Nişanlımın ailesi

Bosver oyle desinler bana da hep derler cok soğuk falan diye ama kimseye yaranilmiyor ne yaparsan yap hic iyi demiyorlar ben de var gorumceker kp de ohle hic bana uymazlar ben de onlara uymuyorum:)

Onun niyeti biz gayet hoşgörülüyüz seni de evimize davet ediyoruzz aile bağlarımız çok kuvvetli bizle muhattap olmayan sensin
İstiyorkii hem eşine hemde kızlarına hizmette kusur etmeyeyim ama onlar bişey dediğinde de susup oturayım:26:
Birde bana telefonda diyorkii evdeki kızı için, o insanları kırar ama sonradan pişman olur sen ona yanaş ablacım nasılsın iyimisin de diyorr

nişanlısı bi kaileye almıyoki baksana ailesini
görüşmeme cözümü en iyisi bence

Sanırım en iyisi bu

Bosver oyle desinler bana da hep derler cok soğuk falan diye ama kimseye yaranilmiyor ne yaparsan yap hic iyi demiyorlar ben de var gorumceker kp de ohle hic bana uymazlar ben de onlara uymuyorum:)

Boşuna dememişlerr Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına

nadir aralıklarda size gelip sizi ziyaret etmeliler aslında.
ama ailenin yanındada sacmalarsalar işiniz dahada kötü olur...

nadir aralıklarda size gelip sizi ziyaret etmeliler aslında.
ama ailenin yanındada sacmalarsalar işiniz dahada kötü olur...

Bize gelince süt dökmüş kediye dönüyorlar çünkü aileme açık vermemeleri lazım.. Yarın birgün bişey olduğunda sizin kızınız saygısız demek için önlem alıyor şeytanlarr

Son düzenleme:
Bize gelince süt dökmüş kediye dönüyorlar çünkü aileme açık vermemeleri lazım.. Yarın birgün bişey olduğunda sizin kızınız saygısız demek için önlem alıyor şeytanlarr

bence kesinlikle uzak dur. gerekirse soğuk davran her aradığında da açmaduymadım işim vardı vs. dersin.
şöyle diyeyim en tehlikeli tür bunlar insanların yanında adeta bir melek ama başbaşa kalınca şeytana dönüşen ve ne yaparsan yap karşılarında asla hakli çıkamayacağın tipler. tecrübe konuşuyor burda eminim evlendiğin zamanda ablası kendine acındıracak seni ama acıma alttan alttan kuyunu kazacaklardır senin.
demem o ki ne kadar uzak olursan o kadar iyi

Baştan nasıl davranırsan nasıl tanırlarsa öyle gider mi diyorsun? Yoksa köprüyü geçene kadar canım cicim mi yapayım? Tecrübesiz olduğum için soruyorum hangisini yapsam bunları oyalamak içinn

yok canım ben baştan tanıyamadığım için içten davrandım, şuan öyle değilim. Canım cicim yaparsan hep öyle beklerler istediklerini bulamayınca büyük laf ederler, zaten nişanlınla aranın bozulmasına sebep olmayacak anladığım kadarıyla bu yüzden takma, mesela görüşmek isteyip çağırırlarsa ufak bahanelerle geçiştir ama direk olmaz dersen sonra seninde canını sıkarlar. Ama canımı sıkamazlar diyorsan kesin tavrını koyabilirsin tabi. Önemli olan nişanlınla arandaki ilişki.

Aramak konusunda bu kadar katı olmayın bence, Sadece iki kelimeye bakar, nasılsın muhabbeti sonra herkeze selamlar..bitti..
Kayınpeder kötü bişey dememiş, saygılı ve mesafeli olun yeter bence.. çok vıç vıç muhabbetler yapmayıp gerektiği kadar konuşursanız hiç başınız ağrımaz, her çağırdığında gitmek zorundada dedğilsiniz ufak yalanlarla atlatın gitsin

mesafeli,saygılı ve gerektiğinde konuşarak davran

bence sende yanlış yapıyorsun. karşında ki insanlar cahil olabilir, kötü niyetli olabilir. Ama unutma artık onlar senin en yakın akrabaların sayılır. herkesin birbirinden öğreneceği çok şey vardır. sen karşındakinin en güzel huyunu görmeye çalış. onlar şeytan olsun sen melek ol. bu demek değil kendini ezdir. inan sen kazanırsın. samimi olman gerekmiyor ama onlar hiç yokmuş gibi de davranamazsın. bırak onlar senden güzelliği iyiliği ahlakı öğrensin. asilliğini koruyarak onlarla konuşabilirsin. onlarla muhatap olmuyor falan inan bunlar hiç hoş şeyler değil ve sen kaybedersin... onlardan farklıysan farkını onlara göster ama kimseyi kırmadan incitmeden göster. genelde geç evlenen görümceler evde söz sahibi olduklarını düşünürler. sen ona yaklaşımınla bunu değiştirebilirsin değiştiremezsen bile size karşı nasıl davranması gerektiğini gösterirsin...

Bende kulak vereyim o zaman, bende en küçük olacağım çünkü, 4. numero..

Haftada bir kez ara bu günü de Cuma günü olarak seçebilirsin bence hem hayırlı cumalar hem de hal hatır sormak adına arayabilirsin. En azından yarın öbür gün aramadı denmez. Çok şey beklemesinler ...

Haftada bir kez ara bu günü de Cuma günü olarak seçebilirsin bence hem hayırlı cumalar hem de hal hatır sormak adına arayabilirsin. En azından yarın öbür gün aramadı denmez. Çok şey beklemesinler ...
Bende öyle yapıyorum cuma günleri arıyorum hal hatır soruyorum ama dün aramış kpederim arayıp sormuyosun diyor yine delimi nee

Bu insanlar bana ve ilişkime zarar verecek insanlar iyi niyetli hiçbir hareketlerini görmedim kalpleri kararmışbunların

mesafeli,saygılı ve gerektiğinde konuşarak davran
En iyi çözüm bu sanırım

Yapsam bile yetmiyor bunlara iki haftada bir giderdim haftaiçi arardım yinede yaranamazdımm

Haklısın allahtan onla bi sorunum yokk çok şükür ailesinin ne olduğunu biliyor zateno da onlar gibi olsaydı bu işin sürmesi imkansızdıı
Haklımn cnm çok tehlike ve yalancılarr. Bir örnek vereyim, nişanlım askere gittiği gün beni aradı indim iyiyim diye konuştuk ankesörlüde kontörü bittiği için birliğe gidince ararım onları diye düşünüp arayamamış. Neyse görümcelerden biri güya bana ulaşamayıp benim annemi arıyor ve dediği şu, ben annemlere ulaşamıyorum sanırım evde yoklar kardeşim alici'yi aramış mı biliyo musun? Annemde saf aramış inmiş iyiymiş diyor neyse konuşup kapamışlar. Aslında gerçek o değil meğersem bi bakıyorumkii annemi aradığı saatlerde kaynanamla evde kalmış kızı arayan görümcede kahvaltıdaymışş resmen laf almak fesatlık yapmak için annemi arayıp laf slmış ucuz insancıkk işleri güçleri insanların arasını bozmak dedikodu yapmak başka işleri yok embesillerinn

geri kafalı,tarzın olmayan,paylaşımın olmayan ailenin oğluyla evlenme.nişanlım ne kadar farklı desen de evlenince farklı olmadığını göreceksin.armut dibine düşer

nişanlın şimdi boşver uğraşma cahillerle der,sana yaranmak için,evlenince onlar benim ailem der....

Son düzenleme:

Kesinlikleee.
Sonuçta bu çocuk o ailede yetişmiş. Onlar büyütmüş, eğitmiş illaki bi'tarafı çekmiştir.

Bi'de kızma ama sürekli olarak "evde kalmış ablası, evde kalmış kızı" diye iğnelemen de seni onlar kadar cahil yapıyo benim gözümde haklı bile olsan o cümleyi kullandığın an itici gözüküyosun.
Unutma küçümser gibi söylediğin olayın senin başına gelmeyeceğinin de garantisi yok. Gelin ata binmiş ya nasip demiş der hep annem, aman dikkat diyeyim.

Konuya gelince ne kadar kötü de olsalar artık büyük bi'aile oluyosunuz malesef evlendik beni sadece kocam bağlar olayı çoğu zaman gerçekleşemiyo. İllaki yüzyüze bakacaksınız oyüzden arada sırada ara hal hatır sor ya da kayınpederin arayıp öyle akıl verdiğinde öyle davranamayacağını gerekçelerinle belirt.

Haklı da olabilirsin haksız da.. Ama bence sırf ihtimal diye sevdiğim adamdan vazgeçemem..
Dediğiniz şeyin olmasıda bi ihtimal olmamasıda..
Eğer beni oyalayıp kandırıyprsa bu onun günahı ve eğer ilerd ailesi gibi davranacaksa zaten çekilmez bir evlilik olur işte o zaman gönlüm rahat çeker giderim Allah korusun tabii :) Ama sırf değişirsin diye beni seven adamı yarı yolda bırakamam

O kıza bu laf az bile.. Ben yine yumuşatıp söylüyorum daha fazlasını hak ediyor..
Siz evlisiniz sanırım buna benzer sorunlar yaşadığınız için böyle kesin koınuştuğunuzu düşünüyorum. Evlendikten ne kadar zaman sonra değişimi farkettiniz yada ne oldu da değişti eşiniz? Bilmediğim için soruyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…