alirsa anlarsin ilerde ne yapacagini, kisa yoldan donersin. Evlenip ayrilmaktan iyidir.

Valla nisanlin ufak bir olasilikla degismeyebilir ama genelde buyuk oranda degisiyorlar sen bilirsin erkeklere pek acimamak gerekir sonra acinacak hale kendin geliyorsun tecrube ile sabit

Ne güzel yazdın. Aynen öyle oluyor. Evlenene kadar kadın haklıdır çünkü her an gidebilir. Evlendikten sonra erkek hep haklıdır. Vallahi herkes değişiyor

Yasin kucuk sanirim...kimseye bu kadar net konusmam ama sende baya cahilsin..seni yermek icin soylemiyorum yanlis anlama ama bu senin cahil oldugun gercegini degistirmiyor..annenle birbirinizi kuruyorsunuz gibime geliyor nisanlinin deli doluluguda sana yuz veriyor...yarin evlendiginde basina gelecekleri giremiyorsun bile...en uzak erkek bile evlenince ailesine tapar ..gorumcelerine layik gordugun sozler seninde kalbinin karaligini sergiliyor..bilakis adamlar agziyla kus tutsa sen onlari kucuk gormeye devam edeceksin..cok ayip yaziklar olsun..uc aylik nisanli kiz simdiden kaynana gorumce kp dusmani olmus...pes dogrusu...annen sana gelin adabi ogretmiyor mu yada dur tahmin edeyim yanasma uzak dur kiymetli olursun diye seni onlardan uzak mi tutuyor...ki benim kv de sorunludur ama gerekli oldugu kadar yanasirim saygisizlik etmem...sen saygisizlik ediyor gibisin..kirildiysan kusura bakma

Nhiayet beni anlayan biri çıktı bu aile baya bi geriden geliyor gelin dediğin ezilir büzülür kafasına vursak da sesi çıkmamalı inancını savunuyorr
şimdiden sinyallerı verıyor işte, evlendıgınde canını da çıkarsalar alttan alacaksın ona göre
demek ıstıyor.
hiç sallama, hem kp ne haddıne kv gıbı dır dır edıyor sana onu anlamadım?
Bende sallamıyorum zaten niye gelmiyosun diyor işi bahane ediyorum bide taktik buldum gülerek söylüyorum dahaa da sinir oluyorlar çünkü diyecek bişey kalmıyor hep gülüyor yüzüm bişey söylerkenn
Çoookkkkk iyilik yaptım büyük görümcem bendenmiş gibi görünüp alttan alttan oydu çok sinsiler canım yaa bildiğin gibi değil
Evet nişanlılık süremizin uzun olması iyi oldu nişanlım çok iyi biri sanki o aileden değil gibi
Evet nişanlıyken gel bizim yazlığımızda kal dedii plan hazır tabii sonrada iftira atacak yer miyim benn

Sakin ol şampiyon seni çok mu ezdiler kıyamam böyle devam et daha fazla vursunlar kafana sakın sesini çıkarma emii

yazık gerçekten çok yazık saygısızsın anlaşıldı oysaki seni bir abla olarak uyarmak istemiştim bu kafayla devam et şampiyon

nişanlınızın ailesi hakkında yazdıklarınızı okumasını isterdim.bireyi olacağınız aileye böyle çirkin cümleler kurmak hiç hoş değil.evli değilsin istersen o beğenmediğin aileye girmezsin.aileyi cahil görüyorsun ucuz insancıklar diyorsun embesil diyorsun.......ne kadar cümlelerini seçmeden konuşuyorsun.ayrıca kaderi açılmayan bir kıza evde kalmış kızı demeni hiç hoş karşılamıyorum.ben seni yazdıklarınla daha cahil görüyorum çünkü bu yazdıkların asla kendini yetiştiren biri gibi gelmiyorsun.aileye dedikoducu diyorsun ama daha 3 aylık nişanlısın ve yaptığın dedikoduya bak.seninki dedikodu olmuyormu.eminim nişanlının ailesi aramazsa nişanlına ailen beni arayıp sormuyor diye ailesini yerden yere vurursun.bana göre annesi seni boşuna istememiş.şu yazdıkların daaha 3 aylık nişanlı birine asla ama asla yakışmıyor.sana önerim her ne oluşa olsun nişanlınla ailesi arasına girme.şu an sen kazansanda ilerdde evlilik olursa kaybedeb sen olursun.erkekler eşlerinin ailesi hakkında yapacağın ilk eleştrilere belki bişey demez ama sonra burnundan getiiriir.bak seni istesinler diye evi terketmiş seni öyle istemiişler.evlenincede sen onları iste diye evi terkederse ne yapacaksın.ne olursa olsun soyadaını alacağın bireyi olacağın aileye böyle şeyler söylemen seni haklı kılmaz.inan bu nefretini hiç anlamadım.aile seni ne güzel doğum gününe davet ediyor ve sen hediye alıp almamayı danışıyorsun.işte böyle ucuz hesaplar yaparsan sonra ucuzlarsın.daha ilişkin çok yeni.sen bu aileyle bir ömür paylaşacaksın istesende istemesende.bu hayat böyle geçmez.yarın başına ne gelecek bilmiyorsun.yanlış anlaama ama bende seni kayınpederin gibi burnunun dikine gittiğini düşünyorum.ayrıca kayınpederinin seni aramasını takdir ettim.oğlu askerde ama halini hatırını soruyor.bence aile asil bir aileye benziyor.yazdıklarından ben hiç cahil havası almadım bilakis takdir ettim.yazdıklarımla seni kırmak istemezdim ama biraz kendini görmeni istedim.şimdiki evliliklerin temelinin bozuk olması ve sonu mahkemelerde bitmesinin sebebi herkesin kendini çok fazla önemsemesi.içine girdiği aileyi benimsemek istememesi ve sadece beni eşim ilgilendirir denmesinden ilişkiler bitiyor.kendinizi düzeltmezseniz evlenseniz bile çok uzun sürmez ilişkiniz.bak herkesin dediği erkek evlenince değişir.ailesine yapışır.bence sen bunları yabana atma.

Kendince akıl vermeye çalışmışsın ama sende tanımadığın aileyi aklayarak onun tarafını tutarak yapıyorsun. Halbuki ne beni nede aileyi tanımıyorsunuz isterdimkii objektif olun. İkincisi hiç birine alınmadım çünkü bilgin olmadan fikir sahibi olmuşsun yazmışta yazmışsın ama Allah biliyor kalpleri işyerimdeki ve çevremdeki herkes nasıl yanii sana mı böyle davranıyorlar senin gibi sakin kıza diyorlar beni bile delirttiler anlayacağın..

Tek bişeye çok güldümm onlara ASİL denmesineÇok asiller çoookkk içerde otururken mutfakta kızıyla beni çekiştirecek kadar girdiğimde de bişey yokmuş gibi yalakalık yapacak kadar asillerr
Nişanlıma da izne geldiğinde burayı okutucam zaten o yüzden fikir alıyorum ayrıca haksız görürse beni tabiki düzelirim.

Son düzenleme:
Burada yazdığın cevaplar bile ne kadar saygısız olduğunu gösteriyor sen daha burada yapılan eleştirilere güzel yorum yapıp kendini güzelce ifade edemiyorsun ki kusura bakmayın sizin ki sadce ön yargı hatta arayıp sormamak için bahane. Cahil derken ne yaptılar, ne gibi kötü sözler söylediler, aranızı mı bozmaya çalıştılar. Direkt ben hiç kv kızlarını hiç aramıyorum gitmiyorum diyen biri benim gözümde haklı olamaz. Sen en baştan çok fazla uzak olmuşsun hiç ne kendin tanıtma ne onları tanıma fırsatı yaratmamışsın. Sen elinden geleni yaparsın karşılık görmezsin o zaman herşeyi söylemekte haklısın ama arama sorma gitme ee nasıl olacak böyle tabi ki sana soğuk olacaklar kullandığın tabirler zaten çok fena sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın onlara cahil diyorsun senin söylemlerin asıl cahilce yaşının da küçük olduğunu düşünüyorum ama böyle giderse eşin senin yanında olmaz o ailesiyle görüşmek ister sen engel olursun o ailesini çağırmak ister sen istemezsin sebeb sadece görüşmek istememen ve sinir olman yok gülerek diyormuşsunda çatlıyorlarmışta ne biçim konuşmalar bunlar böyle biri bize gelin gelsin istemezdim şahsen.

Ayy çok alemsin eşine burayı okutup burada yapılan yorumlara göre ailesini haksız görmesini mi sağlayacaksın eşinde aa bak ne yorumlar yapmışlar sen haklıymışsın mı diyecek ailesini buradaki yorumlara göre mi kötüleyecek senin yanında olacak bu ne cahillik asıl yahu bunu gerçekten samimi olarak mı söylüyorsunuz bu insan ailesini hiç mi tanımıyor da burdaki yorumlara göre bir kanıya varacak gerçekten çok gülünçsünüz eşiniz aynı şeyi yapsa ne dersiniz peki.

evet kendimce akıl vermeye çalıştım bunu sen istedin.burda senin gözünle bakanlara beni tanıyormusunuz demedin.bak ne güzel objektifim çünkü senide onlarıda tanımıyorum tanımakta istemem şahsen.ama yazdıkların seni zaten ortaya koyuyor.neymiş kayınvaliden seni mutfakta kızlarına dedikodu yapıyormuş.peki senin yaptığın ne burda.sen çokmu farklısınki.seninki dedikodudan öte çirkefleşme.kullandığın kelimeleri daha ben şimdiye kadar bir gelin ağzından duymadım.
son gülen iyi gülermiş belki bilirsin.sen daha çok gülersin bu kafayla öyle anlaşılıyor.
tamam diyelimki aile asil değil.eee bu durumda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş küçük şampiyon.
allah senin gibileri kapımızdan uzak tutsun.sizede sizin gibi gelinleri zihniyetinizi taşıyan gelinleri nasip etsin.
o zamanda buraya gelin saygısız diye yazarsın.
lütfen nişanlına şimdiden okutda seni başına taç etsin.kayınvalideni çok iyi anlıyorum.seni gerçekten istememekte çok haklı.üzülmesin ama oğlunun ona döneceği gün yakındır şampiyon.

Yok sadece benimde hatalarım varmış demek için okutcaktım ayrıca o kimin ne olduğunu biliyor sen rahat ol canım

Demekki sevenleri ayırmak isteyen sırf kaynanam değilmiş böyle binlerce cahil insan varmışş bu ne şiddet celal sakin ol yaa
görende herkesin evliliği nişanlılığı mükemmel gidiyor gibi yorumlar var iyice saçmaladınız hee

sevenleri ayırmak istemek değilde oğlunu felaketten kurtarmak diyelim biz ona.senin sevdiğini düşünmüyorum ben böyl algıladım.sevseydin onun hatrına edebini takınır aile kavramını anlardın.öyle şeyler öne sunuyorsunki çocuk güler.
merak ettim önüne geleni cahil görüyorsunda sen nesinki.
allaha hamd olsun nişanlılığım mükemmel ötesiydi.böyle güzel başlayan nişanlılıkta çok şükür mükemmel ilerliyor.
biliyorsun yarının garantisi yok yarını bilmiyorum.zaten ben bu güne bakarım.ne geçmiş ne gelecek umrumda değil.sende öyle yap.
hey dostum ne bu şiddet bu celal sakin ol.yorumlar karşısında bu ne hal
senin yorumların çirkin aileye karşı.kimsenin nişanlılığı mükemmel değilse bile kimse ailesine embesil demiyor en azından.
seni imza attıktan sonra hayal edemiyorum.asilliğin diplerde olur.ama oraya kadar gelebilirsen tatlım.o ailenin sınavıda sizmişsiniz yazık.

Son düzenleme:
Yas 25 egitim durumu lise yaziyor ama ihtimal veremiyorum,gerci egitimle alakasi yok sayginin degil mi?senin cahil anlayisini cok merak ettim onune gelene rahatlikla soyleyebildigine gore....bosverin ne demis dusunur...40 alimi bir delil ile yendim,bir cahile 40 delil ile yenildim.

Son düzenleyen: Moderatör:

işin garibi kendisinden başka herkes cahil,kendi ne adını koyamıyorum.daha nişanlıyken nasıl böyle önyargılı olunur bilemiyorum.üstelik ne istiyor çözemedim.adamlar arasa suç aramasa suç.ben öyle ortada sorun bile görmüyorum gerçekten.bazıları neden hayatı kendine çekilmez kılar anlamış değilim.

Ee nede olsa sampiyon birileri sisirmistir aman dikkat et yakin olursan kullanirlar diye...alici-bjk kardesim akilli olursan adaleti olan kaynanalar ve gorumcelerde var sana kim dediyse onlar cahil tu kaka yok oyle dunya haberin ola...yarin evlendiginde dikkat et anneme ne bu hurmetsizlik diye agzinin ortasina carpan bir koca cikarsa karsina ki insaallah olmaz bu arada benim kaynanam bana mudahale edemez ama bende ona saygisizlik etmem heleki arkasindan hic dedikodusunu etmem..ettirmemde esim bu konuda bana karisamaz ezemez kiramaz cunku yerimi hakkimi haklarini bilirim...hani sabah dedigine binayen soyluyorum.seni gaza getirenlerin coguda bekar dikkat et.

Kızlar şimdi de ne duydum şaşırır kalırsınızz
Nişanlım askere giderken yanyana yürüyoruz tabi kalabalığız kim nerde yürüyor bilmiyorum nişanlıma dedimki askere gidenlere kına yakarlar seninde parmağına yakalım mı dedimm espirisine yok artık o ne öyle dedii gülüştük.. Neyse kv duymuş tabi bunu neymiş ben onlara karşı demişimkii oğlunuz gidiyor artık bi tarafınıza kına yakınnBu kadın delirmiş valla hasta mı ne insanların arasına fitne sokmaya bayılıyor pis cahill

sana bu lafları getiren kişiyi çok merak ettim...gerçek ya da değil duyduklarını taşıyan insanlardan korkarım ve uzak dururum ben ...maazallah çok güzel yuva yıkarlar bu cinsler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…