sana bu lafları getiren kişiyi çok merak ettim...gerçek ya da değil duyduklarını taşıyan insanlardan korkarım ve uzak dururum ben ...maazallah çok güzel yuva yıkarlar bu cinsler..
Yine benKızlar size bir sorum olacak..Allah korusun anneniz rahatsız ve ameliyat olacak safrasından. O gün ne yaparsınız? Nerde olursunuz? Nasıl geçirirsiniz o gününüzü?
Yine benKızlar size bir sorum olacak..Allah korusun anneniz rahatsız ve ameliyat olacak safrasından. O gün ne yaparsınız? Nerde olursunuz? Nasıl geçirirsiniz o gününüzü?
Annemin yanında olurdum tabiki..
soru mu bu?? tabıkı annemın yanında olurum evlıysemde annemde kalırım yada annem bende kalır
Annemin yanindan bir dakika ayrilmam, elimden geldigi kadariyla ona destek olmaya calisirim.
Zaten o gün baska bir sey görmez gözüm, Anne bu sonucta, Anne diyince akan sular durur.
Allah Annelerimizi basimizdan eksik etmesin.
ya bazen sana şaşıyorum valla bakkızım nasıl soru o iki elin kanda olsa ameliyat olacak kişinin yanında olacaksın tabi ..anne ve kaynana ve babalar için söylüyorum özellikle
ah alicibjk ah
Aferinn kızlarr bende öyle düşünüyorum canlarım benimm
Ama üç görümcemin biri işe gitmiş, diğer ikiside kuaförde kaş bıyık aldırmış evde çay keyfi yapıyolar.. Eşlerini aradım yani eniştemleri onlarda işe gitmiş sabah ameliyata girmeden görüştüm diyorlar haberleri yokk, nişanlım desen zaten asker arayamıyor kimseyi acemiliği bitmedi daha çıkamaz dışarı.. Kayınpederimde adliyede çalışıyor davası varmış izin alamamışşKaynanama 55 yaşındaki komşusu bakıyor gece de hastanede o kalcakmışş Ayrıca ortanca görümcem bu akşam kaynanasına gidiyormuş kv si başka şehirde 15 gün kalcakmışş ben şoktayım yaa
Nişanlın ne düşünüyor bu durumda ? Yani annesinin yalnız kalması konusunda ?
E bak nişanlın da görümcenlerden farklı bir tutum sergilememiş.
Ailesini yadırgıyorsan,nişanlının da onlardan olduğunu gözardı etme.
Haklısın canım aman böyle olsun ailesine çok bağlı erkek çekilmezz
Bir de şöyle düşün,senin Allah korusun annen rahatsızlansa,gitme veya gidemem ne gerek var diyebilir.
Veya sen hastalık,lohusalık yüzünden yatarken o seni umursamayabilir.
Aile bağları,kişi hakkında çok fikir verir.Yani sırf kendi ailesine olan tutumunu göstermez.Sonuçta sen de onun ailesi olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?